W co aktualnie gracie?
Moderator: moderatorzy
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Re: W co aktualnie gracie?
Ciekawe, ciekawe. Gra ponoc jest bardzo dobra, obadam z przyjemnoscia, dziekuje za info.
Gram w Watch_Dogs i gra się super ale wymagania spore. Zaistalowałem też najnowszego Stalkera Lost Alpha i pierwsz godzinka zleciała nawet nie wiem kiedy.
Przypadek? Nie sądzę! "Yyyy tego się trzymam" 

- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Watch dogs, to nie moje klimaty, ale faktycznie wymagania ma spore. Aż boję się myśleć jakie wymagania będzie miał nowy dragon age inkwizycja...
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Dlatego najlepsza jest konsola, kupujesz gre i o nic się nie martwisz
Ceny konsol leca na leb na szyje
/a dziś widziałem gry na PS3 nawet po 15zl!
Gram we Final Fantasy XII na PS2 gra jest nieziemska! Dalem bagatela 18zl!
Kupilem tez Grandie z PSXa za 15zl i powiem wam, ze calkiem fajny japoński jRPG, ale tylko chwile gralem, wieczorem zasiade po wiecej

Gram we Final Fantasy XII na PS2 gra jest nieziemska! Dalem bagatela 18zl!

Kupilem tez Grandie z PSXa za 15zl i powiem wam, ze calkiem fajny japoński jRPG, ale tylko chwile gralem, wieczorem zasiade po wiecej

- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Jakoś nie wyobrażam sobie grania w crpg na padzie...
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
No ja właśnie dlatego jednak nie wybrałem konsoli. Grałem u kolegi na XBOX 360 w Diablo III na padzie i to było niewygodne. Chyba bym się nie przyzwyczaił. Albo jakaś strategia, też dziwnie się steruje. Konsola ma sporo zalet ale jednak nie dla mnie.
Przypadek? Nie sądzę! "Yyyy tego się trzymam" 

Dokładnie panic! Są gry na których PC wymiata i jest idealnym narzędziem do grania 

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Czyli generalnie nic tam nie znajdziesz. Pobrałem, pograłem 4 misje i skończyła się zabawa, nawet z si nie można pyknąć partyjki, to jest zwykły starter zachęcający do kupna gry, która na allegro stoi w okolicach ośmiu dych...pSych0 pisze:Jeśli chcesz pograć w kampanię i tryb rankingowy to tak ale cała reszta jest za friko.
http://www.chip.pl/news/rozrywka/gry-st ... wszystkich
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Jast oblednie wspaniale, wierz mi.Zabłąkany pisze:Jakoś nie wyobrażam sobie grania w crpg na padzie...
Masz wieksza interakcje z bohaterem, bo idzie gdy poruszasz galka pada, jest jakby przypisany do niej i bardziej sterowny mobilny, nie wiem zywy, a nie tam, sam idzie, gdzie wskażesz kursorem myszki. Nie twierdze, ze to tez nie jest fajnie rozwiazane na PC - postac tak trochę stanowi wlasny byt, podrepcze, zastanowi się i może poleci, jak po drodze nie walnie mobka

Konsola jest przemyslana na maxa i zrobione jest wszystko perfekcyjnie, a to dlatego, ze sluzy wyłącznie do gier i do niczego poza tym. Na PC gry sa jakby na dobitke
nie wiem, ja nigdy w rpg nie grałem na konsoli, jakoś sobie tego nie wyobrażam. Ale może jutro już kupie ps4 to się wtedy okaże jak mi pójdzie INKWIZYCJA. 

-
- zaufany użytkownik
Możesz pykać z SI i ze znajomymi każdą rasa tylko w trybie "custom games" lub jeśli masz pl to "gry dowolne".Zabłąkany pisze: Czyli generalnie nic tam nie znajdziesz. Pobrałem, pograłem 4 misje i skończyła się zabawa, nawet z si nie można pyknąć partyjki, to jest zwykły starter zachęcający do kupna gry, która na allegro stoi w okolicach ośmiu dych...
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Co Ty opowiadasz?? A Ni No Kuni, a Final Fantasy XIII, a Dragons Dogma?Ralf pisze:nie wiem, ja nigdy w rpg nie grałem na konsoli, jakoś sobie tego nie wyobrażam. Ale może jutro już kupie ps4 to się wtedy okaże jak mi pójdzie INKWIZYCJA.
Inkwizycja ma tez wyjść na PS3

No wiem, trochę gier jest na ps3.
Akurat Dragons Dogma nie specjalnie mi przypadła do gustu. Teraz gram w Infamous2 i czekam z niecierpliwością kiedy odpalę Infamous Second son
Akurat Dragons Dogma nie specjalnie mi przypadła do gustu. Teraz gram w Infamous2 i czekam z niecierpliwością kiedy odpalę Infamous Second son

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Ponoc żadna to rewelacja
Dla jednej gry wydawac 1300zl?
Ale Ty lubisz mieć przygody wiec się w sumie nie dziwie
Ja nawet nie zamierzam kupować PS4, dla mnie to kompletny bezsens - kupa kasy, a gier druga kupa
czyli nie ma zadnych. A jak się ukaza, to i konsola spadnie do 8-7 stowek.
PS3 to obecnie najlepszy wybor - kosztuje już baardzo tanio, biblioteka gier oszalamiajaca, gry w sumie już praktycznie za grosze - Uncharted 3 po polsku kupisz za 25zl! http://olx.pl/oferta/gry-na-ps3-dla-dzi ... fad64a1958

Ja nawet nie zamierzam kupować PS4, dla mnie to kompletny bezsens - kupa kasy, a gier druga kupa

PS3 to obecnie najlepszy wybor - kosztuje już baardzo tanio, biblioteka gier oszalamiajaca, gry w sumie już praktycznie za grosze - Uncharted 3 po polsku kupisz za 25zl! http://olx.pl/oferta/gry-na-ps3-dla-dzi ... fad64a1958
W ankiecie wygrywa zdecydowanie platforma PC. W sumie się nie dziwie. PCty to potęga. Jest to multimedialne centrum rozrywki obowiązkowe w każdym domu!
- Słonecznik1
- bywalec
Anton powinieneś zostać sprzedawcą konsol.
Dobrze powiedziane!Słonecznik1 pisze:Anton powinieneś zostać sprzedawcą konsol.

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Oj, konsol, Solianu i czego jeszcze?
Ja po prostu staram się glosic prawde i dobrze ludziom zycze (a Wielu zyje w głębokiej niewiedzy, niestety), to się spotyka z krytyka, ale mi to nie przeszkadza

Ja po prostu staram się glosic prawde i dobrze ludziom zycze (a Wielu zyje w głębokiej niewiedzy, niestety), to się spotyka z krytyka, ale mi to nie przeszkadza

czy aby na pewno?
- Słonecznik1
- bywalec
nie trzeba się ograniczać Anton ,są pojemne wózki ...i można głosić prawdę dla szerszej grupy potrzebujących i to wszędzie, więc za mikrofon i na osiedlaAntonPawlowicz pisze:Oj, konsol, Solianu i czego jeszcze?![]()