Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,Wspaniale pisze:Cebularz jest normalnie do kupienia w wielu piekarniach tak jak pączki, w czym problem?
że to coś w ogóle istnieje!!!
Moderator: moderatorzy
Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,Wspaniale pisze:Cebularz jest normalnie do kupienia w wielu piekarniach tak jak pączki, w czym problem?
Już wiem, że za jakiś czas to sobie zmontuję kuchni.karuna pisze:No właśnie u mnie dają jeszcze wypełniony jakiś serkiem miękkim i na to cebula zeszklona.
Gdybyś kiedyś był w Warszawie, to zapraszam na jakiś wypiek.karuna pisze:Smacznego, Mei.Udanego wypieku.
Co za odkrywcza myślhvp2 pisze:Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,
Wspaniale pisze:Co za odkrywcza myślhvp2 pisze:Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,
że to coś w ogóle istnieje!!!![]()
![]()
Na podstawie czego wysnułaś taki wniosek?mei pisze:Wspaniale pisze:Co za odkrywcza myślhvp2 pisze:Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,
![]()
Wspaniały, czasem myślę, że jesteś kobietą. W tym momencie bym powiedziała, że okres się zbliża wielkimi krokami. Polecam lody, dużo lodów.
Uroczego czepialstwa i złośliwości ot tak. To takie przedokreosowe.Wspaniale pisze:Na podstawie czego wysnułaś taki wniosek?mei pisze:Wspaniale pisze:
Co za odkrywcza myśl![]()
![]()
Wspaniały, czasem myślę, że jesteś kobietą. W tym momencie bym powiedziała, że okres się zbliża wielkimi krokami. Polecam lody, dużo lodów.
Nie uraziłaś, tylko gdzie widzisz czepialstwo, złośliwości?mei pisze:Uroczego czepialstwa i złośliwości ot tak. To takie przedokreosowe.Wspaniale pisze:Na podstawie czego wysnułaś taki wniosek?mei pisze:
Mam nadzieję, że Cie nie uraziłam.
TO zacytowałaś widząc moją złośliwośćmei pisze:Wspaniale pisze:Co za odkrywcza myślhvp2 pisze:Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,
![]()
Wykrzykniki były odpowiedzią na wykrzykniki.mei pisze:W żółtych wykrzyknikach.
hvp2 pisze:Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,