Ban dla Catastrophique- Ankieta

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Czy uważasz że Catastrophique powinien być zbanowany?

Tak
15
71%
Nie
2
10%
Nie wiem.
4
19%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Re: Ban dla Catastrophique- Ankieta

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Catastrophique pisze: pn lut 21, 2022 8:53 am Chcecie zbanowac mnie tylko dlatego, ze nie potraficie przegadać mnie w kłótniach podczas których piętnuje Waszą glupote. Wielu tez dzialam na nerwy bo odnioslem sukces i mi poprostu zazdroscicie.
Nie jestem agresywny, nie wyzywam innych, ale trafiam w sedno podczas dyskusji i potrafię się bronić przed atakami hejterow.
Przypominam, ze juz kilka osob bylo degradowanych za wyzywanie mnie i akurat oni sa tu najbardziej aktywni ;): Cezary i Papusny (ktory nazywa mnie tutaj hejterem) ;). Z BrightAngela sie czesto nabijam bo pisze glupoty, ale robie to subtelnie, natomiast Jozef po prostu mi zazdrosci tak jak Papusny. Kiciusia niedawno przegadalem i skompromitowałem w dyskusji na forum (viewtopic.php?p=661206#p661206) i widac ze ma do mnie ten sam stosunek co Jozef i Papusny.
Takie sa fakty.
Ban mi jednak lata tak jak to forum - szczerze mowiac
Czyli chodzi ci o to tylko by innych kompromitować i mieć zawsze rację. By twoje było na górze. 😂 Kłamiesz że ci zazdroszczę, by podbudować swoje chore ego, które budujesz poniżając innych użytkowników. A ci którzy się nie dają tobie wprowadzić w poczucie winy, nazywasz zazdrośnikami i że ciebie atakują. Na szczęście to już koniec będzie. Będzie trochę spokoju.
Ostatnio zmieniony pn lut 21, 2022 9:33 am przez Chłopiec Papuśny, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Catastrophique jestem zadowolony a nie skompromitowany. To Twoja upadłość.

Czuj się tu gwiazdą która wyleci z tego forum z hukiem i fajerwerkami a nie jak zwykły zaganiacz po cichu i bez wiedzy innych.
Pozdrowionka.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Ban to przesada, może trzeba przenieść gdzieś część wątku z off topem z dwóch, trzech wątków. Trochę tego jest, ale damy radę.
nic
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Nie wszystkim ale zbyt wielu osobom zaszkodził. On nie przebiera w środkach rujnujac ludzkie psychiki a budując w ten sposób swoją wartość.
Są tu osoby jednak że zamiast do nich trafiać w sedno jego słowa tak nie działają bo nie mają żadnej wartości. Wręcz denerwują. Mnie osobiście denerwuje to że kompromituje się od samego początku a trochę już postów napisał prawdą?
Ma zbyt wiele grzeszków na sumieniu i nie akceptuje tego. A tego czego nie akceptuje u siebie szuka winy u innych. Pisze bzdury.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Józef80 pisze: pn lut 21, 2022 6:33 am
Każdy ma prawo do obrony. Ale proszę nie każ czekać miesiąc, obawiam się że może to być trudny czas czekania i nie jeden temat zostanie pobojowiskiem...
Dobrze nie ma co przedłużać.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Zły mod dobrze prawi polać mu.
Zawsze i wszędzie musi być czarny charakter. Kato taką obrał rolę. Na zbanowaniu go ucierpi moim zdaniem forum. Jest też druga strona medalu niż ta, że cierpią co wrażliwsze osoby. Już kiedyś o tym tu pisałem, to forum to taka namiastka prawdziwego życia. Stwarza tutaj niepowtarzalną możliwość treningu przed wejściem na szerokie wody. Jak tu sobie nie dajemy rady, to jak sobie poradzimy w życiu, gdzie takich Katastrof są setki jak nie tysiące! Wszędzie wokoło, w sklepie, w pracy, gdziekolwiek. Świat jest zły, brutalny i jest dżunglą gdzie wygrywają silniejsi i tacy co mają dłuższe kły i pazury. Słabych zjada się na śniadanie.
Dobrze, że mamy państwo prawa i sprawiedliwości i słabsi są chronieni. Niestety nadal nie wszędzie tak jest, wystarczy spojrzeć na wschód. Ludzie co przepracowali po 40 lat na Białorusi czy Ukrainie nie mają za co żyć! Często nie są wypłacane emerytury lub są tak groszowe, że ludzie przymierają głodem lub proszą o jałmużnę prosto na ulicy. Babcie po 80 parę lat!
Wracając do tematu, niestety ale trzeba się uodparniać i ową wrażliwość pokonywać. Tu jest sporo łatwiej bo to internet i forum. Jak damy rade tutaj, to będzie łatwiej tam. I Kato jest nam tu potrzebny. Taki jaki jest, czyli zły i brzydki. Nadal jest jednym z nas, choć mu się obecnie wydaje że tak nie jest. Pamiętam jak sam nie raz występował w roli ofiary. Jak był poniżany lub wyzywany przez choćby użytkownika F20. Już tego nie pamięta. Bardzo mu dawał popalić, aż został zbanowany, za czym też wtedy nie byłem. Obecnie role się odmieniły i ponownie jestem na nie.
Cezary jest twardy, nie z takimi rzeczami dawał sobie radę. To jest gość ze stali. Bardzo mądry do tego.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Tu nie chodzi tylko o Cezarego, a też o innych użytkowników. Temat bana dla katastrofy ma już rok.
Twój wywód jest błędny, niby co mam dać się poniżać?
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Nie, bądź mądrzejszy i odpuść. Nie doprowadzaj do eskalacji konfliktu.
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Post autor: Józef80 »

