Jak ludzie domyślają się mojej choroby?

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Re: Jak ludzie domyślają się mojej choroby?

Post autor: piotrs »

mieć to gdzieś co ludzie o tobie mysla brać tabletki
jak nie masz objawów to nikt nie wie o chorobie
nie przejmować sie tym
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

piotrs pisze: czw sty 16, 2025 6:40 pm mieć to gdzieś co ludzie o tobie mysla brać tabletki
jak nie masz objawów to nikt nie wie o chorobie
nie przejmować sie tym
Dobrze powiedziane. Na lekach jestesmy normalnymi ludzmi. Jak sie nie zdradzimy z choroba to nawet mozna po nas nie poznac ze mamy jakies problemy psychiczne.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

a jak to wiedza to co? jeden kuj. nie ma sie prawa byc chorym? czy przez to jest sie gorszym czlowiekiem? gorszego sortu

dawno mam to gdzies. wazne jest jakim sie jest dla ludzi, dla siebie, a nie na co sie choruje

ludzie uwielbiaja sensacje i ploteczki. wazne by nie dawac im pozywki, nie karmic trolli i wtedy rzuca sie sami na siebie :mrgreen:
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

canngurro pisze: sob sty 18, 2025 9:42 am a jak to wiedza to co? jeden kuj. nie ma sie prawa byc chorym? czy przez to jest sie gorszym czlowiekiem? gorszego sortu
ja mam wywalone tez na to czy jestem chory czy nie. kto ma wiedziec to wie o tym a reszta niech ssa pauke :icon-mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”