A jak byś miała pieniążki to którą byś kupiła ?mandrynka pisze:Ja akurat mam najtańszą i najprostszą
......

Moderator: moderatorzy
A jak byś miała pieniążki to którą byś kupiła ?mandrynka pisze:Ja akurat mam najtańszą i najprostszą
Pewnie że chce, tylko narazie mam mało czasu, przepraszam ......... mam nadzieje że wkrótce będe miał wiecej to sobie pogadamy......kiedyś czytałem testy komunikatorów i chyba "kopete" jest najlepszy (tylko że on jest pod linuxa)mandrynka pisze:A jak chcesz ze mna pogadać ....
No właśnie, w tym rzecz. Ja też biorę magnez, bo piję dużo kawy w ciągu całego dnia.montecristo pisze:Najgorsze w tym jest to, że traci się dużą kasę i szkodzi zdrowiu.Raz dziennie biorę równie magnez z witaminą B6 , ponieważ kofeina wypłukuje z organizmu magnez.
To błąd magnez pomaga ... na ogromny wpływ na układ nerwowy, krążenie, serduszko. Ja też lubię kawę - piję codziennie, nieraz dwie, ale biorę magnez regularnie+ omega 3 i dzięki temu czuję się bardzo dobrze !Ralf pisze:Ja pije dużo kawy, ale nie biore magnezu.
P.S. NIE PAPIEROSOM