Mam dosyć tego forum, odchodze

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Mam dosyć tego forum, odchodze

Post autor: Catastrophique »

ortagon pisze: pt sty 25, 2019 1:22 pm
Catastrophique pisze: pt sty 25, 2019 12:59 pm
ortagon pisze: pt sty 25, 2019 11:29 am

No cóż ekipa sie rozpadła ,a tobie pozostało tylko wyszydzanie chorych.
Nie myl wyszydzania ze szczerością. Jak cos jest nie tak, nie boje sie o tym mowic.
Twoja "szczerość" mi imponuje
Ale myślę ze bede sie udzielał dopóki nie zablokujecie mi konta
Szczerość ma to do siebie, ze potrafi zabolec. Udzielaj sie ile chcesz.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Ogłaszam stan wojenny.Czeka nas wojna jak w Czeczenii.

Pozdro Generał Tup

P.S
Aktualnie jestem na urlopie w Barbadosie,nie zaśmiecajcie mi skrzynki.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Aktualnie trwa wojna na Ukrainie, to znacznie bliżej niż Czeczenia, tam już chyba nie ma wojny. Hej oni mają generała, mianujmy ortagona admirałem!
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Żałosna szopka.
pogrzebany żywcem
bywalec

ortagon pisze: pt sty 25, 2019 1:22 pm Twoja "szczerość" mi imponuje
Pisowska agentura rządowa dostała rozdwojenia jaźni :) kto ci ma zablokować konto? Catastrophique czy ja? Przecież ty lub któreś z twoich multikont jesteście administratorem tego forum. Zbyszek się już tu nawet nie pojawia.
Digital pisze: pt sty 25, 2019 1:32 pm Nieźle się porobiło, widzę powstały dwa przeciwstawne obozy. Starzy użytkownicy zaufani oraz nowi. Nie dajmy się! Tak samo mamy prawo tu pisać. Chcą mieć farsę to ją będą mieli.
Rządowy agent rozmawiający sam ze sobą i kierujący do siebie odezwy. Próbuje robić sztuczny tłok i sprawiać wrażenie, że mamy tu do czynienia z konfliktem osobistym między małostkowymi użytkownikami z dłuższym stażem a "nowymi" jak ich określa czyli jego multikontami robiącymi tu rządową propagandę i podżegającymi szaleńców do zbrodni. Tymczasem problem dotyczy postępującej od kilku lat faszyzacji forum, który wraz z zainstalowaniem się tutaj oficjalnej rządowo-pisowskiej płatnej agentury przybrał formę zinstytucjonalizowaną.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Ciekaw jestem kto ciebie i do jakiej zbrodni podżega?
pogrzebany żywcem
bywalec

Digital pisze: pt sty 25, 2019 3:33 pm Ciekaw jestem kto ciebie i do jakiej zbrodni podżega?
Ja jestem dla takich robaczków jak ty o wiele za mądry. Wasze chwyty rodem z przedszkola na mnie nie działają.
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

pogrzebany żywcem pisze: pt sty 25, 2019 3:20 pm
ortagon pisze: pt sty 25, 2019 1:22 pm Twoja "szczerość" mi imponuje
Pisowska agentura rządowa dostała rozdwojenia jaźni :) kto ci ma zablokować konto? Catastrophique czy ja? Przecież ty lub któreś z twoich multikont jesteście administratorem tego forum. Zbyszek się już tu nawet nie pojawia.
Digital pisze: pt sty 25, 2019 1:32 pm Nieźle się porobiło, widzę powstały dwa przeciwstawne obozy. Starzy użytkownicy zaufani oraz nowi. Nie dajmy się! Tak samo mamy prawo tu pisać. Chcą mieć farsę to ją będą mieli.
Rządowy agent rozmawiający sam ze sobą i kierujący do siebie odezwy. Próbuje robić sztuczny tłok i sprawiać wrażenie, że mamy tu do czynienia z konfliktem osobistym między małostkowymi użytkownikami z dłuższym stażem a "nowymi" jak ich określa czyli jego multikontami robiącymi tu rządową propagandę i podżegającymi szaleńców do zbrodni. Tymczasem problem dotyczy postępującej od kilku lat faszyzacji forum, który wraz z zainstalowaniem się tutaj oficjalnej rządowo-pisowskiej płatnej agentury przybrał formę zinstytucjonalizowaną.
Pomijajac to ze tzw catastrophic jest zwykłym trolem(z dużym stażem),pogrzebany żywcem jest niezrównożawony ,to wszystko na tym forum jest ok.Aha przosze mnie nie porownywac z pis,bo zawsze byłem za dawnym PPS.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

