Poznam kobiete z katowic
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Re: Poznam kobiete z katowic
czy naprawde jestem az tak chójową partią?
z nudow podbije temat
moze akurat jakas dziewczyna sie znajdzie
A co u mnie?
zwolnilem sie z pracy, jestem na zaleglym urlopie i ten weekend obiecalem szefowej ze pomoge im bo organizują grilla na festynie a szczere nic a nic nie mam ochoty tam isc i bede stal caly weekend przy grillu no ale jakos przetrzymam,a jakiej pracy szukam pisalem w dziale "praca" jak ktos jest ciekawy to moze tam zajrzeć, no i na szczescie rente mi przedłużyli i to by bylo chyba tyle
kurde temat założyłem w 2013 roku i ani jedna kobieta nie znalazla sie ze sląska, kurde w sumie to ani jedna kobieta sie nie odezwala

A co u mnie?
zwolnilem sie z pracy, jestem na zaleglym urlopie i ten weekend obiecalem szefowej ze pomoge im bo organizują grilla na festynie a szczere nic a nic nie mam ochoty tam isc i bede stal caly weekend przy grillu no ale jakos przetrzymam,a jakiej pracy szukam pisalem w dziale "praca" jak ktos jest ciekawy to moze tam zajrzeć, no i na szczescie rente mi przedłużyli i to by bylo chyba tyle
kurde temat założyłem w 2013 roku i ani jedna kobieta nie znalazla sie ze sląska, kurde w sumie to ani jedna kobieta sie nie odezwala

wiesz nie mam pomyslu gdzie?jak?po co? bo juz dawno przeprowadzilem sie i na tym osiedlu nikogo nie znam a ja nie mam gadki zeby na ulicy zagadac i moze odwagi i oczywiscie jak bym poszedl do baru wypil kilka piwek to bym poznal kogos i jakąś dziewczyne ale ja z takim środowiskiem nie chce miec nic wspólnego i jak pisalem wczesniej przez pierwszy okres znajomosci musiał bym udawac kogos innego
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Jak to gdzie
Np. gdzieś gdzie jest dużo ludzi, np. w centrum.
Jak
Np. Spytaj się; Czy możemy porozmawiać 
Po co
To chyba jasne po co.
Możesz też próbować poderwać w poczekalni PZP.
Albo zrobić grupę towarzyską dla chorych w swoim mieście.

Jak

Po co

nie mam odwagi, wiem wiem moze sie wydawac ze jakas pizda ze mnie ale ze mna sa tylko trudne poczatkiSpytaj się; Czy możemy porozmawiać

moja lekarka przyjmuje tylko w czwartki i akurat nigdy w ten dzien nie ma żadnej w moim wieku dziewczyny wiec...
a jak mam zrobic taką grupe bo nie mam pojecia a co grup co są w mojej przychodni to nie mialem wczesniej czasu bo pracowalem a teraz w wakacje jest przerwa wiec tez odpada i ja moge sobie pozwolic na miesiac opierdalania sie i potem musze znalesc prace wiec po wakacjach tez nie pojde na grupe
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ogłoś się tu na forum, wydrukuj i rozdawaj ulotki na poczekalni PZP, załóż stronę w necie albo ja Ci użyczę swojej
ale ja nie szukam kolegow, ja chce tylko dziewczyne poznac i raczej nie bedzie mi sie chcialo spotykac z chorymi na f20 i jeszcze jak ja to mam organizowac by bylo trzeba swietlice albo jakis punkt znalesc na spotkania itd. nie to nie dla mnieOgłoś się tu na forum, wydrukuj i rozdawaj ulotki na poczekalni PZP, załóż stronę w necie albo ja Ci użyczę swojej
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Jak tam sobie chcesz ale były by tam także koleżanki... 

No i stalo sie szefowa mnie namowila na grillu zebym u nich dalej pracowal, sam nie wiem czy dobrze zrobilem zgadzajac sie ale chyba tylko tam przezimuje i cos innego znajde, a jak na razie to jestem na urlopie bezplatnym jak mi sie za chce to mam dzwonic do niej kiedy przyjde do pracy, to tyle nowego u mnie i moze jestem glupi ale dalej mam nadzieje ze jakas dziewczyna sie odezwie do mnie jak to mawiają nadzieje umiera ostatnia 

- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Nie dziwię się, że masz taki słaby odzew. Lepiej zmień sobie nick na jakiś bardziej atrakcyjny.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
hehehe tak szczerze jak by tak bylo jak w twojej propozycji to bym nie siedzial na forum dla chorych na f20 bez względu czy bym mial tą chorobe czy nienp Alvaro20cm3mln$
a nick jak nick, przynajmniej dla mnie odzwierciedla nas wszystkich a raczej z czym sie zmagamy
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Nie licz na to, że dziewczyna się odezwie, to Ty musisz odezwać się do dziewczyny
jak jakas za sląska by zalozyla wątek ze szuka chlopaka albo kogos do pogadanie lub wyjscia na spacera, do kina itd to na pewno bym sie odezwal
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
To się odezwij na poczekalni albo jak wyjdzie od lekarza do idź za nią i ją poderwij 

kurde podbije temat bo piotrek zaszalal i moj watek spad na sam dol