Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewnych
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewny
Eh ja nie jestem adwokatem i brak tu dowodów. Ale w sumie to że byś wkleił obraźliwe wpisy Tupa nie są jeszcze obciążeniem na niego . Ważne jest od czego się zaczęło i kto miał rację w tamtej dyskusji .
Fakt też jest taki że ktoś tam jest od tego by panowała kultura chyba. I jeśli pojawia się taki przypadek że ktoś sobie kpi z kogoś publicznie to nie powinno być to tolerowane tak?
Fakt też jest taki że ktoś tam jest od tego by panowała kultura chyba. I jeśli pojawia się taki przypadek że ktoś sobie kpi z kogoś publicznie to nie powinno być to tolerowane tak?
- Słonecznik1
- bywalec
Od tego jest tam chyba ktoś kto ponosi odpowiedzialność w pewnym stopniu za bezpieczeństwo i kulturę . A tutaj jeśli tak było to jest to dno po prostu. I nawet nieważne czy się z kimś pokłócił , od tego jest ktoś czy ty by pilnować porządku i ładu.
Trochę to wygląda tak że w pracy są pewne spory. Następuje szczucie .A szef zamiast rozładować sytuację staje po pewnej stronie albo nie robi nic.Tak czy siak jest odpowiedzialny za mobbing w jakimś stopniu.
Trochę to wygląda tak że w pracy są pewne spory. Następuje szczucie .A szef zamiast rozładować sytuację staje po pewnej stronie albo nie robi nic.Tak czy siak jest odpowiedzialny za mobbing w jakimś stopniu.
Ostatnio zmieniony śr sie 13, 2014 11:51 pm przez Słonecznik1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Daj te wpisy beda wyrwane z kontekstu odrazu z ta wasza zabawa z zdjeciem moim niech ludzie sobie poczytaja.Pamietasz Manitu juz do was nie przyjdzie za te bany dla mnie jak z nia rozmawialem o czyms a ty sobie mnie zbanowales to tez mozesz wkliec?Pozniej mozesz wklejac moje wpisy wszystkie.
Pozdro Tup
Pozdro Tup
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Wlasnie slonecznik dno ok zlamalem prawo pokoju mialem bana ale oni musieli sobie urzadzic mala zabawe w swoim gronie z moim zdjeciem,to juz jest zalosne i nie wymaga komentarza.
Pozdro Tup
Pozdro Tup
przecież czaty mogą byc wodą na młyn urojeń, niestety... o jakie pokrewne czaty chodzi?
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
I juz pomijajac jego przewinienia wzgledem mojej osoby,za ktore nie bral odpowiedzialnosci,to jest typowe szczucie
Pozdro Tup

Pozdro Tup
- Słonecznik1
- bywalec
No taka rzecz sprawia że Tup ma rację czyż nie zbyszekch? co ty na to.
Tup proponuje by słonecznik zapytał Roya na pokoju schizofrenicy a logi sa orginalne i nie wyrwane z kontekstu groziłes człowiekowi ze zrobisz wjazd na chatę a to są grożby karalne sprawa trafiła do adminów onetu za te grożby.Tup pisze:Daj te wpisy beda wyrwane z kontekstu odrazu z ta wasza zabawa z zdjeciem moim niech ludzie sobie poczytaja.Pamietasz Manitu juz do was nie przyjdzie za te bany dla mnie jak z nia rozmawialem o czyms a ty sobie mnie zbanowales to tez mozesz wkliec?Pozniej mozesz wklejac moje wpisy wszystkie.
Pozdro Tup
wiadomo ze na wszysztkich forach czatach banuje się osoby agresywne które groza i obrażaja.Tup z forum evot tam nie znają Ciebie jak się zachowujesz na onecie.
...
Ostatnio zmieniony czw sie 14, 2014 9:28 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
Tup robi tu z siebie intelektualistę,człowieka jakże oczytanego,a na czacie pokazuje swoje prawdziwe fałszywe oblicze.Zbyszek założyciel czatu ani razu go nie obraził,natomiast on to robił nagminnie.Nie zamierzam z tym tchórzem dyskutować i tobie zbyszek radze to samo.Niech się chłopak dowartościowuje na tym forum ale nie naszym kosztem.
Ty wiesz kogo nazwałes szmata pomarancza wkleiła twoje zdjęcie .Więc nie obarczaj całego pokoju za to!Tup pisze:Wlasnie slonecznik dno ok zlamalem prawo pokoju mialem bana ale oni musieli sobie urzadzic mala zabawe w swoim gronie z moim zdjeciem,to juz jest zalosne i nie wymaga komentarza.
Pozdro Tup
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
no ale Tup to twoja wina ze masz brzydka twarz to wina twoich rodzicow i twoich genow przeciez wiesz ze nigdy nie bedziesz tak cudowny i wysportowany jak ja http://www.poskramiacz123.fotka.pl
- Słonecznik1
- bywalec
Zbyszekch. To nie zmienia postaci rzeczy że on jest userem, ban dla niego jest jedną sprawą , dostał i w sumie ok jeśli się źle zachowywał . Ale nie zwalnia to osoby admina czy moderatora od tego by później działy się takie rzeczy jak wysyłanie zdjęć i by kpić z takiej osoby . To jest druga sprawa , a ty jakby ciągle o tej pierwszej jakbyś chciał rozmawiać. Było tak jak mówi Tup to ktoś także popełnił ,,błąd,, i Tup ma prawo poczuć się urażony .
Nie jest tak? W drugim przypadku to moderator mógłby spokojnie stracić pracę jeśli to się działo za jego przyzwoleniem . takie jest moje zdanie. No chyba że to była chwila i nikt tego nie wyłapał.
Nie jest tak? W drugim przypadku to moderator mógłby spokojnie stracić pracę jeśli to się działo za jego przyzwoleniem . takie jest moje zdanie. No chyba że to była chwila i nikt tego nie wyłapał.

