Co najgłupszego zrobiliście w psychozie?
Moderator: moderatorzy
Re: Co najgłupszego zrobiliście w psychozie?
Ja nie jadłem, bo wszystko było żywe i miało świadomość. I cierpiało, kiedy było pożerane. Nawet kiszony ogórek. Piszczał, kiedy go nadziewałem na widelec. 

- hole
- zaufany użytkownik
- Status: Umrzyj młodo, a trup twój będzie piękny.
Nie jadłam, nie piłam, bo wydawało mi się, że miałam usta pełne wnętrzności ludzkich.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk,
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Student
Widziałem jakiś dresiarzy za oknem i zadzwoniłem po policję bo myślałem że są to dilerzy dopalaczy, zwyzywałem matkę i jak trafiłem do szpitala to się z nią kłóciłem.
Oddałem grama fioletowej amfetaminy personelowi przy przyjęciu. 

Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
W sumie można to zaliczyć - flirtowałam z wszystkimi jak leci. Tragiczne przeżycie. Tym bardziej, że byłam w związku. Nigdy więcej.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
xd
Ostatnio zmieniony wt mar 23, 2021 2:36 pm przez the end, łącznie zmieniany 1 raz.
nic
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Zapaliłem grass'iwa - pomogła mi trawa narkotyczna, bo mnie uleczyła ona!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
- Słonecznik1
- bywalec
Średnio głupie to biegałem jak było bardzo ślisko . Teraz się zastanawiam czy biegać nie boję się ale po złamaniu nogi wiem ile to problemów i czasu potrzeba by się zrosło itd. Mało pawdopodobne że długo będzie śnieg to i tak pójde .
Wyrzuciłam wszystkie podręczniki i zeszyty z podstawówki i liceum. Psychotyczny minimalizm. Być może w ramach zbiórki makulatury, nie pamiętam szczegółów. [Określenie "psychoza" jest ogólne, ale jeśli chodzi o psychozę schizofreniczną F20 (zespół paranoidalny), to obejmuje ona objawy pozytywne, negatywne i zespół dezorganizacyjny. Musiałam doprecyzować, o co chodzi z psychozą. "Pozytywy" i "negatywy" chyba mogą się przenikać...]
Ja kiedyś miałem tak, że jak babcia umarła zostały po niej takie paluszki co jadła i jak zacząłem je jeść to myślałem że to są trupie kości.
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
-
- zaufany użytkownik
Rozwalenie szkła w drzwiach łyżeczką.
Nie biorę leków od dwóch miesięcy obawiam się że psychoza wraca wczoraj byłem tak zdenerwowany że chciałem zniszczyć jakiś przedmiot jednak się opamiętałem i tego nie zrobiłem miałem już w przeszłości takie objawy że robiłem różne głupie rzeczy ale nie chcę przyznać się jakie.
- Catastrophique
- bywalec
Do tego rzucenie lekow. Brawo.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Teraz znowu sobie przypomnisz jak to jest robić głupie rzeczy/:.Paweł30 pisze: ↑ndz kwie 04, 2021 10:36 am Nie biorę leków od dwóch miesięcy obawiam się że psychoza wraca wczoraj byłem tak zdenerwowany że chciałem zniszczyć jakiś przedmiot jednak się opamiętałem i tego nie zrobiłem miałem już w przeszłości takie objawy że robiłem różne głupie rzeczy ale nie chcę przyznać się jakie.
W mojej pierwszej psychozie podeszłam do losowej osoby w sklepie i zaczełam mówić jej że jest Maryją oraz inne rzeczy które nie miały żadnego sensu, wstyd mi bardzo za to 

F20.3