Najsilniejszy psychodelik znany ludzkości a kabała.

Tu zajmujemy się środkami odurzającymi tylko o ile jest to związane ze schizofrenią.

Moderator: moderatorzy

Orzeł

Re: Najsilniejszy psychodelik znany ludzkości a kabała.

Post autor: Orzeł »

Kiedy mama przestanie się wieczorem modlić?

Odpowiedź Tarota:
VIII-Sprawiedliwość. Wartości ogólne mają przewagę. Twoja sprawa dojrzała do rozstrzygnięć formalnych: musi wypowiedzieć się prawo, sąd lub niezależny rzeczoznawca. Konieczne są urzędowe decyzje i zastosowanie się do orzeczeń władzy. Warto skorzystać z usług adwokata lub podobnego specjalisty. Karta przedstawia kobiecą postać, która przypomina rzymską boginię sprawiedliwości Temidę, z tą różnicą, że Temida miała przepaskę na oczach, a Sprawiedliwość patrzy surowo na klienta. Czeka cię konieczność przestrzegania ustaw i zastosowania się do ewentualnych decyzji władz. Nie możesz postępować według własnego widzimisię - ważniejsze są takie wartości i zasady, które obowiązują wszystkich. Na co dzień potrzebujesz więcej dyscypliny: może to być ścisła dieta odchudzająca, wczesne wstawanie, oszczędzanie, codzienna joga lub bieganie. Sprawiedliwość trzyma wagę, co oznacza, że różne strony naszej osobowości powinny zostać zrównoważone i zharmonizowane. Trzyma też miecz, który oznacza, że musimy odciąć i odrzucić precz wszystko to, co nam przeszkadza w dążeniu do ideału. Ten miecz oznacza też rządy rozumu i jasnej, bezwzględnej świadomości.

Czyli nie przestanie, Tarot jest kobiecą energią a tutaj przy tym pytaniu wyczuwam jeszcze inną mroczną energię.

Powołuję się na Sprawiedliwego.
Orzeł

Czy szałwia wieszcza jest najsilniejszym psychodelikiem?

Tarot:
Trójka Monet. Przejść do praktyki. Najważniejsze są sprawy praktyczne, materialne, techniczne. Nie pora na subtelne rozważania. Liczy się tylko to, co da się jasno nazwać: tak-nie, czarne-białe. Trzeba wykonać pewne zadania, a ktoś, kto się do tego zabiera, nie może mieć żadnych wątpliwości. Słowa brzmią jak rozkazy. Ludzie mają klapki na oczach i docierają do nich tylko najgrubsze treści.

Takie praktyczne wróżby lubię najbardziej. :D
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Trochę to może zajmię Iskrzak ale nie myślałeś nad połączeniem różnych religii w jedną w sensie że jest jeden Bóg. Buddyzm , Chrześcijaństwo ?.Są pewne cuda katolicyzmu co zdają się być niewyjaśnione . Zbiorowe objawienie w Fatimie , cud świetego ognia w Jerozolimie .Nie rozkładające się ciała uznanych za świętych zmarłych, po kliku wiekach .Postacie typu ojciec Pio.
A jednak wszystko to jest jakby bez sensu bo Bóg kara na oślep , do komór gazowych wysyła dobre rodziny.
A może my żyjemy w czyśćcu . Coś na podstawie buddyjskiej karmy .Bo jeden żywot to chyba nie jest sprawiedliwy .
Prędzej jeśli ma być sprawiedliwość to dogłębne wniknięcie i karma.
Orzeł

Ezoteryka zajmuje się połączeniem wszystkich religii w całość.

W jakim cyklu obecnie jestem?
Tarot:
Szóstka Mieczy. Szalony geniusz. Zbliża się (lub już trwa) okres bardzo sprzyjający dla wszelkiej intelektualnej twórczości. Łatwo teraz wymyślasz jakieś dalekosiężne plany - choć pewnie nie zastanawiasz się, jak je zrealizujesz. Inni ludzie mogą nie do końca cię rozumieć. Ale pod jakimiś względami możesz okazać się genialny...

Więcej kart dzisiaj nie ciągnę.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

to ty i ja :lol: ;) ( luz )
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

Guzik prawda, tralalla. :P Najsilniejszym psychodelikiem jest Dimetylotryptamina
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dimetylotryptamina
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Zabłąkany
zaufany użytkownik
Status: Aktualnie się opierdalam
Gadu-Gadu: 42765946
Kontakt:

Post autor: Zabłąkany »

Ciekawy artykuł o dmt http://www.vice.com/pl/read/interviews- ... smoked-dmt
Aż mnie naszła ochota... :twisted:
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

Taka ciekawostka. DMT występuje naturalnie w ludzkim mózgu. W szyszynce konkretnie. W momencie śmierci następuje spory wyrzut DMT. Zbadane.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „narkotyki”