Wykład Janusza Kocha

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Re: Wykład Janusza Kocha

Post autor: FreshEscape »

Błąd biznesowy Kocha poelga na tym ze daje nam "kołczing" za darmo, nikt go nawet nigdy o nic nie prosił tutaj. Normalnie kołcz bierze duże pieniądze, za swoją prace. Skoro tak chętnie nam to tutaj daje, to widać ma złe założenia biznesowe. Albo jest tak beznadziejny, ze nikt go słuchać nie chce, a na pewno jeszcze za to płacić..;)
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

jagienka pisze: ndz sty 21, 2024 6:21 pm No jakoś miłością do ludzi tutaj na forum nie pała.
No jak nie jak tak... :roll: ;) :mrgreen:

a ten coaching krasomóstwo to leczenie czy jak? Tak mi się skojarzyło:
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

Post autor: Buszra82 »

FreshEscape pisze: ndz sty 21, 2024 6:22 pm Błąd biznesowy Kocha poelga na tym ze daje nam "kołczing" za darmo, nikt go nawet nigdy o nic nie prosił tutaj. Normalnie kołcz bierze duże pieniądze, za swoją prace. Skoro tak chętnie nam to tutaj daje, to widać ma złe założenia biznesowe. Albo jest tak beznadziejny, ze nikt go słuchać nie chce, a na pewno jeszcze za to płacić..;)
:D
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Była taka emotka, symbolizująca ziewanie, znudzenie, nie mogę znaleźć.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Wariacik
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Wariacik »

Januszek ale więcej ludzi masz na wykładach chyba ich przepłaciłeś ?
Wariacik
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Wariacik »

Janusz robotę bys mi jakąś załatwił tym mógł byś się realnie zająć
Pamal
zaufany użytkownik

Post autor: Pamal »

Wariacik pisze: ndz sty 21, 2024 10:48 pm Januszek ale więcej ludzi masz na wykładach chyba ich przepłaciłeś ?
Możliwe, że jakieś zaburzone osoby mogą uważać jego działalność tutaj za dobrą reklamę. Dlatego tak jara się "gośćmi" odwiedzającymi to forum.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Załatwianie pracy leniwym nierobom? Nie bardzo.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: pn sty 22, 2024 6:49 am Załatwianie pracy leniwym nierobom? Nie bardzo.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Catastrophique pisze: czw gru 28, 2023 7:44 pm :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit: :character-kermit:
nic
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

Pamal pisze: pn sty 22, 2024 12:37 am Możliwe, że jakieś zaburzone osoby mogą uważać jego działalność tutaj za dobrą reklamę. Dlatego tak jara się "gośćmi" odwiedzającymi to forum.
To chyba tylko jacys sadomaso realnie albo calkiem zawieszeni, co na wykladach nie kontaktuja i gdzies fruwaja myslami albo sie wpatruja w jeden punkt na scianie :mrgreen: Moze tez byc tak, ze on tam ma jakas umowe ze srodowiskiem i jak gdzies kogos kieruja na terapie to kieruja do januszka. w sumie rownie dobrze mozna bylo tych ludzi posadzic przy wylaczonym monitorze, poczestowac herbata i herbatnikami i podejrzewam, ze efekt byl by ten sam. Wszedzie jest tak ze kasa musi sie zgadzac. jak oni ciagna od panstwa za chorych wiec musza miec kogos do odwalania czarnej roboty, czyli januszka. widac ze to taki tylko ma sens skoro zatrudniaja czlowieka bez najmniejszych kompetencji. Wyklady u takiego czlowieka wyzbytego zwyklych ludzkich odruchow i empatii to ja nie wiem jak moga byc terapeutyczne dla kogokolwiek, lepszy juz by byl barszcz z uszkami serio i serniczek
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Wielu ludzi nie ma kompetencji, często nawet wiedzy, a papier, a jak ma wiedze-to nie znaczy ze ma kompetencje. I to jest powszechne.
Natomiast w przypadku tego gościa, tutaj poruszanego, naszego forumowicza, kompetencje są wprost ujemne ;)
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

