Znajdź dziewczynę i z nią gadaj o sprawach tego typu.
Czasami nie zdajemy sobie sprawy przez chorobę z naszych błędów.
Moderator: moderatorzy
Czasami nie zdajemy sobie sprawy przez chorobę z naszych błędów.
Ja byłam przekonana że tylko kobieta potrafi kilka razy z rzędu osiągnąć satysfakcję, piszesz serio?LukeSkywalker pisze: ↑pn lut 06, 2017 4:37 pm Metoda pozwala na osiągnięcie kilka razy orgazmu w czasie jednej masturbacji, ja na razie wytrenowałem dwa razy.
Takiego miesięcznego, ale najwidoczniej zachowania etyczne nie są istotne dla moderacji, a Jagodowy Wilkołak, Orzeł, Iskrzak czy Nektar Leszczyny to ta sama osoba, która ma problem z własną tożsamością sądząc po częstotliwości zmiany nicków i temat ten jest tylko przyznaniem się do zaburzenia na podłożu seksualnym. Mody nie kwapią się nawet podpiąć wątku, bo Jagodowy założył już kiedyś równie irytujący temat - viewtopic.php?f=92&t=18435 ... cóż widzę, że problem się pogłębia.
Temat jak temat, ale żeby od razu moderować? Wolność wypowiedzi nawet w tematach TABU, swoja drogą jeśli sie powtarza masz racje. Moje zdanie jest podzielone. Niech każdy robi co chce w granicach zdrowego rozsadku. A systemy zaspokajania innych mnie nie interesują.arq pisze: ↑pn lut 06, 2017 9:28 pmTakiego miesięcznego, ale najwidoczniej zachowania etyczne nie są istotne dla moderacji, a Jagodowy Wilkołak, Orzeł, Iskrzak czy Nektar Leszczyny to ta sama osoba, która ma problem z własną tożsamością sądząc po częstotliwości zmiany nicków i temat ten jest tylko przyznaniem się do zaburzenia na podłożu seksualnym. Mody nie kwapią się nawet podpiąć wątku, bo Jagodowy założył już kiedyś równie irytujący temat - viewtopic.php?f=92&t=18435 ... cóż widzę, że problem się pogłębia.
Mnie również, dlatego autor wywlekając takie tematy publicznie, albo lubi być w centrum uwagi, albo nie do końca dobrze się z tym czuję i szuka usprawiedliwienia dla swojej żądzy. Rozumiem, że to forum dla osób zaburzonych, ale czasami jestem zdezorientowany treścią tego miejsca.
To nie tabu, to głupoty i dyrdymały. Temat zgłoszony do moderacji i z radością poszukam pozostałych postów użytkownika do zgłoszenia. Forum musi trzymać jakiś poziom dyskusji i nie będzie tu nonsensów nt. obciąganiu napletka.thecgla pisze: ↑pn lut 06, 2017 9:42 pmTemat jak temat, ale żeby od razu moderować? Wolność wypowiedzi nawet w tematach TABU, swoja drogą jeśli sie powtarza masz racje. Moje zdanie jest podzielone. Niech każdy robi co chce w granicach zdrowego rozsadku. A systemy zaspokajania innych mnie nie interesują.arq pisze: ↑pn lut 06, 2017 9:28 pmTakiego miesięcznego, ale najwidoczniej zachowania etyczne nie są istotne dla moderacji, a Jagodowy Wilkołak, Orzeł, Iskrzak czy Nektar Leszczyny to ta sama osoba, która ma problem z własną tożsamością sądząc po częstotliwości zmiany nicków i temat ten jest tylko przyznaniem się do zaburzenia na podłożu seksualnym. Mody nie kwapią się nawet podpiąć wątku, bo Jagodowy założył już kiedyś równie irytujący temat - viewtopic.php?f=92&t=18435 ... cóż widzę, że problem się pogłębia.