pogrzebany żywcem pisze: pt sty 25, 2019 3:36 pm
Digital pisze: pt sty 25, 2019 3:33 pm Ciekaw jestem kto ciebie i do jakiej zbrodni podżega?
Ja jestem dla takich robaczków jak ty o wiele za mądry. Wasze chwyty rodem z przedszkola na mnie nie działają.
Nie owijaj kota ogonem, odpowiedz na pytanie.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

ortagon pisze: pt sty 25, 2019 3:49 pmto wszystko na tym forum jest ok. Aha przosze mnie nie porownywac z pis,bo zawsze byłem za dawnym PPS.
Dobra dobra, odpowiedz lepiej czy zgadzasz się zostać naszym Admirałem? Jakby co jest też wolna posada chorążego i złego porucznika.
swtern
zaufany użytkownik

Wole zostać zwyklym szeregowcem.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Okej mówisz i masz, zostajesz mianowany naszym żołnierzem i to w pierwszym szeregu! Noś dumnie ten zaszczytny tytuł, od dziś jesteś Żołnierzem Evotu! Niech Eden cię prowadzi!
swtern
zaufany użytkownik

Digital pisze: pt sty 25, 2019 4:36 pm Okej mówisz i masz, zostajesz mianowany naszym żołnierzem i to w pierwszym szeregu! Noś dumnie ten zaszczytny tytuł, od dziś jesteś Żołnierzem Evotu! Niech Eden cię prowadzi!
Jesli o cos bede walczył to napewno nie za ciebie.A tytuły to sobie przyklej....wiesz gdzie.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

ortagon pisze: pt sty 25, 2019 7:16 pm
Digital pisze: pt sty 25, 2019 4:36 pm Okej mówisz i masz, zostajesz mianowany naszym żołnierzem i to w pierwszym szeregu! Noś dumnie ten zaszczytny tytuł, od dziś jesteś Żołnierzem Evotu! Niech Eden cię prowadzi!
Jesli o cos bede walczył to napewno nie za ciebie.A tytuły to sobie przyklej....wiesz gdzie.
Nie każę ci walczyć za mnie, tu każdy walczy za siebie w imię wspólnej idei. Nie chcesz tytułu, to nie, łaski bez. Taki z ciebie byłby żołnierz jak z koziej trąbki bober.
Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 38754286

Post autor: Spokojny80 »

Miś Uszatek pisze: sob sty 19, 2019 3:02 pm Już od dawna do tego się przymierzałem. Odchodze. Jestem na tym forum od 11 lat(a nawet i dłużej na innym nicku) i jak porównam jak było kiedyś a jak jest teraz to mnie to przeraża. Mam dosyć użerania się z "nowymi" użytkownikami, z trollami i innymi typami którzy "wyżej srają niż dupe mają". Nie mam już sił. Pamiętam dawniej były fajne osoby jak moi, mei, Anton Pawłowicz(który ciągle pisał o solianie ale ja nie mam tego mu za złe). Osoby te odeszły a w ich miejsce przyszli dewianci. Co się stało z tym forum? Zeszło na psy, a po częsci sam jest sobie winiem admin zbyszek, który przestał się nim interesować.

To forum jest zajebiste:-)

Koniec.
Michal
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”