Chciałbym/abym...?
Moderator: moderatorzy
Re: Chciałbym/abym...?
.
Ostatnio zmieniony śr mar 30, 2016 10:08 pm przez Grażka73, łącznie zmieniany 1 raz.
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
A jaka to różnica?
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
szczescie to taki fajny stan miedzy glupota a madroscia:PMariii pisze:być szczęśliwa
ok. nie będę się już więcej wcinaćGehenna pisze:A jaka to różnica?
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
-
- nadużywający
czy można określić poziom poczytalnosci osób piszacych takie rzeczy?Unknown pisze:Chciałabym zobaczyć jak skurwiel borek popełnia samobójstwo.

-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Zapytaj psychiatry Jojo, która zbiera posty na tym forum i przekazuje mu w celach diagnostycznych.Błądząc Wśród Znaków pisze:czy można określić poziom poczytalnosci osób piszacych takie rzeczy?Unknown pisze:Chciałabym zobaczyć jak skurwiel borek popełnia samobójstwo.

''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
-
- nadużywający
studenci medycyny to ciekawi ludzie. raz takich widziałem i nawet byłem przez nich diagnozowany. jak wychodziłem chciałem powiedzieć: " że są jak dziewica w burdelu " ale stwierdziłem, że nie zrozumieją.Unknown pisze:Zapytaj psychiatry Jojo, która zbiera posty na tym forum i przekazuje mu w celach diagnostycznych.Błądząc Wśród Znaków pisze:czy można określić poziom poczytalnosci osób piszacych takie rzeczy?Unknown pisze:Chciałabym zobaczyć jak skurwiel borek popełnia samobójstwo.

Chciałabym usłyszeć coś miłego.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ciepłoo było, można było chodzić w samej koszulce 
Ja bym chciał wiedzieć cxzxy=4*5?

Ja bym chciał wiedzieć cxzxy=4*5?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Usłyszeć coś miłego.
A właściwie... usłyszeć cokolwiek, cokolwiek ale dla mnie.
A właściwie... usłyszeć cokolwiek, cokolwiek ale dla mnie.
Chciałabym móc utrzymywać się z pisania.
"Mówię, krzyczę, piszę. Czy warto było mącić ciszę?"
I chciałabym wyjechać na kilka dni. Daleko. Sama.
Proponuję góry lub Mazury. Wynająć kawałek domu, domek, pobyć samej, niedrogo podobno. Można odetchnąć.
Na Mazury wybiorę się prawdopodobnie latem. 
Chciałabym wyjechać teraz, zaraz, ale funduszy mało. Konkretna praca by się przydała.

Chciałabym wyjechać teraz, zaraz, ale funduszy mało. Konkretna praca by się przydała.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zazdroszcze Mazur nigdy nie bylem choc raz mialem okazje pojechac jednak sie nie zdecydowalem.is pisze:Na Mazury wybiorę się prawdopodobnie latem.
Ja latem moze bede mial fundusze ale za to nie puszcza mnie z pracy prawdopodobnie:D
Chciałabym czuć się kochana.
I też... pożądana.
I też... pożądana.

Chciałbym zobaczyć sens tego wszystkiego.
Chciałbym sypiać w nocy przynajmniej 5-6 godzin...
Cieszyć się tym, co przydarza mi się dobrego, przyjemnego zamiast zadręczać się tego fałszywością, rychłym końcem.
Przestać wpadać w ślepe uliczki.