A moze warto, zeby nabrala dawnego blasku...Petruccio pisze:Myślę, że każdy ma w sobie perłę. Czasami trochę zaniedbaną, ale jednak
.

Perla to tajemnica, szczescie.
Moderator: moderatorzy
A moze warto, zeby nabrala dawnego blasku...Petruccio pisze:Myślę, że każdy ma w sobie perłę. Czasami trochę zaniedbaną, ale jednak
.
Widzę właśnie, że jest gdzie indziejPetruccio Petrolini pisze: Ja jeszcze bym powiedział: próbuj w różnych miejscach, bo a nuż twoja wybranka nie jest zarejestrowana na evocie?
Może nie będzie aż tak źle. Będę miał czas zawsze, choć może nie w tym sensie.lawenda pisze:Taka jedna z drugą z innego podwórka zawróci mu w głowie i już nie będzie miał czasu dla nas.
No właśnie.Makaron pisze:Dlatego o ile w pewnych okresach łatwo znajduję lub daję się znaleźć kobietom, wszystko kwitnie zmierzając ku najlepszemu, dochodzę za każdym razem do ściany: zawsze tej samej: co dalej?
Spróbuję. Poza tym mam konto na Sympatii.maajutka pisze:moze sprobuj na edarling ja w ten sposob poznalam swojego narzeczonego
A ja wiem dlaczego.Ralf pisze:cezary123 nie chce Cie martwic ale ciężko kogoś znaleźć, wiem bo szukałem...
A mnie nie dziwi.Mariii pisze:Cezary,
szczerze mnie dziwi, że nadal nie poznałeś partnerki.
Może jesteś za mało konsekwentny i zbyt szybko się poddajesz.