zainteresowal sie mną mężczyzna, ktory jest chory

Moderator: moderatorzy

cezary123
zaufany użytkownik

Re: zainteresowal sie mną mężczyzna, ktory jest chory

Post autor: cezary123 »

Anime pisze:skupisko tych, którzy cofali się w życiu przez te 10 lat.
To bardzo pesymistyczna wizja.
Nie wiadomo co się działo z tamtymi użytkownikami od tamtego czasu, czy w ogóle jeszcze żyją, no i trzeba brać pod uwagę, że ciągle zapadali na choroby nowi ludzie.
Pewne osoby choroba zniszczyła, inne jakoś przetrwały a niektóre z nich nawet rozkwitły i osiągnęły jakieś sukcesy. Nie można generalizować.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Anime pisze: 100% racji. To jest zmierzch dawnej chwały forum. Teraz evot to już ruina - zapomniane, obskurnie zdewastowane skupisko tych, którzy cofali się w życiu przez te 10 lat.
10 lat temu tkwiłam w nieustannych psychozach, bo nie rozumiałem, co się ze mną dzieje. Uważasz, że moje życie od tej pory to ruina, skoro zaczęłam się leczyć i stanęłam na nogi? Zarejestrowałam się tu w 2006 roku, więc już też sporo czasu minęło.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

xymena pisze:Od paru dni spotykam sie z mężczyzna , ktory powiedzial mi, ze jest chory od 10 lat. Wiem tez, ze opowiada innym wspolnym znajomym, że sie zakochal i że mowi juz o nas juz jako o parze. Nie chcialabym go zranic, ale dla mnie to zbyt duze obciazenie
Już dużym obciążeniem jest samo to, że spotykacie się "parę dni", a on już mówi o Was do osób trzecich jak o parze, nie uważasz? A może się mylę i dawałaś mu jakieś sygnały, do zrozumienia, że chcesz z nim być? Pisanie o jego zalotach jak o "obciążeniu" sugeruje, że nie dawałaś mu nic do zrozumienia...
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
weronika26
zarejestrowany użytkownik

Post autor: weronika26 »

Hejka jestem tu nowa na portalu mam 26 lat i choruje na schiofrenie paranoidalna słysze dialogi na swój temat rozmowy i nawet na temat mojego synka to jest okrpone dwa tygodnie temu byłam na dyskotece żeby się rozerwać i poznałam takiego chłopaka ma na imię sebastian wszystko ładnie dobrze dopóki nie spotkaliśmy się za tydzień i zaczelismy rozmawiać na trudne tematy dlaczego roztałam się z moim byłym i dużo tematów o moim życiu i po tym spotkaniu zaczęłam słyszeć jego glos w głowie jak mówi do mnie że mi nie wierzy ze chciał mnie tylko przelecieć i jak sobie coś przez niego zrobie to nie będzie jego wina możecie się do myślać jakie miałam leki i szarpanie w sercu i ból skończyło się to tak że zadzwonił do mnie i powiedział mi że nie możemy być razem że jestem fajna ale to wszystko poczułam się jak szmata i wpadłam w taki zły nastrój że zaczęłam płakać ode chciało mi się żyć i miałam myśli samobójcze ale skończyło się dobrze bo miałam we wtorek psychologa i mogłam się wygadać tak mi ciężko znaleźć drugą połówke
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Post autor: guile »

No cóż. Gdyby był bogaty, to byś tu nie szukała porad.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Post autor: guile »

weronika26 pisze:tak mi ciężko znaleźć drugą połówke
Postaw się w jego sytuacji, tylko sobie wyobraź że poznałaś kogoś też z czymś tam, co też byłoby dla Ciebie niemiłym obowiązkiem, jeżeli tak to idzie ująć. Mi starczy że kobieta ma dziecko, aby uciekać gdzie pieprz rośnie.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

weronika26 pisze: to jest okrpone dwa tygodnie temu byłam na dyskotece żeby się rozerwać i poznałam takiego chłopaka
weronika26 pisze:i po tym spotkaniu zaczęłam słyszeć jego glos w głowie jak mówi do mnie że mi nie wierzy ze chciał mnie tylko przelecieć i jak sobie coś przez niego zrobie to nie będzie jego wina
A Ty co od niego chciałaś?

Są mężczyźni, którzy lubią panny z dzieckiem i nie mają uprzedzeń. Ale kobieta też musi trochę prawdy wnieść do związku a nie tylko seksu, urojeń i głosów. Trochę krytycyzmu. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „mój partner jest chory”