Niech Maksi wróci :)

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Niech Maksi wróci :)

Post autor: the end »

Roman Eden pisze: wt mar 16, 2021 6:25 pm My jesteśmy wybrańcy na forum, ale przyjaciół tutaj nie spotka nikt, nawet Maksi.
Dobrze prawisz, Eden. :)
nic
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Post autor: Hipis »

Niech Maksi wróci żeby ludzie pouciekali.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Argentil pisze: wt mar 16, 2021 8:59 pm Niech Maksi wróci żeby ludzie pouciekali.
Słaby jesteś jak z Guile wytrzymałeś a Maksi boisz się....
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Post autor: Hipis »

Chłopiec Papuśny pisze: wt mar 16, 2021 9:02 pm
Argentil pisze: wt mar 16, 2021 8:59 pm Niech Maksi wróci żeby ludzie pouciekali.
I po co ta wycieczka osobista?
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Argentil pisze: wt mar 16, 2021 9:04 pm
Chłopiec Papuśny pisze: wt mar 16, 2021 9:02 pm
I po co ta wycieczka osobista?
Jaka? No nie zgadzam się z twoim zdaniem na temat Maksi. Wystarczy spojrzeć na wpisy Maksymiliana i Guile i zobaczyć kto zaczął cała akcję propagandową przeciwko Maksi. Przeszkadzało mu to że Maksi przeniosła jego temat do wątku gdzie powinien być. Zaczął ją szykanować na forum publicznym i to wielokrotnie. Widzieliście to sami braliście w tym udział. Tylko kilka osób zwróciło mu uwagę na jego zachowanie, to też obrał ich za cel. Wy się przyglądalście lub sami braliście w tym udział. Zaatakował nawet twoją dziewczynę. Była jakaś reakcja? Pozwoliliście trollowi zawładnąć forum na pół roku. Czy Twoja dziewczyna była wtedy moderatorem? Jeśli tak, to czy zareagowała w sposób właściwy? Czy stanęła w obronie innego moderatora? Nie. Przecież to tylko wolność słowa.....😏🤔🤨
Jeżeli tak będzie jak jest Ja nie wyrażam zgody na takie traktowanie użytkowników forum w tym i mnie. Złożyłem propozycję rezygnacji z urzędu moderatora forum.
Nie przeniosę osobiście z powrotem do działu Żydzi tematów Guile które w sposób rażący poniżają wszystkich w tym i mnie. Nie będę brał udziału w tym przedstawieniu.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Maksi była ostra, ale prawda jest taka , że czasem tak trzeba. Wy chyba żyjecie w bańce, żeście tacy wrażliwi.. Ja ją lubiłem, bo dziewczyna była z jajami, w przeciwieństwie do większości samców tu :P Można z nią było pożartować, poigrać, ale do pewnych granic- po prostu miała charakterek i tyle ;)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

"Bo chodzi o to, żeby nie wpaść w błoto. A jak się wpadnie w błoto, to trzeba z błota zrobić złoto", przyszło mi do głowy. Możecie polemizować, Panie i Panowie.
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Przepraszam, ale za dużo "szufladek" miałam wczoraj otwartych. Powyższe powiedzenie niczego konstruktywnego nie wnosi.
Awatar użytkownika
Chwast
zaufany użytkownik
Status: Mój kotunio filemon

Post autor: Chwast »

Trickster pisze: wt mar 16, 2021 10:33 pm bo dziewczyna była z jajami
o to to 8)
blablabla
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Roman Eden pisze: wt mar 16, 2021 6:25 pm Maksi przegrała - bo przekonała się, że na Evocie nie znajdziesz przyjaciół. To tylko platforma dyskusyjna - a celem rozmów jest zebranie wniosków na portal schizofrenia.org.pl . Nas tu jest 20 osób - ludzie czekają na portal pacjentów.

