Jam Jest echinopsis

F25 - zaburzenia schizoafektywne

Moderator: moderatorzy

F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Re: Wiązania miomagnetyczne

Post autor: F20 »

Kłocenie z sobą samym występuje wtedy jeśli schizofrenia namanipuluje to czego się nienawidzi na to jakie to jest piękne, a wszystkie swoje przeciw nagle okazują się nie tylko bez zasadne ale i również nieracjonalne. Dzisiaj dzięki schizofrenii oprócz spieprzonego życia mam też popieprzone jakimiś manipulacjami uczucia. Jedna z składowych dzięki której człowiek nie może żyć zgodnie z sobą. Tak powinno być jak się czegoś nienawidzi to się nienawidzi jak coś boli to boli jak się czegoś niechce to się nie chce jak coś cieszy to ma cieszyć. Schizofrenia przestrajając na różne sposoby oprócz tego piekła co zwykle robiła niszczyła życie dodatkowo. Chodząc po dnie nie mogę być sobą nie mam prawa do siebie do tego co lubię i do tego czego nie lubię stanowi to dodatkową katorgę.
F20
bywalec

Wczoraj zagościła psychoza domagała się ofiary złożyłem ją w postaci 10 litrów dobrego piwa. Schizofrenia moja bogini domaga się największych ofiar złoże na jej ołtarzu moją wątrobę i a potem oddam ofiarę z krwi. Czekam tylko na nie swój koniec żebym mógł dokonać swojej ofiary.
F20
bywalec

Nie moge spac schizifrdnia stwierdzila zejesli ona musi mniemeczyc noczmi i spac nie mozeto ja tez nie bede mogl spac.
F20
bywalec

Jak mozna marnotrawic srodki i czas na mojepsychozy ja sie pytam jak ?. Za to moznaby bylo tylu biednym dzieciom pomoc.
F20
bywalec

Schizifreni nigdy nie zalezy na czlowieku tylko na niej samej na schizofrenii. Schizifrenia buduje na zgliszczach na wypalonej zmeczonej ziemi. Zobaczymy jaka klase pokaze w sadzie tym ostztecznym bo mam ja do konca zycia choc zmila checia zapuszkowalbym ja wczesniej.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

pokonasz ją i udupisz jeśli dasz radę.
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

a bierzesz ziomus w ogole leki ?
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
urojona
zaufany użytkownik

Re: Jam Jest echinopsis

Post autor: urojona »

○●°•°•°♧♤♡◇☆
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Re: Jam Jest echinopsis

Post autor: Hipis »

🛡❤❤❤⛤
E ?= m + (*c²)