Jak nie dostanie ban to nic się nie zmieni na forum, tylko zwiększy się agresja wobec wszystkich co wypowiedzieli się za banem.

Temat agresji jest stary a skruchy i zmian odnośnie forumowiczów rzadnych lub na gorsze. Dziś nawet oświadczył że to nasze złudzenia że zostanie zbanowany i musimy się z tym pogodzić.

Ja nie jestem taki by to w sobie godzic i milczeć. Nie brałem udział w sprzeczkach a jedynie stawałem murem za ofiarami psemocy psychicznej i poniżania czy oskarżenia o kłamstwa i mitomanie.

Jestem na forum od około pół roku, zawsze staram się wszystkim pomagać jak potrafię. To dla tego znieciłem rozmowy o naszym forum i okazało się, że bardzo wielu forumowiczów jest tego samego zdania - dość mamy, nasze uczucia są ranione.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.

(Wisława Szymborska)
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Uczucia słabych zawsze są ranione taki jest świat i tego nie zmienisz ale siebie już tak. Wzmacniaj się, pracuj nad sobą, pomagaj innym, a tam gdzie trzeba reaguj obojętnością. Nigdy agresją i nigdy złem za zło. Tak by błahostki z internetu ciebie nie raniły. Czasem milczenie jest oznaką siły.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Chamstwo trzeba tępić,zarówno w życiu realnym jak i tutaj - a może przede wszystkim tutaj.Zauważ Digital że ataki na katastrofę są w większości przez osoby którym on nie zaszedł za skórę.Nie można być biernym i pozwalać żeby ktoś tak zaburzony leczył kompleksy na słabszych .Niech je leczy u psychiatry.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Post autor: Józef80 »

Digital pisze: pn lut 21, 2022 3:07 pm Uczucia słabych zawsze są ranione taki jest świat i tego nie zmienisz ale siebie już tak. Wzmacniaj się, pracuj nad sobą, pomagaj innym, a tam gdzie trzeba reaguj obojętnością. Nigdy agresją i nigdy złem za zło. Tak by błahostki z internetu ciebie nie raniły. Czasem milczenie jest oznaką siły.
Taki jest świat ale takie nie powinno być forum dla schizoreników a tym bardziej gdy agresywny Catastrophique nie ma schizofrenii i wpada tu ogłaszać swoje sukcesy na następnie niszczy chorych.

