Poezja.

forumowiczów dzieła własne

Moderator: moderatorzy

Orzeł

Re: ChAD

Post autor: Orzeł »

Pisz, pisz...
Awatar użytkownika
Necro
zaufany użytkownik

Post autor: Necro »

Haha ale prowadzicie dialog :auto-ambulance:
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Orzeł

Kibic siedzi z dala i się nie wkrochmala.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Już nie chce mi się z tobą gadać , kłamiesz j k..wa i jeszcze się obruszasz? śmieszne i pokazuje tylko co z ciebie za typek.
Awatar użytkownika
Necro
zaufany użytkownik

Post autor: Necro »

Wiem między wódkę i zakąskę się nie wpier... ;)
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

ale jak ktoś kłamie w taki sposób to jak to nazwać?
Orzeł

Ja sobie przypomniałem o starej dobrej zasadzie lustra.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Jesteś bezczelny powiem ci . Zastanów się co ty gadasz i pod jakim kontem . Na jakiej zasadzie mówisz mi o zasadzie lustra .Ja mówie że nazywasz mnie oszustem tak jakby a jak podaje ci jednak argumenty tylko na ostroo to ty mi prawisz o moralności .To jest fałsz .
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

i obłudą wieje
Orzeł

jesteś lamusem, jesteś tępy, jesteś bezczelny
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Już mi się nie chce zaśmiecać twoją osobą tego wątku . Weź sobie idź już z niego i tu nie pisz. Myślę że mam takie prawo i jeśli będziesz dalej pisał poproszę by skasowano twoje wpisy .Albo niech cię zablokują albo wywalą . Już który raz zmieniasz nik? Z 5 razy zmieniałeś to na bank chyba od początku , ja tego nie wiem ile ale sporo , dlaczego to nie wiem...Już nie pisz. Albo daj te linki o których pisałeś.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Już nie będę chyba przeklinał bo co to zmieni...
Orzeł

Każdy ma prawo do swojego wątku, tylko że ten nie ty założyłeś.
Dokleiłeś się jak i ja.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

dokleiłem się ...;) dziwne trochę to co mówisz ale stworzyłem w sumie temat dzieło sztuki itd. jakimiś stopniu na pewno i myślę że nie małym . A pomysłów mam jeszcze więcej . Możesz potraktować temat ChAD jako mój osobisty temat jak użytkownicy mają w wątkach osobisty tylko na artystyczny sposób .Nie na taki sztywny ;) wiesz o co mi chodzi?
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Na razie jest tu pisanie , pomysłowość i filozofii tylko troszeczkę...
Orzeł

Więc szkoda jakby ten cały flood miał być skasowany.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Jak już sięze mną kłócisz Iskrzak to ci powiem że ja mam 2 kółka na głowie z których wyrastają włosy , chodzi o zakola . Ludzie przeważnie mają jedna na głowie .Miejsce to taki środek trochę z tyłu.Ja mam przechylone są na prawo. Rodzice mówią że jak mnie kiedyś badał różdżkarz to powiedział nie wie o co chodzi , to było jak byłem mały i byłem z rodzicami. Ja tam średnio wieże że to to nie wiadomo co , ja tego nawet nie pamiętam bo byłem jakoś mały bardzo , jakoś nie wiem ile ja lat wtedy miałem... .W każdym razie rodzice nie są tacy by mi ściemniać.
Orzeł

Doceniam twój talent do tworzenia opowieści, niektóre są nawet ciekawe, czasem piszesz z sensem a czasem bez sensu.
Ja natomiast szukam bratniej duszy parającej się gromadzeniem ciekawostek naukowych i jakoś nie mogę znaleźć, miałem nadzieję że ty też dajesz radę zapanować nad siecią.

Ja mam od dziecka problem z pamięcią krótkotrwałą i przez to nigdy nie nauczyłem się grać w piłkę nożną, ponieważ nie pamiętałem zasad a nie zależało mi na zbyt dużej koncentracji.
Mam też trochę inny kształt czaszki. Widziałeś zdjęcia wydłużonych czaszek dawnych ludzi, minimalnie tak mam.

Z tymi artykułami to był test czy poradzisz sobie ze zjawiskami kwantowymi w temperaturze pokojowej i czy może coś nowego znajdziesz, byłem ciekawy.
W sumie to chodziło mi o możliwość połączenia dwóch najdoskonalszych organów stworzonych przez naturę, czyli mózgu i liścia.

A czasami można się trochę pokłócić, aby nudy nie było.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

To nie wiedziałem że o to ci chodzi . Teraz jestem upalony dość mocno i raczej nie będę szukał rozwiązania ale postaram się zagłębić w temat jakoś wkrótce. Z ciekawości .
Orzeł

Przy upaleniu przychodzą do głowy najlepsze pomysły, czasami pozytywne a czasami negatywne, negatywna faza się wiesza na płonącym ognisku w nocy. A pozytywna na pięknie przyrody w dzień będącej inspiracją.
ODPOWIEDZ

Wróć do „wrażliwość, twórczość”