Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
że obżarłem się deserem lodowym z bitą śmietaną, a od wczoraj jestem na diecie
Jak byłem w Poznaniu z Bonusem BGC i poszliśmy na rejon Łazarski do sklepiku Edka i postawiłem jemu pączka z różą a sobie postawiłem lemoniadę. Poszliśmy potem na Wildecki i przyszedł Rychu Peja i zaspiewał dissa na TeDego i przestało wiać ze wschodu. Nie bałem się wtedy i z Andrzejem do rana remontowaliśmy trabanta.
Przypadek? Nie sądzę! "Yyyy tego się trzymam" 

Za młodu umówiłem się z koleżanką z podwórka do nieistniejącego teraz kina "Pomorzanin". Wyświetlano film pod tytułem "Błękitny Grom" i był to rok 1985. Udało nam się wejść pomimo tego, że film był dozwolony od 15 lat. Pamiętam, że aby kupić bilety dla siebie i swojej dziewczyny musiałem sprzedać moją najlepszą procę i komplet skobli. Warto było. Fabuła filmu nie była istotna (dowiedziałem się kilka dni później o czym był ten film). Najważniejsze było to, ze położyłem mojej dziewczynie rękę na kolanie, bo miała taką krótką plisowaną spódniczkę. To było niesamowite! Ostatni raz odczuwałem tak silne podniecenie, gdy podpaliłem dwa lata wcześniej dziadkowy fotel w ich chałupie na wsi.
Przypadek? Nie sądzę! "Yyyy tego się trzymam" 

Wszyscy umrzemy.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Ja mam dosyć Ziemi. Tutaj jest strasznie. Myślę jak tu odejść i znaleźć się w bardziej sprzyjających warunkach. Wrócić mogę, ale też nie wracać z w takim stanie. Trzeba się postarać.Arom pisze:Wszyscy umrzemy.
nic
-
- zaufany użytkownik
Wrócić tak, ale nie w takim stanie.Petruccio pisze:A ja zachodzę w głowę, jak wrócić na Ziemię.
Czyli od teraz coś robić z tym trzeba. I będzie lepiej.

nic
Po zejściu na ziemię bądź Ziemię masz możliwość konfrontacji swoich problemów.

Które pobyt na tej Ziemi Ci stwarzaPetruccio pisze:Po zejściu na ziemię bądź Ziemię masz możliwość konfrontacji swoich problemów.

Wiesz - są problemy i problemy
. Z dzisiejszej perspektywy mam na to całkiem inne zapatrywanie.

Ostatnio zmieniony pt sty 09, 2015 8:41 pm przez Petruccio, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- zaufany użytkownik
Tak, myślę jednak że to również kwestia stanu umysłu. Jest to kwestia przetrwania rzeczywistości.Bardo pisze:Które pobyt na tej Ziemi Ci stwarzaPetruccio pisze:Po zejściu na ziemię bądź Ziemię masz możliwość konfrontacji swoich problemów.I kółko się zamyka...
nic
Może raczej problemy i Problemy, jak ziemia i ZiemiaPetruccio pisze:Wiesz - są problemy i problemy. Z dzisiejszej perspektywy mam na to całkiem inne zapatrywanie.

które staramy się rozwiązać przychodząc na ten padół są dla mnie owiane zasłoną
tajemnicy. Te konkretne problemy dobrze jest jednak rozwiązywać stojąc twardo na ziemi

Przetrwać tak czy siak musimy, a to w jaki sposób to robimy i jak do tego podchodzimy chyba faktycznie zależy od stanu umysłu.karuna pisze:Tak, myślę jednak że to również kwestia stanu umysłu. Jest to kwestia przetrwania rzeczywistości.
- Catastrophique
- bywalec
...jestem na siebie k^rewsko zły.
I co z tego?
I co z tego?
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

nie chcę już nikogo poznać
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać