Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Chcę powiedzieć że...
Dostałem prezent od dziadka. Spóźniony na urodziny. - Xiaomi Mi Band 6. 

Trzymaj się Zły Kiciuś. Wysyłam pozytywną energię, może na coś się przyda.Zły Kicius_XXL pisze: ↑wt sie 16, 2022 12:03 pm Wyjeżdżając wczoraj do pracy na cztery dni nie wziąłem tych nowych leków
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
- Kiciuś_XXL
- moderator
Powiem Ci że nie ma źle tzn nie jest tak jak myślałem że będzie.Jaskolka pisze: ↑śr sie 17, 2022 9:26 pmTrzymaj się Zły Kiciuś. Wysyłam pozytywną energię, może na coś się przyda.Zły Kicius_XXL pisze: ↑wt sie 16, 2022 12:03 pm Wyjeżdżając wczoraj do pracy na cztery dni nie wziąłem tych nowych leków
Nie mogę spać. Z tym mam tylko problem.
Jutro już będę w domu.
- Józef80
- zaufany użytkownik
Znów zapomniałem prąd i gaz opłacić
dostałem upomnienie. Od razu grzecznie zapłaciłem, ale takich upomnień mam już w kolekcji kilkadziesiąt

Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
Zajrzyj na myheritage, to ułatwi im odzyskanie polskich- niepolskich/ niepolskich-polskich majątków sprzed II WŚ, badania genetyczne też oferują...
- Kiciuś_XXL
- moderator
Kurcze nad morze bym się wybrał ale dalekoZły Kicius_XXL pisze: ↑czw sie 18, 2022 6:25 am
A może jest tak, że ktoś dodał lek, a po nim nie można spać - stary, znany numer, potem obserwują co napiszesz na Evot.![]()

- amigo
- zaufany użytkownik
Nie lubie weekendów, chce mi się tylko spać. Nie mam motywacji, .
Zupełnie inaczej jak mam oddział dzienny, wstaję rano, mam różne zajęcia i nie przesypiam całych dni.
Oprócz tego złego to po czytałem ciekawe wiadomości, poszedłem z pieskiem.
Zupełnie inaczej jak mam oddział dzienny, wstaję rano, mam różne zajęcia i nie przesypiam całych dni.
Oprócz tego złego to po czytałem ciekawe wiadomości, poszedłem z pieskiem.
w każdą sobotę, moi sąsiedzi słuchają na maxa disco polo 

szukam sposobu na przetrwanie bólu psychicznego.
- FreshEscape
- bywalec
ból spowodowany odstawieniem papierosów. żywy ból świdrujący w głowie.
Nie chcę posądzać, ale wygląda mi na wyraźnie prawdopodobne, że Digimony (franczyza związana np. z japońskim anime czy grami) są czymś szatańskim. Japonia, anime itp. To oznacza czy mogłoby oznaczać, że Gatomon jest czy wiąże się z czymś złym...
Fascynują mnie haplogrupy, mogę się zastanawiać nad tym, czy jest jakaś względnie popularna haplogrupa mtDNA (linia matczyna), która ma względnie bardzo młody czas ostatniego wspólnego przodka (TMRCA) i byłaby relatywnie bardzo popularna w Polsce i relatywnie niepopularna w innych krajach słowiańskich (jak np. Czechy, Słowacja, Ukraina, Białoruś)... Linie mtDNA są ogólnie wyraźnie przemieszane w Europie. Czy jest coś takiego jak "gen Laszki" (nie chcę kogokolwiek obrażać, używając żeńskiej formy słowa "Lach", które oznacza Polaka).
Fascynują mnie haplogrupy, mogę się zastanawiać nad tym, czy jest jakaś względnie popularna haplogrupa mtDNA (linia matczyna), która ma względnie bardzo młody czas ostatniego wspólnego przodka (TMRCA) i byłaby relatywnie bardzo popularna w Polsce i relatywnie niepopularna w innych krajach słowiańskich (jak np. Czechy, Słowacja, Ukraina, Białoruś)... Linie mtDNA są ogólnie wyraźnie przemieszane w Europie. Czy jest coś takiego jak "gen Laszki" (nie chcę kogokolwiek obrażać, używając żeńskiej formy słowa "Lach", które oznacza Polaka).
- amigo
- zaufany użytkownik
Mama mi po sprzątała w pokoju.
Tak jak ja u niej sprzątam to ona się zrewanżowała.

Tak jak ja u niej sprzątam to ona się zrewanżowała.

- Kiciuś_XXL
- moderator
Znowuż nie mogłem wysłuchać do końca moralizującej osoby. Czemu zawsze jest tak jak ktoś mówi jak żyć sam z tym ma problem i zamiast popracować nad sobą skupia sie pusto na kimś. Tym razem miało to miejsce podczas zachodzącego słońca, chmury znowu robiły sie czarne a dalej wezbrały potoki.
- FreshEscape
- bywalec
Szkoda ze cie te wzbrane potoki nie utopiły... Kiedy w końcu na tym forum przyjdzie nowe ? Nowe dla zwykłych ludzi ? A nie p*****ch na jedno kopyto urojenców.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Nie bierz wszystko do siebie, bo będzie Ci źle na tym świecie
... i się doigrałeś
... i się doigrałeś

- FreshEscape
- bywalec
Własna córka donosiła na ciebie u psychologa, a teraz w internecie kreujesz sie na jaką wyroczniei wielkiego pana . Panie szpachlarz, tynkarz krawaciarz. NIe wiem kto tu sie doigrał...
- Kiciuś_XXL
- moderator
brednie i coś Ci się pomyliło
U niektórych skala ocen innych i kryteria ich wyroków, to ciemna, niezgłębiona woda. Forma przekazu do tego, to obcesowość. Czasem warto prześledzić czyjąś biografię, czyim synem, bratankiem, uczniem są. Kasa, kasa, kasa.