humor forumowiczów
Moderator: moderatorzy
Re: humor forumowiczów
feministki na Kongresie Kobiet, dzisiaj

Ale że one co, protestują przeciw nakazowi islamistów noszeniaArom pisze:feministki na Kongresie Kobiet, dzisiaj
burek przez kobiety czy odwrotnie - kobieta se niech nosi nawet
papierową torbę na zakupy na łbie, bo se może?
Feministki zrobily to co powinny zrobic juz dawno, zalozyly na glowy papierowe torby w celu ukrycia pasztetowosci. Tym odruchem zaskoczyly mnie i utwierdzily w przekonaniu ze jednak dysponuja sladowa iloscia inteligencji.Arom pisze:feministki na Kongresie Kobiet, dzisiaj
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Lepszy "pasztet", który jest inteligentny, wesoły, kobiecy, oczytany i jest dobrym człowiekiem niż "super laska", która jest pusta jak plastikowa Barbie, głupia jak but lub zwyczajnie wredna.
Jak kobieta nie jest specjalnie ładna to często stara się nadrabiać to innymi cechami, swoim charakterem, zainteresowaniami.
Jak kobieta uważa się za ładną to bywa, że jest zakochana w samej sobie i uważa, że od życia wszystko jej się po prostu należy.
Jak kobieta nie jest specjalnie ładna to często stara się nadrabiać to innymi cechami, swoim charakterem, zainteresowaniami.
Jak kobieta uważa się za ładną to bywa, że jest zakochana w samej sobie i uważa, że od życia wszystko jej się po prostu należy.
Pasztet kobiecy? Jedno drugie wyklucza. Moze byc tez wredna i brzydka. To dopiero nieszczescie. Moze byc tez ladna i madra. Znam taka jedna i od dawna marze, zeby zostac jej niewolnikiem a marzenia sa po to zeby do reszty nie oglupiec jak myslisz? Powedz dlaczego tak jest, ze ciagnie mnie do nich i jednoczesnie odpycha? Ja nie mam pomyslow.hvp2 pisze:Lepszy "pasztet", który jest inteligentny, wesoły, kobiecy...
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Może to słynna schizofreniczna ambiwalencjaonemanshero pisze:Powedz dlaczego tak jest, ze ciagnie mnie do nich i jednoczesnie odpycha?

Tygrysie czy tak jak ja nie mogles spac lub wybudziles sie za wczesnie? Czy marzysz o milosci wznioslej jak piesni pielgrzymow? Czy chcesz osiognac cos co dla innych jest normalnoscia a dla ciebie tylko mrzonka? Czy kochasz siebie, tylko lubisz czy nienawidzisz tak jak ja calego swiata i nie wiesz dlaczego tak jest. Nienawisc rodzi nienawisc. Milosc rodzi milosc. Czy to prawda czy tylko czcze gadanie? W mojej glowie pytan tysiace a odpowiedzia jest szyderczy smiech. Ehhhhhhhhhh.
Najwyzszy czas zalozyc papierowa torbe na glowe i zostac przywodca feministek.
Spałem dwie godziny.onemanshero pisze:Tygrysie czy tak jak ja nie mogles spac lub wybudziles sie za wczesnie?
To jest prawdaonemanshero pisze:Nienawisc rodzi nienawisc. Milosc rodzi milosc. Czy to prawda czy tylko czcze gadanie?

Obie te emocje mają dwa ostrza. Jedno z nich jest zwrócone na zewnątrz, do świata, a drugie skierowane do wewnątrz, na samego siebie.
Ludzie zwykle na określoną emocję odpowiadają taką samą emocją. Miłość rodzi miłość. Człowiek o kamiennej twarzy widzi wokół siebie ludzi o twarzach kamiennych. Ludzie, którzy do innych się uśmiechają na ogół spotykają się z podobnymi uśmiechami. Życzliwość budzi życzliwość. Rozmowność budzi rozmowność. Smutek wywołuje smutek. Okazanie nieufności wzbudza nieufność, itp.
Jakie śliczne poletko!!!karuna pisze:
Ktoś tu musiał być niezłym pasjonatem!!!
...botaniki!!!

feministki z Kongresu Kobiet vs. spotkanie Koła Gospodyń Wiejskich

Arom pisze:feministki z Kongresu Kobiet vs. spotkanie Koła Gospodyń Wiejskich
Wymiennie:
dziwolągi vs. normalne kobiety
Wybór należy do ciebie