zgrzeszyłem
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: zgrzeszyłem
Nic się ze mną nie stało. Tylko trochę się podniszczyłem. Dawne czasy minęły.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- falling up
- bywalec
menager.@przegłosowany pisze: ↑sob gru 04, 2021 6:56 am Nic się ze mną nie stało. Tylko trochę się podniszczyłem. Dawne czasy minęły.
ja natomiast wymyśliłem witamine Ha. to nowy nieodkryty pierwiastek. przełom. Witaina Ha sprawia że zdrowiejesz. Najdasz się 1g jej porcją.
witamina Ha to cukier. 1 kryształ waży 1g. jak zjesz tylko kryształ nie musisz nic jeść przez cały dzień. od niego rosną mięśnie. bez masy.
śmieszne jak mentalizm. ale minie śmieszność i wszyscy będą jeść kryształ na śniadanie.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
bez sensu
?
?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- amigo
- zaufany użytkownik
Zgrzeszylem bo wyszedlem zajarac a tu gola strzelili. 

- falling up
- bywalec
- amigo
- zaufany użytkownik
Nie.W krykieta.
-
- zaufany użytkownik
Staram się nie grzeszyć nieczystością, ale jest ciężko. Krętymi ścieżkami prowadzi nas Pan w walce ze złem.
To poszukaj jakiejś dziewczyny albo zamów dziwki wtedy nie będziesz grzeszył samogwałtem ze swoją ręką.