Nadzieja związana z solianem
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Re: Nadzieja związana z solianem
OK dzięki za odpowiedz. Powoli się biore za F-5 E Tiger II. To taki samolot. Troche się ruszyło.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Ooo lubisz modelarstwo! To kapitalna pasja, strasznie uspokaja, relaksuje, a przy tym potrafi dostarczyć mase satysfakcji! Gratuluje codownego hobby, niestety coraz mniej popularnego obecnie.
Co do leku, to bądź dobrej myśli, bardzo szybko doprowadzi Cie do wybornej kondycji, ten lek to prawdziwe objawienie wspolczesnej psychiatrii.
Pozdrawiam i glowa do góry!
Co do leku, to bądź dobrej myśli, bardzo szybko doprowadzi Cie do wybornej kondycji, ten lek to prawdziwe objawienie wspolczesnej psychiatrii.
Pozdrawiam i glowa do góry!

-
- zaufany użytkownik
Nie moge spać! Już trzecią noc się męcze. Zasypiam o 2 albo 3 w nocy. Pozatym nogi mnie napiep... Nie czuje się najlepiej...
Przykro!tomsoul pisze:Nie moge spać! Już trzecią noc się męcze. Zasypiam o 2 albo 3 w nocy. Pozatym nogi mnie napiep...

A jak tak usypiasz około 3 w nocy to do której godziny śpisz następnego dnia?
Czy te objawy to jest "nowość" na tym "Solianie"?
A z tymi nogami to już tak chyba miałeś dawniej... ?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Ja niespotkalem się z takimi objawami przy wprowadzaniu Solianu. Nogi mnie bolały trochę gdy przestawiałem się z Solianu na Amisan, ale Solian zazywalem prawie 6 lat. Musisz się skontaktować w tej sprawie z lekarzem. Może jest to efekt odstawieniowy poprzedniego leku do którego zdazyles się przyzwyczaić, np. Dopakine, wtedy to minie. Zastanawia mnie tez Twoja bezsenność. Koniecznie porozmawiaj z lekarzem. A jak Twoj stan psychiczny?
-
- zaufany użytkownik
Dzisiejszej nocy było już lepiej zasnąłem po 12 obudziłem się o 8. Lekarz twierdzi że to przejściowe. Z nogami też się troche uspokoiło. Natomiast teraz inna rzecz mnie martwi. Strasznie nerwowy się zrobiłem. Kupiłem i wziąłem tak jak radziłeś anton te szyszki chmielu ale widze efekt odwrotny od zamierzonego. Zamiast być uspokojonym to się denerwuje i to bardzo. Dzisiaj jedną tabletke wziąłem i już nie więcej. Pozatym mam też urojenia. Byłem dzisiaj na dworze, w sklepie i miałem wrażenie że ludzie mnie obserwują. No cóż... zoabczymy. Ja się nastawiam długofalowo... Zanim dojde do siebie to jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie...
Jeszcze jedno co do tych szyszek chmielu. Biore cała baterie leków. Może coś weszło w interakcje...
Jeszcze jedno co do tych szyszek chmielu. Biore cała baterie leków. Może coś weszło w interakcje...
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Oj to nie w tabletkach miało być, tylko herbatka taka, za 30g szyszek chmielu płacisz 7zl, bierzesz 3-4 takie szyszeczki i zaparzasz wrzątkiem, wypijasz po 10 minutach, można zalac drugi raz i to jest norma na dzien. Tabletek z chmielu nie znam, nie probowalem, może sa z jakimiś dodatkami i pewno drogie, przepraszam, ze zle się wyraziłem. Chmiel wlasnie jest idealny na nerwy, bardzo uspokaja, relaksuje, odpręża, możesz poczytać w internecie o tym, ale owszem nie należy nim zapijać lekow - leki zazywasz z rana, a chmiel pijesz na noc. Polecam tez Melise w tabletkach i tu to faktycznie sa tabletki o których pisałem, takie malutkie. Na sen polecam rowniez Persen z waleriana, kosztuje chyba cos kolo 15zl za duza paczke, tez bardzo dobry na nerwy oraz na sen.
Z urojeniami będzie zapewne coraz lepiej. Z nogami widocznie organizm przyzwyczaja się do nowego srodka, a może pozostalosci wychodzą z organizmu po poprzednim. Zapewne potrzeba troszkę czasu i będzie ok.
Z urojeniami będzie zapewne coraz lepiej. Z nogami widocznie organizm przyzwyczaja się do nowego srodka, a może pozostalosci wychodzą z organizmu po poprzednim. Zapewne potrzeba troszkę czasu i będzie ok.
-
- zaufany użytkownik
Teraz troche lepiej się czuje. Pokładam nadzieje w Bogu że będzie dobrze. Wyciągnął mnie z sepsy i dializ to moze i teraz ulituje nad tomsoulem.
-
- zaufany użytkownik
Znowu zj... noc. Siedziałem do prawie 2 w nocy. Wziąłem imovane. Wreszcie jakoś usnąłem. Masakra... Jak tak będzie dalej to ja dziękuje...
Spróbuj może melatoniny na sen, ja ją biorę.
-
- zaufany użytkownik
Byłem dzisiaj na zastrzyku w dupe i przy okazji lekarz mi wypisał hydroxyzyne. Kazał wziąć 3 tabletki przed snem. Spróbujemy.
Jeszcze dodam że mimo zmęczenia jestem troche dzisiaj spokojniejszy.
- andrzej1984
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Witam,tomsoul pisze:Byłem dzisiaj na zastrzyku w dupe i przy okazji lekarz mi wypisał hydroxyzyne. Kazał wziąć 3 tabletki przed snem. Spróbujemy.
I jak się czujesz po solianie zaczął działać, bo też biorę conste i chciałbym włączyć go do swojej diety
Pozdrawiam
To nie schizofrenia jest problemem tylko przeszkody napotykane w sercach naszych bliźnich.
-
- zaufany użytkownik
Czuje się i lepiej i troche gorzej. Ze snem juź się wyklarowało. Biore 800 mg solianu i conste. Niestety mam często uczucie stresu i niepokoju. Urojeń już nie mam. Jest nieżle zobaczymy jak będzie dalej.