Grunt to dostrzegać wiele ciekawych szczegółów rzeczywistości jak artyści. Literki alfabetu łacińskiego też są śmieszne i niektóre przypominają coś .
Aby to nie było po używkach.
Moderator: moderatorzy
Skąd możesz wiedzieć co robi Maxi, skoro sam w innym wątku napisałeś, że nawet jej nie znasz? Może od miesięcy nie zażywa lekarstw, może głodzi się lub mieszka w piwnicy, a jedyną rzecz którą posiada oprócz kota jest laptop. Tak naprawdę my tu nic nie wiemy o sobie nawzajem. Identycznie ja nie mam zielonego pojęcia czy zażywasz lekarstwa odkąd stałeś się dziwnie uszczypliwy i tak w sumie średnio przyjazny. Gdy na początku wydawało mi się, że jesteś mega pozytywnym i super pokojowo nastawionym gościem. Wcześniej dało się z tobą normalnie podyskutować, a teraz zero dyskusji tylko razu wysuwasz oskarżenia.Catastrophique pisze: ↑ndz wrz 08, 2019 3:05 pm Bardzo przesadzasz. Ani ja ani Maxi nie mamy psychozy. Pomijąc to, że oboje bierzemy regularnie leki...
Zlitujcie się, nie ma co tego rozdmuchiwać i wkręcać sobie nawzajem psychozy.cezary123 pisze: ↑ndz wrz 08, 2019 7:07 pm Ten przedostatni ma takie poczciwe, śmiejące się zaokrąglone cztery brwi naokoło swojej fizjonomii.
Grunt to dostrzegać wiele ciekawych szczegółów rzeczywistości jak artyści. Literki alfabetu łacińskiego też są śmieszne i niektóre przypominają coś .
Aby to nie było po używkach.
Pisała gdzieś, że zażywa leki. Pisała też, że pracuje, a z psychozą jest to raczej niemożliwe. Śledzę jej bloga od czasu do czasu i nie zakładam, że na nim zmyśla, bo daleko mi do takich paranoi. Pisze też co innego ostatnio, ale nie chcę tutaj o tym wspominać, bo to z jej prywatnego wątku.Digital pisze: ↑ndz wrz 08, 2019 10:45 pmSkąd możesz wiedzieć co robi Maxi, skoro sam w innym wątku napisałeś, że nawet jej nie znasz? Może od miesięcy nie zażywa lekarstw, może głodzi się lub mieszka w piwnicy, a jedyną rzecz którą posiada oprócz kota jest laptop. Tak naprawdę my tu nic nie wiemy o sobie nawzajem. Identycznie ja nie mam zielonego pojęcia czy zażywasz lekarstwa odkąd stałeś się dziwnie uszczypliwy i tak w sumie średnio przyjazny. Gdy na początku wydawało mi się, że jesteś mega pozytywnym i super pokojowo nastawionym gościem. Wcześniej dało się z tobą normalnie podyskutować, a teraz zero dyskusji tylko razu wysuwasz oskarżenia.Catastrophique pisze: ↑ndz wrz 08, 2019 3:05 pm Bardzo przesadzasz. Ani ja ani Maxi nie mamy psychozy. Pomijąc to, że oboje bierzemy regularnie leki...