Czy Koran jest arcydziełem szatana?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Re: Czy Koran jest arcydziełem szatana?
Nie wszyscy kotek będą zbawieni Ludzie tacy jak trikster katastrofa józef80 i Freshescape będą wiecznie potępieni . Po to piekło jest i tak ma być. Będą tam różne męczarnie i tortury zobacz obraz hieronyma bosha.
Fragment z https://thetruthisfromgod.com/2018/12/2 ... ofgod2018/ (z własnymi wyróżnieniami):
"Psychika" przypuszcza, że Koran to większe zwiedzenie niż Biblia, ponieważ Koran jest "bardziej logiczny w swojej nauce". Według "psychiki" Koran jest bardziej PODSTĘPNY od Biblii. https://prawdames.com/falszywa-ewangelia/ - ta strona stoi w jawnej sprzeczności nie tylko z katolicyzmem, ale i z nauczaniem Koranu!
"Psychika" przypuszcza, że w pewnych aspektach to Koran jest najbliżej prawdy (i że między innymi dlatego jest on tak bardzo niebezpieczny!). Koran może się "jej" jawić jako "minus nieskończoność", bo opisuje Boga, który, "zdaniem "psychiki"", jest nie łaskawy i miłosierny, a kapryśny i okrutny, niszczycielski i malewolentny.
"Psychika" za największą herezję w dziejach Stworzenia uznaje wiarę w straszliwe kary Boskie, zwłaszcza trwające bez końca, jak wieczne męki piekielne czy nawet anihilacja! Według "psychiki" nie może istnieć grzech, który nigdy nie będzie mógł być odpuszczony!
"Psychika" przypuszcza, że sprawa Yosa ma związek z moimi "koincydencjami"... Na stronie https://thetruthisfromgod.com/2018/12/2 ... ofgod2018/ jest sekcja zatytułowana "The definition of the 9/11". Te dwie liczby - 9 i 11 - skojarzyły się z arsenem (Z = 33), molibdenem (Z = 42) i antymonem (Z = 51). Gdy byłem w gimnazjum, kilkanaście lat temu, uznałem, że "arsen" oznacza pupę, następnie "ot tak"(!) wymyśliłem, że "molibden" znaczy "członek", a "antymon" znaczy "srom kobiecy" (może ewentualnie także pochwę?). Zaczęło się od arsenu i angielskiego słowa ar*e, oznaczającego w brytyjskiej odmianie angielszczyzny "d***" (nie jest to zbyt grzeczne słowo
).
33, 42, 51 to ciąg arytmetyczny o różnicy 9. Przeczytajmy ten ciąg i jego liczby od tyłu - otrzymamy inny ciąg o różnicy 9, czyli 15, 24, 33. Co ważne, w układzie okresowym pierwiastek o liczbie atomowej 15 (fosfor) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 33 (arsenem), pierwiastek o liczbie atomowej 24 (molibden) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 42 (molibdenem), a pierwiastek o liczbie atomowej 33 (arsen) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 51 (antymonem).
Istnieje też inna ciekawa para rosnących ciągów arytmetycznych ułożonych z cyfr ciągu arytmetycznego 33, 42, 51 (czyli cyfr: 1, 2, 3, 3, 4, 5). 13, 24, 35 (różnica 11) oraz ciąg powstały z przestawienia cyfr w ciągu 13, 24, 35, czyli 31, 42, 53 (który również ma różnicę 11). W układzie okresowym pierwiastek o liczbie atomowej 13 (glin) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 31 (galem), pierwiastek o liczbie atomowej 24 (molibden) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 42 (molibdenem), pierwiastek o liczbie atomowej 35 (brom) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 53 (jodem). W parach ciągów arytmetycznych: 33, 42, 51 i 31, 42, 53 oraz 15, 24, 33 i 13, 24, 35 środkowe wyrazy są takie same (czyli 42 lub 24).
Co na to witryna www.prawdames.com? Tutaj Yos uczy bardziej logicznie i bardziej "prosto" od Biblii w unitariańskiej interpretacji www.prawdames.com, według Yosa nie ma "większego Zbawiciela" (Boga) i "mniejszego Zbawiciela" (Jezusa), lecz jest tylko jeden Zbawiciel (sam Bóg). Koran uczy, że Jezus NIE jest zbawicielem czy, tym bardziej, Zbawicielem!The sign that this verse speaks about concerns the fact that someone will usurpate his identity during the end times, and that many people would think that he is the real Jesus. If Jesus truly had to come back then this verse would advocate us to follow him (Jesus), instead, the verse advocates us to follow God, and insists on this command by saying: “This is a a straight path“. Indeed there is no other savior than God Himself, those who counted on another savior in the person of Jesus or the Imam Mahdi or the Messiah, are not true believers, because the genuine believers only counts on God in all situations. God has sent me as his messenger to direct you to Him and not to claim to be your savior.
