Jak się wyleczyłem?
Moderator: moderatorzy
- Niemamniee
- bywalec
Re: Jak się wyleczyłem?
Szkoda, że nie wymyślili jeszcze metody leczenia przez messengera, że wymiana zdań przebiega tylko pisząc bez używania mowy.
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
jest.Niemamniee pisze: ↑ndz mar 17, 2024 5:13 pm Szkoda, że nie wymyślili jeszcze metody leczenia przez messengera, że wymiana zdań przebiega tylko pisząc bez używania mowy.
nieskuteczne.
a swoją drogą można znaleźć kogo się żywnie podoba na fb do zwierzeń też (...)
- Niemamniee
- bywalec
Nie chce się zwierzać, chce być zdrowy. Takie zwierzanie się nic mi nie daje.
- Trener
- bywalec
a mi się zwierzasz. co ci to daje?Niemamniee pisze: ↑ndz mar 17, 2024 5:29 pm Nie chce się zwierzać, chce być zdrowy. Takie zwierzanie się nic mi nie daje.
- Niemamniee
- bywalec
Ale się zwierzam... rzeczywiście. Zwierzałbym się gdybym Ci pisał o swoich problemach, tajemnicach, o czym marze, myśle. Opowiadałbym Ci o swoich snach itd. Ja po prostu chce z kimś pogadać, nawet o muzyce. Nic więcej. A i nie szukam znajomość. W Twoich postach to raczej Ty się zwierzasz nie ja.
- Niemamniee
- bywalec
Zwierzać to się zwierzam na moim blogu od dwóch dni ale ujmuję to takim językiem żeby prawie nikt nie wiedział o co mi chodzi.
- Trener
- bywalec
BUHAHAHAHAH!

Pisałbyś o wszystkim więc moja ostatnia rada: znajdź psychoterapeutę neurolingwistycznego którego poprosisz o pogaduchę pisaną (za pieniądze), a po kilkunastu sesjach znajdź ludzi do messenger'a! itd. jO .

nieistotna Racjonalizacja:
(Coś mi się wydaje że ktoś w twoim życiu ci odbija piłeczkę albo po prostu masz chujowe mechanizmy obronne)

- Niemamniee
- bywalec
Nie chciałem Cię obrazić. Przecież nie ma nic złego w zwierzaniu się. A i pamiętaj, rzutujesz swoje projekcje na innych, tak jest bardzo często. pozdro
- Trener
- bywalec
jak cię nikt nie zajarzy to jak chcesz być zdrowy? to psychologiczna 'choroba' .Niemamniee pisze: ↑ndz mar 17, 2024 5:46 pm Zwierzać to się zwierzam na moim blogu od dwóch dni ale ujmuję to takim językiem żeby prawie nikt nie wiedział o co mi chodzi.
PS.:
JA NIC NIE PROJEKTUJĘ OD 15 LAT CZŁEKU

- Trener
- bywalec
jak nie bedziesz rzutowal projekcji na kogos to ten ktos Cie nie naprostuje ;PPNiemamniee pisze: ↑ndz mar 17, 2024 5:49 pm Nie chciałem Cię obrazić. Przecież nie ma nic złego w zwierzaniu się. A i pamiętaj, rzutujesz swoje projekcje na innych, tak jest bardzo często. pozdro
- Niemamniee
- bywalec
taaa na pewno, zero projekcji, tylko samotność Cię zżera. To wcale nie wynika z projekcji.
Może ktoś zajarzy. Napisałem prawie nikt. Na takich ludziach mi zależy. W ostateczności to i tak forma sztuki. Nic więcej:)
Może ktoś zajarzy. Napisałem prawie nikt. Na takich ludziach mi zależy. W ostateczności to i tak forma sztuki. Nic więcej:)
- Trener
- bywalec
ty się nie nadajesz do niczego. wracaj lepiej do psychiatry i tradycyjnej psychoterapi. wiem że ci tam miło .Niemamniee pisze: ↑ndz mar 17, 2024 5:54 pm taaa na pewno, zero projekcji, tylko samotność Cię zżera. To wcale nie wynika z projekcji.
- Niemamniee
- bywalec