Szczere pytanie ... szczera odpowiedź
Moderator: moderatorzy
Re: Szczere pytanie ... szczera odpowiedź
.
Ostatnio zmieniony sob wrz 03, 2016 3:12 pm przez eN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, robię to własnymi recami.
Co można jeszcze zrobić własnymi rękami ?
Co można jeszcze zrobić własnymi rękami ?
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Rysunek. Gdy sie uczyles/uczylas jak Ci szla nauka?
.
Ostatnio zmieniony sob wrz 03, 2016 3:18 pm przez eN, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony sob wrz 03, 2016 3:19 pm przez eN, łącznie zmieniany 1 raz.
eN pisze:Gdybym nigdy nie chodził do szkoły byłbym na tym samym poziomie, na jakim jestem obecnie, więc tak czy owak w ogóle niepotrzebnie chodziłem do jakiejkolwiek szkoły.
Gdzie poznałeś swoją drugą połówkę i ile miałeś wtedy lat?
A ja chętnie odpowiem na to pytanie, swoją drugą połówkę znalazłam na gg, miałam wtedy 21 lat, to było 11 lat temu, od 5 lat jesteśmy małżeństwem.
Ponawiam pytanie eN-a, jakie jest Twoje ulubione piwo.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 05, 2016 10:03 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Czy androidy śnią o elektrycznych owcach, Więckiewicz jako lektor - mistrzostwo
Co u ludzi cenisz najbardziej?
Co u ludzi cenisz najbardziej?
blablabla
przewidywalność i stabilność emocjonalną
skąd robak w śliwce ma tlen do oddychania?
skąd robak w śliwce ma tlen do oddychania?
LaDopamina
-
- bywalec
jakoś do niej wchodzi?
czego nie wiesz?
czego nie wiesz?
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Czy zdam prawko teraz nic nie pomaga by zeszedl stres co robisz?
Jakieś środki ziołowe wyciszające, witamina B, potas, magnez. Najlepiej naturalne czyli orzechy (nerkowce , brazylijskie, laskowe, pistacje, dobry jest też sezam) wystarczy zjadać ok 30 g dziennie, mała garstka, do tego rządek czekolady gorzkiej (70%). Nie denerwuj się tak, spokojnie:), będzie dobrze:)Tup pisze:Czy zdam prawko teraz nic nie pomaga by zeszedl stres co robisz?
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Nie moge orzechów ze względu na aparat i twardych rzeczy.Grażka73 pisze:Jakieś środki ziołowe wyciszające, witamina B, potas, magnez. Najlepiej naturalne czyli orzechy (nerkowce , brazylijskie, laskowe, pistacje, dobry jest też sezam) wystarczy zjadać ok 30 g dziennie, mała garstka, do tego rządek czekolady gorzkiej (70%). Nie denerwuj się tak, spokojnie:), będzie dobrze:)Tup pisze:Czy zdam prawko teraz nic nie pomaga by zeszedl stres co robisz?
Zawsze można zmielić i dodać do jogurtu przykładowo.Tup pisze:Nie moge orzechów ze względu na aparat i twardych rzeczy.Grażka73 pisze:Jakieś środki ziołowe wyciszające, witamina B, potas, magnez. Najlepiej naturalne czyli orzechy (nerkowce , brazylijskie, laskowe, pistacje, dobry jest też sezam) wystarczy zjadać ok 30 g dziennie, mała garstka, do tego rządek czekolady gorzkiej (70%). Nie denerwuj się tak, spokojnie:), będzie dobrze:)Tup pisze:Czy zdam prawko teraz nic nie pomaga by zeszedl stres co robisz?
Tup moja kuzynka oblała kilka egzaminów na prawko, strasznie się denerwowała, kupiłam jej tabletki ,, Spoks", wzięła chyba 4, uspokoiło ją to, nie czuła się już zdenerwowana, i wiesz co , zdała, spróbuj, nie zaszkodzi:)
http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.ph ... s_id=17012
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
4 na jeden dzien?Grażka73 pisze:Zawsze można zmielić i dodać do jogurtu przykładowo.Tup pisze:Nie moge orzechów ze względu na aparat i twardych rzeczy.Grażka73 pisze:
Jakieś środki ziołowe wyciszające, witamina B, potas, magnez. Najlepiej naturalne czyli orzechy (nerkowce , brazylijskie, laskowe, pistacje, dobry jest też sezam) wystarczy zjadać ok 30 g dziennie, mała garstka, do tego rządek czekolady gorzkiej (70%). Nie denerwuj się tak, spokojnie:), będzie dobrze:)
Tup moja kuzynka oblała kilka egzaminów na prawko, strasznie się denerwowała, kupiłam jej tabletki ,, Spoks", wzięła chyba 4, uspokoiło ją to, nie czuła się już zdenerwowana, i wiesz co , zdała, spróbuj, nie zaszkodzi:)
Wieczorem wzięła 3 tabletki a rano ok godziny przed egzaminem 4 na raz, jej pomogło. Nie zamulają wcale, tylko wyciszają.Tup pisze:4 na jeden dzien?Grażka73 pisze:Zawsze można zmielić i dodać do jogurtu przykładowo.Tup pisze: Nie moge orzechów ze względu na aparat i twardych rzeczy.
Czytasz post na który odpowiadasz?
.[/quote]Tup pisze: 4 na jeden dzien?
W ulotce wszystko pisze, nie pamiętam dawkowania dobowego.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Kupiłem stress Control bo tamtego nie bylo ale to podobne rzeczy.Niby w aptece mowila 2,1 na dobę ale może to Malo faktycznie na taki stres.Mialem tez taki dylemat czy wsiąść swoje leki na egzamin ale postanowiłem,ze wezmę.Jak jestem spokojny dobrze reaguje w aucie.Siostra obstawia,ze zdam.
Ostatnio zmieniony śr sie 31, 2016 8:12 pm przez Walet Pikowy, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony sob wrz 03, 2016 3:21 pm przez eN, łącznie zmieniany 1 raz.