Lekarz twierdzi, że Borderline ma gorzej

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Lekarz twierdzi, że Borderline ma gorzej

Post autor: przegłosowany »

A ja mam teraz na wypisie ZABURZENIA OSOBOWOŚCI BNO (Bliżej Nieokreślone) i Nadużywanie subst. psychoaktywnych w wywiadzie. Za przeproszeniem chvj by strzelił takie "rozpoznanie" - ze trzy rozmowy z psychologiem, dwie z doktorem lekażem i dwie króciutkie z Ordynatorką. Jeszcze mnie chcieli tak udupić, że zamiast dotychczasowej zniżki na Depakinę (B) i sertralinę (30%) miałbym płacić teraz 100%. Ale sobie wywalczyłem. Neuroleptyki niestety nadal 100% odpłatności. Na obecną chwilę nie mam co jeść. Schizofrenicy mają lepiej, prawo do renty, prawo do refundacji...
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
Constantius
zaufany użytkownik

Post autor: Constantius »

cha cha a tobie chodzi by za wszelka cene być chorym???? Chesz mieć rente 1000 zł. Takie fajne bycie na rencie i te 1000 zł w kieszeni.... Neuroleptyki podawane zdrowym spowodują mase skutków ubocznych takich ze pozałujesz tego że chiałeś być chorym na schizofrenie... podaruj sobie... przestań ćpać to moze po pierwsze.
Musi być ktoś kogo nie znam, a kto zawładnął mna, moim życiem, śmiercią, tą kartką
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

przegłosowany pisze: ndz maja 02, 2021 7:30 am A ja mam teraz na wypisie ZABURZENIA OSOBOWOŚCI BNO (Bliżej Nieokreślone) i Nadużywanie subst. psychoaktywnych w wywiadzie. Za przeproszeniem chvj by strzelił takie "rozpoznanie" - ze trzy rozmowy z psychologiem, dwie z doktorem lekażem i dwie króciutkie z Ordynatorką. Jeszcze mnie chcieli tak udupić, że zamiast dotychczasowej zniżki na Depakinę (B) i sertralinę (30%) miałbym płacić teraz 100%. Ale sobie wywalczyłem. Neuroleptyki niestety nadal 100% odpłatności. Na obecną chwilę nie mam co jeść. Schizofrenicy mają lepiej, prawo do renty, prawo do refundacji...
Może jesteś zdrowy. Wtedy rzeczywiście nie warto się truć neuroleptykami. Rentę weź z zaburzeń osobowości.
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: przegłosowany »

Amannn pisze: pt gru 24, 2021 6:25 am
przegłosowany pisze: ndz maja 02, 2021 7:30 am A ja mam teraz na wypisie ZABURZENIA OSOBOWOŚCI BNO (Bliżej Nieokreślone) i Nadużywanie subst. psychoaktywnych w wywiadzie. Za przeproszeniem chvj by strzelił takie "rozpoznanie" - ze trzy rozmowy z psychologiem, dwie z doktorem lekażem i dwie króciutkie z Ordynatorką. Jeszcze mnie chcieli tak udupić, że zamiast dotychczasowej zniżki na Depakinę (B) i sertralinę (30%) miałbym płacić teraz 100%. Ale sobie wywalczyłem. Neuroleptyki niestety nadal 100% odpłatności. Na obecną chwilę nie mam co jeść. Schizofrenicy mają lepiej, prawo do renty, prawo do refundacji...
Może jesteś zdrowy. Wtedy rzeczywiście nie warto się truć neuroleptykami. Rentę weź z zaburzeń osobowości.

Oj zdrowy to ja nie jestem. Teraz zacząłem pracę i cały czas biję się z myślami (głosami?) czy leją ze mnie, nienawidzą mnie itd.
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Jak masz głosy to masz schizofrenię. I lekarz nie powinien mieć problemu z taka diagnozą.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Amannn pisze: sob gru 25, 2021 12:52 am Jak masz głosy to masz schizofrenię. I lekarz nie powinien mieć problemu z taka diagnozą.
Często mylnie diagnozuje się schizofrenie poprzez głosy.
Oby mieć F 20.0 potrzeba albo tak silnej psychozy, że nawet postronny potrafi orzec schizofrenie albo w przypadku kiedy rozwój jest powolny - wtedy już potrzeba czasu, wywiadu z najbliższą rodziną, rozmowy o objawach z psychiatrą.

U mnie rozwój schizofrenii był powolny. Stwierdzono dopiero po 8-12 miesiącach.
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Post autor: Jaskolka »

Bordelin nawet brzmi groźniej :angry-tappingfoot:
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Jaskolka pisze: sob sty 15, 2022 5:45 am Bordelin nawet brzmi groźniej :angry-tappingfoot:
Dla mnie schizofrenia Paranoidalna to jak z piekła wzięta nazwa. :evil:
ODPOWIEDZ

Wróć do „borderline”