Dobrze prawisz, Eden.Roman Eden pisze: ↑wt mar 16, 2021 6:25 pm My jesteśmy wybrańcy na forum, ale przyjaciół tutaj nie spotka nikt, nawet Maksi.

Moderator: moderatorzy
Dobrze prawisz, Eden.Roman Eden pisze: ↑wt mar 16, 2021 6:25 pm My jesteśmy wybrańcy na forum, ale przyjaciół tutaj nie spotka nikt, nawet Maksi.
I po co ta wycieczka osobista?Chłopiec Papuśny pisze: ↑wt mar 16, 2021 9:02 pmSłaby jesteś jak z Guile wytrzymałeś a Maksi boisz się....
Jaka? No nie zgadzam się z twoim zdaniem na temat Maksi. Wystarczy spojrzeć na wpisy Maksymiliana i Guile i zobaczyć kto zaczął cała akcję propagandową przeciwko Maksi. Przeszkadzało mu to że Maksi przeniosła jego temat do wątku gdzie powinien być. Zaczął ją szykanować na forum publicznym i to wielokrotnie. Widzieliście to sami braliście w tym udział. Tylko kilka osób zwróciło mu uwagę na jego zachowanie, to też obrał ich za cel. Wy się przyglądalście lub sami braliście w tym udział. Zaatakował nawet twoją dziewczynę. Była jakaś reakcja? Pozwoliliście trollowi zawładnąć forum na pół roku. Czy Twoja dziewczyna była wtedy moderatorem? Jeśli tak, to czy zareagowała w sposób właściwy? Czy stanęła w obronie innego moderatora? Nie. Przecież to tylko wolność słowa.....
Nie szukala tu zadnych przyjaciol, chciala po prostu jak to juz tu ktos zgrabnie zauwazyl rzadzic niepodzielnie jako caryca Maksyma PierwszaRoman Eden pisze: ↑wt mar 16, 2021 6:25 pm Maksi przegrała - bo przekonała się, że na Evocie nie znajdziesz przyjaciół. To tylko platforma dyskusyjna - a celem rozmów jest zebranie wniosków na portal schizofrenia.org.pl . Nas tu jest 20 osób - ludzie czekają na portal pacjentów.
My jesteśmy wybrańcy na forum, ale przyjaciół tutaj nie spotka nikt, nawet Maksi.
No do Ciebie w przeciwieństwie miała
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Witaj, jest mi przykro, że mogłem coś istotnego przegapić. Miałem mało czasu dla forum. Wiem, że Guile kilka razy źle odniósł się do Maksi i dostał za to naganę, chyba też utratę praw. Myślałem, że to się uspokoi, lecz tak to bywa, że osoba atakowana same nie tłumaczy innym, że została zaatakowana. Maksi mogła odejść , a ja nie miałem zielonego pojęcia dlaczego. Jeśli przyczyną była postawa Guile-a mamy chyba coś do narobienia.Chłopiec Papuśny pisze: ↑wt mar 16, 2021 9:22 pm ... Wystarczy spojrzeć na wpisy Maksymiliana i Guile i zobaczyć kto zaczął cała akcję propagandową przeciwko Maksi. Przeszkadzało mu to że Maksi przeniosła jego temat do wątku gdzie powinien być. Zaczął ją szykanować na forum publicznym i to wielokrotnie. Widzieliście to sami braliście w tym udział. Tylko kilka osób zwróciło mu uwagę na jego zachowanie, to też obrał ich za cel. Wy się przyglądalście lub sami braliście w tym udział. Zaatakował nawet twoją dziewczynę. Była jakaś reakcja? Pozwoliliście trollowi zawładnąć forum na pół roku. Czy Twoja dziewczyna była wtedy moderatorem? Jeśli tak, to czy zareagowała w sposób właściwy? Czy stanęła w obronie innego moderatora? Nie. Przecież to tylko wolność słowa.....![]()
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Na jakim śmietniku ??? Przecież działów lub wątków o nazwie "niechciane posty" jest wiele ! Podaj proszę jego url, czyli adres !
Przepraszam za nieścisłość.