Catastrophique pisze: ↑sob sty 06, 2024 10:04 pm Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to męska k! SPYTACIE? BUC 2023. KU..WA![]()
Wykład Janusza Kocha
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Re: Wykład Janusza Kocha
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
a co zal du.pe sciska ze sam tak nie potrafisz? Jedyne co to nieudolnie odbijac pileczkeCatastrophique pisze: ↑wt sty 09, 2024 12:24 am Może następnym razem jak Cie weźmie na "głębokie" przemyślenia to nie dziel się z tym innymi.![]()

- Catastrophique
- bywalec
Potrafię, lepiej od Ciebie, bo więcej przeżyłem i przeczytałem, ale przede wszystkim wiele mnie to nauczylo. Ty, patrząc na to co piszesz i jakie życie prowadzisz, zrozumiałeś bardzo niewiele wiec dzielisz się z nami takimi bzdurami, wynurzeniami, wymysłami jak wyżej, niestety.canngurro pisze: ↑wt sty 09, 2024 8:08 pma co zal du.pe sciska ze sam tak nie potrafisz? Jedyne co to nieudolnie odbijac pileczkeCatastrophique pisze: ↑wt sty 09, 2024 12:24 am Może następnym razem jak Cie weźmie na "głębokie" przemyślenia to nie dziel się z tym innymi.![]()
Wiecej czytac musisz kolezko, to wzbogacisz sobie zasob slownictwa
Czytac nie wystarczy - trzeba to jeszcze zrozumieć i wyciągnąć właściwe wnioski.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Catastrophigłupek
- bywalec
Januszek BUC 2023 
Wszyscy januszkowi ciągną druta - 100%

Wszyscy januszkowi ciągną druta - 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
- Catastrophique
- bywalec
Dajcie to swoim rodzicom/opiekunom.
Nie ma za co
.

Nie ma za co

Tik tak tik tak

I znowu autoprojekcja.Catastrophique pisze: ↑śr sty 10, 2024 10:03 am Potrafię, lepiej od Ciebie, bo więcej przeżyłem i przeczytałem, ale przede wszystkim wiele mnie to nauczylo. Ty, patrząc na to co piszesz i jakie życie prowadzisz, zrozumiałeś bardzo niewiele wiec dzielisz się z nami takimi bzdurami, wynurzeniami, wymysłami jak wyżej, niestety.
Czytac nie wystarczy - trzeba to jeszcze zrozumieć i wyciągnąć właściwe wnioski.
Nic o mnie nie wiesz, skad mozesz wiedziec jakie zycie prowadze? Na podstawie kilku moich postow na forum bublicznym? Jestes bardzo toksycznym czlowiekiem. Nigdy nie odnalazles siebie, a chcesz pouczac innych
- Catastrophique
- bywalec
Odnalazlem, od jakiegoś czasu już jestem bardzo szczęśliwym i spełnionym człowiekiem. A wymysły, zarzuty ludzi, którzy nawet w kilku procentach nie osiągnęli tego co ja i jest oczywiste, ze kieruje nimi zawiść trudno traktować poważnie. Jesteś nikim. Takie sa fakty. Czas się z tym pogodzić, albo zacząć zmiany w swoim życiu.
Tyle. Coz tu więcej dodawać.
Tyle. Coz tu więcej dodawać.
Tik tak tik tak

Widac to i czuc na kilometr, szczegolnie w twoich postach przesiaknietych jadem i nienawiscia do blizniegoCatastrophique pisze: ↑śr sty 10, 2024 9:40 pm Odnalazlem, od jakiegoś czasu już jestem bardzo szczęśliwym i spełnionym człowiekiem. A wymysły, zarzuty ludzi, którzy nawet w kilku procentach nie osiągnęli tego co ja i jest oczywiste, ze kieruje nimi zawiść trudno traktować poważnie. Jesteś nikim. Takie sa fakty.
- Filcowy_Las
- bywalec
Radzę Wam wszystkim ignorować tego człowieka. To toksykcanngurro pisze: ↑śr sty 10, 2024 9:58 pmWidac to i czuc na kilometr, szczegolnie w twoich postach przesiaknietych jadem i nienawiscia do blizniegoCatastrophique pisze: ↑śr sty 10, 2024 9:40 pm Odnalazlem, od jakiegoś czasu już jestem bardzo szczęśliwym i spełnionym człowiekiem. A wymysły, zarzuty ludzi, którzy nawet w kilku procentach nie osiągnęli tego co ja i jest oczywiste, ze kieruje nimi zawiść trudno traktować poważnie. Jesteś nikim. Takie sa fakty.

