.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
-
- zaufany użytkownik
Re: byłam w kościele
.
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2013 10:02 pm przez Zagubiona we mgle, łącznie zmieniany 1 raz.
- michal1418
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 3938403
chyba gdzieś na forum już to pisałem ale napisze jeszcze raz....w lipcu byłem do spowiedzi,wyspowiadałem sie bardzo szczerze itp To była pierwsza szczera spowiedz od 6 czy 7 lat.Nic nie wspominałem że choruje bo poco?? Chrystus to i tak wie,i to Chrystus odpuszcza grzechy a nie kapłan.Po spowiedzi czułem się znakomicie,czułem że jestem w stanie łaski uświęcającej,bardzo mile uczucie.Polecam wszystkim udać się do spowiedzi,bo od dobrej spowiedzi trzeba zacząć
Spowiednik i tak nie zrozumie wszystkiego, ale warto próbować.
Ja wole o chorobie, urojeniach i takich rzeczach nie wspomonac, wyspowiadac sie z grzechow i tyle.
Raz cos tam probowalam ale ksiadz nie chcial mnie sluchac, wiec juz nie mecze zadnego ksiedza tym, co sie w psychozie dzieje. W sumie on nie jest terapeuta.
Raz cos tam probowalam ale ksiadz nie chcial mnie sluchac, wiec juz nie mecze zadnego ksiedza tym, co sie w psychozie dzieje. W sumie on nie jest terapeuta.