FreshEscape pisze: ndz sty 21, 2024 6:22 pm Błąd biznesowy Kocha poelga na tym ze daje nam "kołczing" za darmo, nikt go nawet nigdy o nic nie prosił tutaj. Normalnie kołcz bierze duże pieniądze, za swoją prace. Skoro tak chętnie nam to tutaj daje, to widać ma złe założenia biznesowe. Albo jest tak beznadziejny, ze nikt go słuchać nie chce, a na pewno jeszcze za to płacić..;)
Jak nie kocham tego użytkownika za poglądy, to w 100% w punkt.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

FreshEscape pisze: pn sty 22, 2024 4:17 pm

Wielu ludzi nie ma kompetencji, często nawet wiedzy, a papier, a jak ma wiedze-to nie znaczy ze ma kompetencje. I to jest powszechne.
Natomiast w przypadku tego gościa, tutaj poruszanego, naszego forumowicza, kompetencje są wprost ujemne ;)
Alkoholik na rencie okresla moje kompetencje. :laughing-rolling:
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Nie raz i alkoholik na recie moze byc madrzejszy od dyplomowanego psychologa :D Nigdy nie wiesz kim byl zanim popadl w alkoholizm i wyladowal na rencie. Szczytem glupoty jest niedoceniac ludzi albo sadzic ksiazke po okladce.

Kazdy tu ma jakis swoj wlasny bagaz doswiadczen. Co my wiemy jeden o drugim? Na podstawie kilku lub kilkudziesieciu postow cchemy kogos osadzic? nie da sie strescic nawet roku z zycia na forum, a gdzie dopiero 20 czy 30 lat doswiadczen zyciowych :lol:

Zaraz powiesz, jakich to, skoro lenie i nieudacznicy przez 20 lat z pokoju nie wyszli :lol: Otoz nawet wyszli i to nie raz, tylko setki tysiacy razy, bo czlowiek nie da rady nie wychodzic z domu dluzej niz pol roku, to tak moim skromnym zdaniem. I sila rzeczy tych doswiadczen nabiera, sila rzeczy jak ktos jest starszy to ma ich wiecej. Ty natomiast smieszny pyszalku chyba jestes tu najmlodszy sadzac z twojej aparycji, za to krzyczysz naglosniej. sam sobie odpowiedz dlaczego
Pamal
zaufany użytkownik

Fresh przynajmniej nie udaje kogoś kim nie jest.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Moze tak, moze nie, nie wiemy tego przeciez na pewno bo niby skad :D Nikt stad go nigdy nie widzial na oczy, nikt nie zna i nie spotkal osobiscie wiec z takimi teoriami to bym raczej byl ostrozny akurat ;)
Pamal
zaufany użytkownik

canngurro pisze: śr sty 24, 2024 3:47 pm Moze tak, moze nie, nie wiemy tego przeciez na pewno bo niby skad :D Nikt stad go nigdy nie widzial na oczy, nikt nie zna i nie spotkal osobiscie wiec z takimi teoriami to bym raczej byl ostrozny akurat ;)
No tak 😀
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Pamal pisze: śr sty 24, 2024 3:44 pm Fresh przynajmniej nie udaje kogoś kim nie jest.
Jak najbardziej udaje, podobnie jak Cangurro i paru innych - intelektualistow, ktorzy mysla, ze maja cos powiedzenia i jest to madre. Generuje to mnostwo belkotliwych bzdur, pisanych przez kompletnie odklejonych od rzeczywistosci idiotow.
Dobrze, nie majac nic do powiedzenia, nie oblekac tego faktu w slowa :/.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: śr sty 24, 2024 6:29 pm kompletnie odklejonych od rzeczywistosci idiotow.
Jesteś Pan zwykłym chamem. :hand:
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”