Pozdrawiam wysportowanegomaniek123 pisze:no ale Tup to twoja wina ze masz brzydka twarz to wina twoich rodzicow i twoich genow przeciez wiesz ze nigdy nie bedziesz tak cudowny i wysportowany jak ja http://www.poskramiacz123.fotka.pl

- Słonecznik1
- bywalec
Zresztą jeśli to jest mały pokój własnej adoracji to w sumie można spodziewać się braku profesjonalizmu i należy uważać , taka jest inna strona sprawy.
Kolego masz racje ale skoro tup wie kto wkleił jego zdjecie to ma prawo to złosić skargę do onetu na danego użytkownika ktory wkleił zdjecie. A nie obarczac całego pokoju taki jest regulamin onetu.PozdrawiamSłonecznik1 pisze:Zbyszekch. To nie zmienia postaci rzeczy że on jest userem, ban dla niego jest jedną sprawą , dostał i w sumie ok jeśli się źle zachowywał . Ale nie zwalnia to osoby admina czy moderatora od tego by później działy się takie rzeczy jak wysyłanie zdjęć i by kpić z takiej osoby . To jest druga sprawa , a ty jakby ciągle o tej pierwszej jakbyś chciał rozmawiać. Było tak jak mówi Tup to ktoś także popełnił ,,błąd,, i Tup ma prawo poczuć się urażony .
- Słonecznik1
- bywalec
Nazywanie mnie kolegą trochę jest chyba nie na miejscu.Nie chcę tu się puszyć czy coś ale to jest lekko strofujące określenie gdy się kogoś nie zna lub nie lubi.
Nie znam technicznych szczegółów , ale jeśli go tam nie ma to jak ma zwracać uwagę na to załóżmy, on musi wszystko zgłaszać?
Nie znam technicznych szczegółów , ale jeśli go tam nie ma to jak ma zwracać uwagę na to załóżmy, on musi wszystko zgłaszać?
Tak jest na onecie ze wszelkie sprawy regulminowe każdy użytkownik czatonetuSłonecznik1 pisze:Nazywanie mnie kolegą trochę jest chyba nie na miejscu.Nie chcę tu się puszyć czy coś ale to jest lekko strofujące określenie gdy się kogoś nie zna lub nie lubi.
zgłasza do własciciela pokoju lub do adminów onetu czego tup nie zrobił to jego bład gdyby zgłosił się do mnie to sprawa była by napewno wyjasniona szybko.
Ostatnio zmieniony czw sie 14, 2014 12:46 am przez Zbyszekch, łącznie zmieniany 1 raz.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Dodajmy,ze ta osoba nie poniosla za wykroczenie nic,ba nawet tam ma opa,to podkresla stronniczosc pokoju wobec mnie.Ja juz napisalem do onetu,ale w tym pokoju sa opy i one nie reaguja slonecznik??do tego mnie tam nie bylo .Moje prawdziwe oblicze?Jak ktos mnie szczuje,obraza to otwieram pysk dla takich mend,nie dam sobie dmuchac w kasze.Slonecznik fajne zwyczaje dawac bana a pozniej jego zdjecia publikowac bez jego obecnosci?Nie wiem kto juz tam wejdzie z forum ja na pewno nie.
Pozdro tup
Pozdro tup
- Słonecznik1
- bywalec
Ale jeśli ty to widziałeś a jego w tym momencie nie było , lub nawet by był ale załóżmy miałby psychozę : to ty nie masz jako admin ,moderator czy tam zarządca pokoju obowiązku nic zrobić z tą kwestią i może sobie ona kwitnąć aż do wielkich rozmiarów.O nieobecnym tam jak go nie będzie załóżmy tydzień można pisać , wklejać zdjęcia , adres itp. można to robić póki sam tego nie zgłosi bo nie mam tam żadnej osoby osoby odpowiedzialnej za to by takie rzeczy się nie działy. Tak przedstawiasz sprawę. Prawda to że nie mam nikogo od porządku ? a ktoś banuje, więc chyba ktoś jest a ty ciągle przedstawiasz jedną stronę medalu.