- Catastrophigłupek
- bywalec
TakFilcowy_Las pisze: ↑śr sty 10, 2024 10:42 pmRadzę Wam wszystkim ignorować tego człowieka. To toksykcanngurro pisze: ↑śr sty 10, 2024 9:58 pmWidac to i czuc na kilometr, szczegolnie w twoich postach przesiaknietych jadem i nienawiscia do blizniegoCatastrophique pisze: ↑śr sty 10, 2024 9:40 pm Odnalazlem, od jakiegoś czasu już jestem bardzo szczęśliwym i spełnionym człowiekiem. A wymysły, zarzuty ludzi, którzy nawet w kilku procentach nie osiągnęli tego co ja i jest oczywiste, ze kieruje nimi zawiść trudno traktować poważnie. Jesteś nikim. Takie sa fakty.![]()
Z tym, że niektóre tezy, które głosi są częściowo słuszne moim zdaniem.
Lepiej nie pić, niż pić.
Lepiej pracować niż nie pracować.
To taki cukierek z trucizną w środku.
- Catastrophique
- bywalec
Toksykiem nazywa mnie tu kazdy przegryw, nolife, bierny zyciowo samotnik, ktoremu zal d%pe sciska, ze nie ma takiego zycia jak ja.
NIestety, na takie zycia trzeba sobie ciezko zapracowac i uswiadamianie tego podwojnie frustruje tutejszych, ww. degeneratow i degeneratki.
Lenie i tchorze nie lubia byc tak nazywani, choc dobrze wiedza, ze to prawda - i mamy potrojna frustracje kierowana w moja strone.
Ot, Evot w pigulce.
Wiec wiecie gdzie mam takie i inne epitety, wymysly pod moim adresem
.
NIestety, na takie zycia trzeba sobie ciezko zapracowac i uswiadamianie tego podwojnie frustruje tutejszych, ww. degeneratow i degeneratki.
Lenie i tchorze nie lubia byc tak nazywani, choc dobrze wiedza, ze to prawda - i mamy potrojna frustracje kierowana w moja strone.
Ot, Evot w pigulce.
Wiec wiecie gdzie mam takie i inne epitety, wymysly pod moim adresem

Tik tak tik tak

Tam gdzie ja mam twoje liczne epitety.
- Catastrophique
- bywalec
Nie masz "gdzies", widac po tym jak sie do mnie odnosisz i jakie bzdury na moj temat wypisujesz. No i to co powyzej napisalem bardzo tyczy sie tez Ciebie czego masz pelna swiadomosc.
Tik tak tik tak

- FreshEscape
- bywalec
Bogate doświadczenie życiowe (pomimo młodego wieku) wykształciło we mnie empatię, życzliwość i zrozumienie dla każdej ludzkiej duszy z którą mam przyjemność się zetknąć. Z ust nie schodzi mi uśmiech, jestem pełen optymizmu i wiary w Ciebie i siebie.
Uważam, że każdy człowiek jest bardzo wartościowy i fascynuje mnie różnorodność ludzkich osobowości. Głównie z tego powodu oraz chęci pomocy, praca dla ludzi jest moją pasją.
Łeheheheheheh, ale zbekłem jak to przeczytałem na jego stronie, a co gość realnie prezentuje na forum...
Pozdrówcie go ode mnie, Ja tej jego miłośći i kochania, życzliwości i zrozumienia które ma dla każdegja mam dość.
hahaha
Powiedzcie mu że to od degenerata
Uważam, że każdy człowiek jest bardzo wartościowy i fascynuje mnie różnorodność ludzkich osobowości. Głównie z tego powodu oraz chęci pomocy, praca dla ludzi jest moją pasją.
Łeheheheheheh, ale zbekłem jak to przeczytałem na jego stronie, a co gość realnie prezentuje na forum...
Pozdrówcie go ode mnie, Ja tej jego miłośći i kochania, życzliwości i zrozumienia które ma dla każdegja mam dość.

Powiedzcie mu że to od degenerata

- Catastrophique
- bywalec
Gdybyś, Fresh, był bardziej dokształcony i doświadczony życiowo wiedziałbyś, że prawdziwa życzliwość do ludzi nie polega na głaskaniu po główce tylko mówieniu szczerej prawdy, nawet jeśli jest bardzo bolesna. Często będziesz za to nienawidzony, ale zgodnie z cytatem:

Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Znacie ten cytat, juz go wstawialem.
Powyzszy post i ten jeszcze wyzej sobie zapamietajcie i przeczytajcie jeszcze raz zanim nastepnym razem bedziecie mnie oskarzac o to co zwykle.
Osobe tak empatyczna i szczerze zyczliwa Wam jak ja prawdopodobnie juz nigdy w zyciu nie spotkacie, ale Wasza glupota sprawia, ze probujecie mnie stad wygonic zamiast docenic.
Glownie przez Wasze tchorzostwo, lenistwo i zawisc.
Wasz problem.
Powyzszy post i ten jeszcze wyzej sobie zapamietajcie i przeczytajcie jeszcze raz zanim nastepnym razem bedziecie mnie oskarzac o to co zwykle.
Osobe tak empatyczna i szczerze zyczliwa Wam jak ja prawdopodobnie juz nigdy w zyciu nie spotkacie, ale Wasza glupota sprawia, ze probujecie mnie stad wygonic zamiast docenic.
Glownie przez Wasze tchorzostwo, lenistwo i zawisc.
Wasz problem.
Tik tak tik tak

Castroglupek to prawdopodobnie mateuszek vel grow up,mateus,mati.Ale prawde zna tylko admin.
- Catastrophique
- bywalec
A mi to na Cezarego trochę wygląda.
Swego czasu odzywal się do mnie w podobny sposób.
Swego czasu odzywal się do mnie w podobny sposób.
Tik tak tik tak