Nikt z nas nie potrzebuje takiego forum jak wiesz że ktoś się pastwi. Jak nic się nie zmieni to nie niejscie mi zazłe, ale upuszcze chyba tak to grono, choć w większości czasu i eazam je za dobre. Ale Catastrophique i te awantury nie agresja. Wolę odejść jak doswodczasc przykrości. Nie jestem tu sam bo zdecydowana większość w ankiecie stawia na to samo i chce hana dla Catastrophique.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.

(Wisława Szymborska)
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Przecież w realu niewiele osób pozwoliło by mu na takie traktowanie.On sam nie miał by odwagi powiedzieć komuś prosto w twarz to co tutaj wypisuje.Znalazł sobie miejsce w internecie gdzie może bezkarnie drwić z innych.Internetowy bajkopisarz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

Popieram słowa Digital. Jak ktoś nie jest w stanie znieść hejtu w necie, gdzie de facto jest anonimowy i może wyłączyć wtyczkę to jak radzi sobie w życiu realnym?
Ale życie nie polega tylko na głaskaniu po główce i poklepywaniu po plecach. No sorry. A potem się dziwicie. Rozumiem i hejtu nie popieram. Moim zdaniem im więcej sytuacji na "styku" tym człowiek wychodzi mądrzejszy. Im więcej kontaktu tym lepiej.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Tutaj piszą też osoby które nie radzą sobie w "życiu realnym" i czasami forum jest jedynym miejscem życia towarzyskiego.Najlepiej stwierdzić że jak ktoś sobie nie radzi to nie powinien pisać.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Wielu z was zaszyło się w domach bo świat jest zły,ludzie wyśmiewają wasze ułomności ,boicie się braku akceptacji i wybieracie samotność.Tu na forum też ma być to samo? strach przed pisaniem bo zaraz ktoś wyśmieje i poniży?
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Jak ktoś wchodzi na forum po to żeby pokazywać innym że są gorsi od niego to niech spierdala do zdrowych i tam się popisuje kim to on nie jest.Dlaczego ma to robić na forum dla osób chorych psychicznie?
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

To znaczy nie ma co hejtować w sumie.
nic
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Aktualnie sprawa wygląda tak.
Nasza gwiazda może nie wylecieć z tego forum. Ma prawo do obrony i wypowiedziało się kilka osób na jego korzyść a sa to osoby niekonfliktowane.
Wiem, że od lat jesteście nękani przez Catastrophique i wcale tak nie musi dalej być. W ankiecie moze zagłosować jedna osoba z kilku kont, ale jednak ankieta to ankieta.

Gdybym miał odpowiedzieć na pytanie osób co chcą wiedzieć dlaczego on zwyczajnie nie może wylecieć z forum, a powinien już dawno za to co wyprawia, to odpowiedź brzmi tak. Nigdy nie zabiegałem o bana i większość moderatorów też nie.
Mi też naubliżał i potraktował jak szmatę i skompromitował. Przynajmniej on tak twierdzi. Problem polega na tym że tego nie czuję, bo Catastrophique to klasyczny przypadek, cierpiący na schizofrenię który błędnie postrzega rzeczywistość. Uważam, że to on się upokarza i kompromituje tym co wypisuje o sobie i innych, tylko że ja też cierpię na tą samą schizofrenię i kuźwa kto ma rację, hę?

Czy dać bana Catastrophique? Ostatnie słowo będzie należało do Zbyszka.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Pewnie znów napisał elaborat do Zbyszka na mój temat jak się na niego uwziąłem, hejtuje i nie daje spokoju.
Zablokowany

Wróć do „o tym forum”