Wykład Janusza Kocha
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- FreshEscape
- bywalec
Re: Wykład Janusza Kocha
Błąd biznesowy Kocha poelga na tym ze daje nam "kołczing" za darmo, nikt go nawet nigdy o nic nie prosił tutaj. Normalnie kołcz bierze duże pieniądze, za swoją prace. Skoro tak chętnie nam to tutaj daje, to widać ma złe założenia biznesowe. Albo jest tak beznadziejny, ze nikt go słuchać nie chce, a na pewno jeszcze za to płacić..

- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
No jak nie jak tak...

a ten coaching krasomóstwo to leczenie czy jak? Tak mi się skojarzyło:
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
FreshEscape pisze: ↑ndz sty 21, 2024 6:22 pm Błąd biznesowy Kocha poelga na tym ze daje nam "kołczing" za darmo, nikt go nawet nigdy o nic nie prosił tutaj. Normalnie kołcz bierze duże pieniądze, za swoją prace. Skoro tak chętnie nam to tutaj daje, to widać ma złe założenia biznesowe. Albo jest tak beznadziejny, ze nikt go słuchać nie chce, a na pewno jeszcze za to płacić..![]()

- Catastrophique
- bywalec
Była taka emotka, symbolizująca ziewanie, znudzenie, nie mogę znaleźć.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Januszek ale więcej ludzi masz na wykładach chyba ich przepłaciłeś ?
Janusz robotę bys mi jakąś załatwił tym mógł byś się realnie zająć
- Catastrophique
- bywalec
Załatwianie pracy leniwym nierobom? Nie bardzo.
Tik tak tik tak

- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
To chyba tylko jacys sadomaso realnie albo calkiem zawieszeni, co na wykladach nie kontaktuja i gdzies fruwaja myslami albo sie wpatruja w jeden punkt na scianie

- FreshEscape
- bywalec
Wielu ludzi nie ma kompetencji, często nawet wiedzy, a papier, a jak ma wiedze-to nie znaczy ze ma kompetencje. I to jest powszechne.
Natomiast w przypadku tego gościa, tutaj poruszanego, naszego forumowicza, kompetencje są wprost ujemne

-
- zaufany użytkownik
Jak nie kocham tego użytkownika za poglądy, to w 100% w punkt.FreshEscape pisze: ↑ndz sty 21, 2024 6:22 pm Błąd biznesowy Kocha poelga na tym ze daje nam "kołczing" za darmo, nikt go nawet nigdy o nic nie prosił tutaj. Normalnie kołcz bierze duże pieniądze, za swoją prace. Skoro tak chętnie nam to tutaj daje, to widać ma złe założenia biznesowe. Albo jest tak beznadziejny, ze nikt go słuchać nie chce, a na pewno jeszcze za to płacić..![]()
- Catastrophique
- bywalec
Alkoholik na rencie okresla moje kompetencje.FreshEscape pisze: ↑pn sty 22, 2024 4:17 pm
Wielu ludzi nie ma kompetencji, często nawet wiedzy, a papier, a jak ma wiedze-to nie znaczy ze ma kompetencje. I to jest powszechne.
Natomiast w przypadku tego gościa, tutaj poruszanego, naszego forumowicza, kompetencje są wprost ujemne![]()

Tik tak tik tak

Nie raz i alkoholik na recie moze byc madrzejszy od dyplomowanego psychologa
Nigdy nie wiesz kim byl zanim popadl w alkoholizm i wyladowal na rencie. Szczytem glupoty jest niedoceniac ludzi albo sadzic ksiazke po okladce.
Kazdy tu ma jakis swoj wlasny bagaz doswiadczen. Co my wiemy jeden o drugim? Na podstawie kilku lub kilkudziesieciu postow cchemy kogos osadzic? nie da sie strescic nawet roku z zycia na forum, a gdzie dopiero 20 czy 30 lat doswiadczen zyciowych
Zaraz powiesz, jakich to, skoro lenie i nieudacznicy przez 20 lat z pokoju nie wyszli
Otoz nawet wyszli i to nie raz, tylko setki tysiacy razy, bo czlowiek nie da rady nie wychodzic z domu dluzej niz pol roku, to tak moim skromnym zdaniem. I sila rzeczy tych doswiadczen nabiera, sila rzeczy jak ktos jest starszy to ma ich wiecej. Ty natomiast smieszny pyszalku chyba jestes tu najmlodszy sadzac z twojej aparycji, za to krzyczysz naglosniej. sam sobie odpowiedz dlaczego

Kazdy tu ma jakis swoj wlasny bagaz doswiadczen. Co my wiemy jeden o drugim? Na podstawie kilku lub kilkudziesieciu postow cchemy kogos osadzic? nie da sie strescic nawet roku z zycia na forum, a gdzie dopiero 20 czy 30 lat doswiadczen zyciowych

Zaraz powiesz, jakich to, skoro lenie i nieudacznicy przez 20 lat z pokoju nie wyszli

Fresh przynajmniej nie udaje kogoś kim nie jest.
Moze tak, moze nie, nie wiemy tego przeciez na pewno bo niby skad
Nikt stad go nigdy nie widzial na oczy, nikt nie zna i nie spotkal osobiscie wiec z takimi teoriami to bym raczej byl ostrozny akurat 

- Catastrophique
- bywalec
Jak najbardziej udaje, podobnie jak Cangurro i paru innych - intelektualistow, ktorzy mysla, ze maja cos powiedzenia i jest to madre. Generuje to mnostwo belkotliwych bzdur, pisanych przez kompletnie odklejonych od rzeczywistosci idiotow.
Dobrze, nie majac nic do powiedzenia, nie oblekac tego faktu w slowa :/.
Tik tak tik tak

- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Jesteś Pan zwykłym chamem.