Wprowadzenie amisanu

amisulprid

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec
Status: rencistka

Re: Wprowadzenie amisanu

Post autor: koniczynka26 »

pamal pisze:Na przykład Studium Projektowania Graficznego fundacji Aktywizacja. Czytać chyba najbardziej lubię biografie i popularnonaukowe (psychologia), a Ty? Poza tym powieści, opowiadania. Niestety często nie kończę książki, chyba, że jest z biblioteki. :(
Ja w zależności od nastroju czytam bardzo różne gatunki książek. Gdy mam ochotę na ciepłą , lekką i zabawną książke wybieram literaturę kobieca lub jakiś romans historyczny. Gdy mam ochotę na poważniejszą lekturę , wybieram powieść obyczajową , np : o tematyce wojennej lub sagę rodzinną. Lubię też kryminały klasyczne i skandynawskie , gdy mam ochotę na mroczny nastrój powieści . Czasem mi się też zdarzało nie doczytać do końca książki , wtedy , gdy wydawała mi się nudna i nie chciało mi się jej czytać.
klenos113
zaufany użytkownik

Post autor: klenos113 »

Mozliwa jest nietolerancja kwasow omega 3? Po kazdym rodzaju tluszczu z kwasami o3, czuje sie tragicznie. Brak sil i zawroty glowy. Od czasu do czasu probuje jakis rodzaj tluszczu wprowadzic, ale nic z tego. Nawet juz orzechy zle na mnie wyplywaja. Przeciez w diecie musza byc zdrowe tluszcze.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Może tak być, spotkałem się nawet ze znaczna alergia w postaci babli po tych suplementach. Sa sztuczne wiec nie powinno dziwic to, ze mogą się po prostu nie przyswajac przez normalny zdrowy organizm.
Jedz naturalne, polecam Watrobki z Dorsza, kupisz w Carrefour (3,50zl) oraz Pesto (2,99zl) kupisz w Biedronce. Przepyszne, a jak ze zdrowe! :)
klenos113
zaufany użytkownik

Mam punkt zaczepienia, odnosnie moich dolegliwosci. Do wszystkiego pasuje mi grzybica ukladu pokarmowego.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Post autor: pawel534 »

Ponoć jest jakiś test ze szklanką wody i śliną na grzybicę układu pokarmowego ale go nie przeprowadzałem. Jeśli chodzi o wyleczenie grzybicy układu pokarmowego to ponoć ciężka sprawa.
klenos113
zaufany użytkownik

Z innej beczki. Dorabiał ktos do renty i czy Zus zabral po tym rente?
Awatar użytkownika
seebek
zaufany użytkownik

Post autor: seebek »

Ja dorabiam bo z samej renty sie nie utrzymam, jak na razie przedłużają co 2 - 3 lata.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
klenos113
zaufany użytkownik

Masz calkowita czy czesciowa niezd.? Czepiaja sie?
Awatar użytkownika
seebek
zaufany użytkownik

Post autor: seebek »

Mam lekki stopień niepełnosprawności, dawna 3 grupa, orzecznik nie robi większego problemu, praca w naszej chorobie jest nawet wskazana, na pewien sposób działa terapeutycznie, czujemy się dzięki niej potrzebni.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
klenos113
zaufany użytkownik

Roznie to bywa z Zusem. Slyszalem, ze moga zabrac lub zmniejszyc na czesciowa z calkowitej niezdolnosci.
klenos113
zaufany użytkownik

Dawkuje Ktos amisan 200x0x200? Jakie odczucia?
marecki292
bywalec
Status: wolny
Gadu-Gadu: 1329713

Post autor: marecki292 »

Anton Jestem na solianie i nie mam urojen może od czasu do czasu cos sie właczy ale wiem że to jest choroba, najbardziej martwią mnie natrętne myśli, a przeczytałem juz u nie jednej osoby że sa też na solianie i je mają to jest normalne że są na solianie
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Obecnie biore Amisan, jest pod każdym względem lepszy dla mnie od Solianu. Biore go w dawce 600mg, a Solian powodowal dosyć dokuczliwe skutki uboczne nawet przy 400. Jedynym rozwiązaniem było zazywanie 100mg na dobe. Miałem stany depresyjne wtedy, ciężko mi stwierdzić czy jest to tożsame z natrętnymi myślami, po prostu ogranial mnie nagly smutek nie do wytrzymania. Obecnie tego nie miewam, ale nie chce mi się wychodzić do ludzi, najlepiej się czuje w domu i poza wychodzeniem do pracy nigdzie nie chodze. Miewam tez nieokreslone stany lękowe i paranoje, szczególnie w godzinach wieczornych, ale zdaje sobie sprawę, ze sa wynikiem niedawnego kryzysu i ze to minie z czasem.
klenos113
zaufany użytkownik

Po kilku dniach na 200x0x200 amisanu, stwierdzam ze czuje sie jeszcze lepiej. Jestem mniej senny, spokojniejszy i bardziej opanowany. Moze mi sie wydaje, ale jakbym schudl.
klenos113
zaufany użytkownik

Ile czasu trzeba byc na 400 mg dziennie,brane powiedzmy rano, zeby minela senność?
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Mi minela po dwóch tygodniach, z tego co pamiętam. Jeśli nie minie przez ten czas, to może to onaczac, ze masz obciazona watrobe, innym tego objawem może być obniżone libido. Wtedy warto zastosować srodki na wzmocnienie wątroby - Essenciale Forte lub inny ziolowy bardzo dobry Cynarex.
klenos113
zaufany użytkownik

Ok. Dzięki. A libido jest w porzadku.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

To git! Czyli jest wszystko ok i to minie. :)
klenos113
zaufany użytkownik

Powiem szczerze, ze na tej dawce czuje sie najlepiej. Nawet moge pic spokojnie oliwe i nie mam zawrotow głowy. Jest dla mnie nadzieja:)
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Po co pijesz oliwe? :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „solian”