Objawienie prywatne - DEKALOG
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Re: Objawienie prywatne - DEKALOG
Przyszedłem na forum w tym wątku. Potem próbowaliście mnie zabić. Od lat walczę o prawo do zniknięcia z internetu - zabić mnie chciało wielu forumowiczów.
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2025 8:12 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden z tekstów, za które próbowano mnie zabić. W kwietniu rok temu miałem być zabity śmiertelną dawką leku - twierdzi, że tylko dziewice są zdrowe, gwałtami jest każdy seks zanim się ma ponad 23 lata, wszystkich robią w konia, bo jedyne na co są chorzy, to chorzy seksualnie.
Na Evocie za takie teksty zabija się.Dekalog pisze: ↑czw mar 07, 2013 11:04 pm Cześć!
Kiedy modlisz się do Boga, jesteś religijny, kiedy Bóg mówi do Ciebie, jest to choroba psychiczna.
Kilka lat temu miałem parę rozmów z Bogiem - psychiatrzy zdiagnozowali to jako schizofrenię paranoidalną.
Oto cała treść objawienia prywatnego:
Awatar użytkownika
Edden
bywalec
Post autor: Edden » wt kwie 15, 2025 7:52 pm
Przyszedłem na forum w tym wątku. Potem próbowaliście mnie zabić. Od lat walczę o prawo zniknięcie z internetu - zabić mnie chciało wielu forumowiczów.
Chory to każdy niezadowolony, lub np potępiony. Zdrowy według demonów to każdy szczęśliwy: sprzyja mu świat i ludzie, jest dumny kim jest, chwali go rodzina i znajomi. Zadowolony to inaczej zdrowy, wg demonów.
Dekalog
jest to 10 słów:
I. ŻYCIE
Żyj szczęśliwie i pozwól żyć innym.
Jezus z Nazaretu złamał wszystkie przykazania tego Dekalogu - dobrowolną śmiercią sprzeciwił się życiu.
II. WOLNOŚĆ
Pozwól sobie i innym na wolność.
III. PIĘKNO.
IV. PRAWDA
Faith no more, wiara już nie, nie wierzymy w bajeczki i kłamstwa. Prawda to stwierdzone fakty.
V. MIŁOŚĆ
Miłość jako życzliwość i seks.
VI. LITOŚĆ
Miej litość.
VI. SIŁA
VIII. GODNOŚĆ
Godność Boga i człowieka homo sapiens.
IX. NORMALNOŚĆ
A więc nie porywajcie człowieka do szpitala psychiatrycznego - komentarz własny.
X. ŻYCZLIWOŚĆ.
10 reguł życzliwości nazywamy Dekalogiem Mojżeszowym, są one opublikowane na Dekalog.pl .
Dekalog katolicki jest całkowicie błędną interpretacją. Dekalog Mojżeszowy to rozwinięcie słowa ŻYCZLIWOŚĆ - podaje 10 reguł życzliwości.
Rozmawiałem z BOGIEM - tak, osobiście rozmawiałem z BOGIEM i to jest treść tej rozmowy - 10 słów jako DEKALOG, a Dekalog Mojżeszowy jest to interpretacja 10 słowa podanego mi Dekalogu.