My jesteśmy wybrańcy na forum, ale przyjaciół tutaj nie spotka nikt, nawet Maksi.
Nie szukala tu zadnych przyjaciol, chciala po prostu jak to juz tu ktos zgrabnie zauwazyl rzadzic niepodzielnie jako caryca Maksyma Pierwsza :lol: Autorytarnie i despotycznie. Praca moderatora nie polega jednak na rzadzeniu lecz na wsparciu forum oraz jego uzytkownikow, a nigdy nie zauwazylem by kogolwiek wspierala chocby nawet dobrym slowem.
Co do przyjaciol to nieprawda, znalazlem tu kilku calkiem fajnych z ktorymi nadal utrzymuje staly kontakt do dzis i to znacznie czestszy niz przykladowo z ludzmi z podstawowki.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Chwast pisze: śr mar 17, 2021 4:23 pm
Trickster pisze: wt mar 16, 2021 10:33 pm bo dziewczyna była z jajami
o to to 8)
No do Ciebie w przeciwieństwie miała :lol:
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: nadzieja dobrowolska »

Nie wdawajcie się w wycieczki personalne bo to brzydko wygląda. :cry:
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Chłopiec Papuśny pisze: wt mar 16, 2021 9:22 pm ... Wystarczy spojrzeć na wpisy Maksymiliana i Guile i zobaczyć kto zaczął cała akcję propagandową przeciwko Maksi. Przeszkadzało mu to że Maksi przeniosła jego temat do wątku gdzie powinien być. Zaczął ją szykanować na forum publicznym i to wielokrotnie. Widzieliście to sami braliście w tym udział. Tylko kilka osób zwróciło mu uwagę na jego zachowanie, to też obrał ich za cel. Wy się przyglądalście lub sami braliście w tym udział. Zaatakował nawet twoją dziewczynę. Była jakaś reakcja? Pozwoliliście trollowi zawładnąć forum na pół roku. Czy Twoja dziewczyna była wtedy moderatorem? Jeśli tak, to czy zareagowała w sposób właściwy? Czy stanęła w obronie innego moderatora? Nie. Przecież to tylko wolność słowa.....😏🤔🤨
Witaj, jest mi przykro, że mogłem coś istotnego przegapić. Miałem mało czasu dla forum. Wiem, że Guile kilka razy źle odniósł się do Maksi i dostał za to naganę, chyba też utratę praw. Myślałem, że to się uspokoi, lecz tak to bywa, że osoba atakowana same nie tłumaczy innym, że została zaatakowana. Maksi mogła odejść , a ja nie miałem zielonego pojęcia dlaczego. Jeśli przyczyną była postawa Guile-a mamy chyba coś do narobienia.

Serdecznie Cię proszę podaj poniżej te posty, z których widać jak to się wtedy rozegrało, żeby mógł się temu dokładniej przyjżeć.
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator

Zwracałam uwagę, dałam ostrzeżenie bądź dwa, nie pamiętam. Czego jeszcze oczekiwałeś, że pojadę do niego do domu i dam mu klapsa? To jest to "niezwracanie uwagi"? Maksymiliany już na forum nie było tak naprawdę, kiedy guile zaczął nagonkę na nią. Pamiętam to dobrze, bo już jej nie było kiedy dostawałam moderatora.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator

Nie, sory wtedy jeszcze okazjonalnie wchodziła.

Obrazek

Niedługo potem dałam to ostrzeżenie bądź dwa i ucichł na dłuższy czas.
viewtopic.php?t=40441
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Rany, co ten Guile napisał ? Gdzie jest ten post ?
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator

W śmietniku (niechciane wątki), druga strona.

Chciałam sprawdzić w panelu moderacji ile ostrzeżeń ode mnie dostał, albo ile w ogóle, ale coś jest zepsute i wyświetla się tylko jedno, ostatnie. Sprawdziłam dla przykładu użytkownika Catastrophique, który z pewnością dostał ode mnie co najmniej trzy ostrzeżenia - wyświetla się, że w ogóle nie dostał. Także silnik nie działa.
viewtopic.php?t=40441
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

pycioslawa pisze: czw mar 18, 2021 5:28 pm W śmietniku (niechciane wątki), druga strona.
Na jakim śmietniku ??? Przecież działów lub wątków o nazwie "niechciane posty" jest wiele ! Podaj proszę jego url, czyli adres !
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator

zbyszek pisze: czw mar 18, 2021 5:46 pm
pycioslawa pisze: czw mar 18, 2021 5:28 pm W śmietniku (niechciane wątki), druga strona.
Na jakim śmietniku ??? Przecież działów lub wątków o nazwie "niechciane posty" jest wiele ! Podaj proszę jego url, czyli adres !
Przepraszam za nieścisłość.
viewtopic.php?f=13&t=35267
viewtopic.php?t=40441
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Guile został zbanowany. Jeśli będzie kiedykolwiek chciał korzystać z forum powinien wpierw naprawić starty, które spowodował.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”