"Psychika" przypuszcza, że Koran to większe zwiedzenie niż Biblia, ponieważ Koran jest "bardziej logiczny w swojej nauce". Według "psychiki" Koran jest bardziej PODSTĘPNY od Biblii. https://prawdames.com/falszywa-ewangelia/ - ta strona stoi w jawnej sprzeczności nie tylko z katolicyzmem, ale i z nauczaniem Koranu!
"Psychika" przypuszcza, że w pewnych aspektach to Koran jest najbliżej prawdy (i że między innymi dlatego jest on tak bardzo niebezpieczny!). Koran może się "jej" jawić jako "minus nieskończoność", bo opisuje Boga, który, "zdaniem "psychiki"", jest nie łaskawy i miłosierny, a kapryśny i okrutny, niszczycielski i malewolentny.
"Psychika" za największą herezję w dziejach Stworzenia uznaje wiarę w straszliwe kary Boskie, zwłaszcza trwające bez końca, jak wieczne męki piekielne czy nawet anihilacja! Według "psychiki" nie może istnieć grzech, który nigdy nie będzie mógł być odpuszczony!
"Psychika" przypuszcza, że sprawa Yosa ma związek z moimi "koincydencjami"... Na stronie https://thetruthisfromgod.com/2018/12/2 ... ofgod2018/ jest sekcja zatytułowana "The definition of the 9/11". Te dwie liczby - 9 i 11 - skojarzyły się z arsenem (Z = 33), molibdenem (Z = 42) i antymonem (Z = 51). Gdy byłem w gimnazjum, kilkanaście lat temu, uznałem, że "arsen" oznacza pupę, następnie "ot tak"(!) wymyśliłem, że "molibden" znaczy "członek", a "antymon" znaczy "srom kobiecy" (może ewentualnie także pochwę?). Zaczęło się od arsenu i angielskiego słowa ar*e, oznaczającego w brytyjskiej odmianie angielszczyzny "d***" (nie jest to zbyt grzeczne słowo

33, 42, 51 to ciąg arytmetyczny o różnicy 9. Przeczytajmy ten ciąg i jego liczby od tyłu - otrzymamy inny ciąg o różnicy 9, czyli 15, 24, 33. Co ważne, w układzie okresowym pierwiastek o liczbie atomowej 15 (fosfor) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 33 (arsenem), pierwiastek o liczbie atomowej 24 (molibden) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 42 (molibdenem), a pierwiastek o liczbie atomowej 33 (arsen) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 51 (antymonem).
Istnieje też inna ciekawa para rosnących ciągów arytmetycznych ułożonych z cyfr ciągu arytmetycznego 33, 42, 51 (czyli cyfr: 1, 2, 3, 3, 4, 5). 13, 24, 35 (różnica 11) oraz ciąg powstały z przestawienia cyfr w ciągu 13, 24, 35, czyli 31, 42, 53 (który również ma różnicę 11). W układzie okresowym pierwiastek o liczbie atomowej 13 (glin) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 31 (galem), pierwiastek o liczbie atomowej 24 (molibden) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 42 (molibdenem), pierwiastek o liczbie atomowej 35 (brom) znajduje się nad pierwiastkiem o liczbie atomowej 53 (jodem). W parach ciągów arytmetycznych: 33, 42, 51 i 31, 42, 53 oraz 15, 24, 33 i 13, 24, 35 środkowe wyrazy są takie same (czyli 42 lub 24).
Na stronie https://thetruthisfromgod.com/2018/12/2 ... ofgod2018/ są też sekcje zatytułowane: "number 36", "The definition of the number 36", "The definition of the number 666". Liczby: 36 i 666 również kojarzą się z ciągiem arytmetycznym 33, 42, 51.
36 - 3 x 6 (trzy razy po sześć) - tego typu rozumowanie pojawia się na stronie Yosa:
4 + 2 = 6
5 + 1 = 6
Mamy i 3 x 6, i 666!
36 - 3 x 6 (trzy razy po sześć) - tego typu rozumowanie pojawia się na stronie Yosa:
The surate Ya Sin has the number 36, I was elected by God in 2018 (3 x 6 = 18).
The surate Ya Sin has the number 36, I am the 3rd among 6 siblings.
The number of the last messenger of God is 36, while the number of the Imposter, the false messenger of the end times is 666.
3 + 3 = 6I have been sent by God as a warner for the 3 religions of the books at the same time, my mission is to restore the truth about what God revealed to Moses (represented by 6), to Jesus (also represented by 6), and to Muhammad (also represented by 6). In fact, God has revealed the exact same message and religion to his 3 prophets, because God’s religion has always been one and same religion. Therefore, I, the last messenger, can be represented by the number 36 (3 x 6), as I am to confirm that the 3 revelations received by Moses, Jesus and Muhammad are one and the same.
4 + 2 = 6
5 + 1 = 6
Mamy i 3 x 6, i 666!
- Słonecznik1
- bywalec
ludzie powinni się szanować
https://jehoszua.ddv.pl/readarticle.php?article_id=84 - Stacjonarna, okrągła, płaska Ziemia. Z antykatolickiej witryny www.jehoszua.ddv.pl . Czy ta witryna jest unitariańska? Czy wierzy w to, że istnieje tylko jeden Bóg? Czy jest binitariańska lub biteistyczna?
https://thetruthisfromgod.com/2020/09/1 ... th-theory/ - THE TRUE LIE OF THE FLAT EARTH THEORY. Z antykatolickiej i koranicznej witryny www.thetruthisfromgod.com. Nauki tej witryny są sprzeczne z naukami witryny www.jehoszua.ddv.pl.
https://thetruthisfromgod.com/2020/09/1 ... th-theory/ - THE TRUE LIE OF THE FLAT EARTH THEORY. Z antykatolickiej i koranicznej witryny www.thetruthisfromgod.com. Nauki tej witryny są sprzeczne z naukami witryny www.jehoszua.ddv.pl.
"Spalenie Koranu pod ambasadą Turcji przez aktywistę Rasmusa Paludana wywołało kryzys dyplomatyczny na linii Sztokholm-Ankara. W największych tureckich miastach zorganizowano antyszwedzkie demonstracje. Ministerstwo Spraw Zagranicznych Szwecji wydało ostrzeżenie dla swoich obywateli przebywających w Turcji".
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... ref=slider
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... ref=slider
- Słonecznik1
- bywalec
nie popieram uniżaniu kobiet ,, ludzie zmieniają i piszą ,,pismo święte,, od dawna ...ale w niektórych krajach to jest nieciekawie raczej np. Iran
sfiksowany człowiek z dywanem na głowie myśli że jest wysłannikiem Boga albo coś. że pozjadał wszystkie rozumy
sfiksowany człowiek z dywanem na głowie myśli że jest wysłannikiem Boga albo coś. że pozjadał wszystkie rozumy
- Słonecznik1
- bywalec
Wierze w Boga
- Słonecznik1
- bywalec
tam mają wiele odmian nie zawsze jest źle fanatyczne odłamy są niebezpiepieczne moim zdaniem
- Catastrophique
- bywalec
Doszedłem do wniosku, że to ja jestem arcydziełem szatana.
Dla przegrywów xD.

Dla przegrywów xD.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

To prawda katastrofa dlatego odsyłam cię na terapie do babińskiego . Jesteś totalnie zdemoralizowany bo nie dostałeś w życiu wystarczająco w dupę.
Już duch Słowackiego miał być arcydziełem bogów, który zjadaczy chleba w aniołów przerobi. I co wyszło? Nic, przeszło i poszło, zapomnieli w gwarze życia, wojen i problemów planety. Jednostkowe ludzkie stwory lubią sobie za bardzo pochlebiać.
"Jednak zostanie po mnie ta siła fatalna,
Co mi żywemu na nic... tylko czoło zdobi;
Lecz po śmierci was będzie gniotła niewidzialna,
Aż was, zjadacze chleba - w aniołów przerobi".
Testament mój
Juliusz Słowacki
https://literat.ug.edu.pl/jswiersz/036.htm
"Jednak zostanie po mnie ta siła fatalna,
Co mi żywemu na nic... tylko czoło zdobi;
Lecz po śmierci was będzie gniotła niewidzialna,
Aż was, zjadacze chleba - w aniołów przerobi".
Testament mój
Juliusz Słowacki
https://literat.ug.edu.pl/jswiersz/036.htm
Ignorować go, to sobie pójdzie i zajmie swoimi sprawami.
To jest wynik tego ze on jest bardzo samotny Nikt sue do niego w ciągu dnia nie odzywa. Nawet chomiki mi chyba padły bo nic o nich teraz nie pisze. Wcześniej miał kota który też prawdopodobnie już nie żyje.
Tak próbuje mu pomoc od dwóch lat Jeszcze więcej bo np o jego traumach z dzieciństwa wie Cezary.
Niech się zajmie realnym życiem, założy rodzinę, bo tu się spali w jałowym gryzieniu się z każdym. Internet może służyć jako dynamiczne źródło wiedzy i informacji i tak trzeba z niego korzystać, a nie do wciągania się w interakcje z innymi obcymi dla siebie przecież ludźmi i pułapki spierania się niekończącego i lawinowego "A bo jeszcze ten .... nie ma racji".
W ten sposób można do śmierci a nie zwycięży się nikogo, tylko spali siebie.
W ten sposób można do śmierci a nie zwycięży się nikogo, tylko spali siebie.