Pytanie?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Pytanie?

Post autor: Amannn »

Trzeba poczekać aż Zbyszek go zbanuje. Odstrasza on nowych użytkowników od rejestrowania się na forum a dotychczasowych zniechęca od dokonywania wpisów.

Jakoś odpowiedzieć na pytanie kto płaci za jego pseudowykłady nie potrafi. Nie ździwiłbym się gdyby sam je opłacał. Nie chce mi się wierzyć aby ktoś sam z własnej kieszeni mu za coś takiego zapłacił.
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Nie interesuje mnie to kto płaci. Zbyszek go nie zbanuje. Taką ma politykę. Wali go trzoda na forum. Zainteresowany jest tylko ruchem na forum a Katastrofa ma 12000 postów.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Tak ale w k u r w i a każdego i tylko szkodzi forum ile z jego wpisów to same inwektywy i insynuacje.
pogrzebany żywcem
bywalec

Taki jego sposób na radzenie sobie z chorobą.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

pogrzebany żywcem pisze: wt lip 20, 2021 7:07 pm Po co mu odpowiadasz skoro tak z tobą spoko? Masz górkę i świetnie, przypominasz mi mnie sprzed czterech lat. Po niej przyjdzie dołek. Może już się zaczyna. Płacą ci, jak twierdzisz za pieprzenie komunałów, to tylko pogratulować sprytu. Nie musisz jednak napadać na wszystkich, którzy nie chcą tego robić. Twoje "osiągnięcia" nie uprawniają cię do pomiatania innymi. Tymczasem przypierdalasz się do każdego, który się tu wypowie.
O, następny. Tutaj naprawdę wystarczy lekko uderzyc w stol. Widzisz jak to dziala na swoim i innych przykładzie?
Co do odpowiadania - chce, moge i potrafię.
Zaden z Was tutaj nie potrafi mnie sensownie przegadac, wiec jak na frustratow przystalo czesto czestujecie mnie wyzwiskami lub insynuacjami.
Co do dolka, kolejny który mierzy mnie swoja miara. Leki biore, jestem w remisji. Nawet gdybym dostal psychozy (co jest nierealne) pozbieralbym sie i kontynuowal to co robię.
Sami widzicie jacy jestescie schematyczni, przewidywalni i nudni.
Nie pomiatam innymi. Zaczelo sie od malo wybrednych atakow gdy pisalem tu o swoim sukcesie i szczesciu. Niektorzy nie potrafia tego zdzierzyc plujac jadem. Takie odwracanie kota ogonem zostaw komus na podobnym do Twojego poziomie. Ja nie zazdroszcze i nie nienawidze innych, dlatego, ze maja więcej jaj ode mnie i lepiej sobie radza w zyciu. Tak to wygląda i wszyscy o tym wiemy, tylko,ze ja mam wyj... a Wy pewnie ciskanie przedmiotami w Waszych domostwach z których przypuszczam rzadko wychodzicie.
Co do odbioru mojego wykładu, skupiam sie na ocenie jego odbiorcow, nie na wypowiedziach ludzi do mnie negatywnie nastawionych ktorzy zawsze jakies bzdurki wymyśla. Myslicie, ze ktos poza Wami w to uwierzy i potraktuje serio? Ocena moich szkolen, wykladow jest zawsze bardzo pozytywna. Ludzie sa mi bardzo wdzieczni i okazują mi to czesto. Dla takich chwil warto zyc. Wy prawdopodobnie nigdy tego nie zaznacie, co dodatkowo Was frustruje.
Tracicie cenny czas gdy ja pre do przodu.
Poki co - mozecie, ale zycie to w koncu zweryfikuje, moi drodzy.
Nie groze, zyczliwie ostrzegam.

Tyle. Mysle, ze wyczerpalem temat.
Nastepne wypowiedzi przegrancow bede juz lekcewazyl.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
pogrzebany żywcem
bywalec

Wytykamy innym to czego najbardziej nie lubimy u siebie.
Sami widzicie jacy jestescie schematyczni, przewidywalni i nudni.
Zaden z Was tutaj nie potrafi mnie sensownie przegadac, wiec jak na frustratow przystalo czesto czestujecie mnie wyzwiskami lub insynuacjami.
Nie widzę żeby ktoś próbował cię przegadać. Osobę która wyprodukowała tu 12000 postów przegadać? Piszesz cały czas o sobie obrażając innych. Przyj więc do przodu choćby to było szorowanie po dnie.
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Lambada to utwór Kaoma (tak Kaoma). W żadnym wypadku Lambada nie jest nazwą zespołu, a długi czas tak myślałem.
Utwór Lambada cały czas trzyma się dobrze, o czym dokładnie się dzisiaj przekonałem.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Pozwolisz, ze bzdury pomine zgodnie z wczesniejsza obietnica.
Wiatrak glosno szumial co mocno psulo akustyke. Kupilem specjalnie bezprzewodowy mikrofon krawatowy, ale nie dziala :/.
ogotai

Post autor: ogotai »

Naucz się nie obrażania innych,skoro to forum jest Twoim całym życiem.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

pogrzebany żywcem pisze: wt lip 20, 2021 8:07 pm Nie widzę żeby ktoś próbował cię przegadać. Osobę która wyprodukowała tu 12000 postów przegadać? Piszesz cały czas o sobie obrażając innych. Przyj więc do przodu choćby to było szorowanie po dnie.
Jeśli mam być szczery to Cata nikogo nie obrażał, to że jesteście ksobni to już inna historia ;) Cata jest trochę zadufany w sobie, bo to widać po postach, ale moi kochani on nie obrażał, ale jest obrażany, bo nie umiecie w żaden inteligentny sposób mu dogryźć :lol: Jeszcze jest cyniczny i trochę cwaniakowaty, ale to wynika z natury jego pracy i może charakteru, ale niestety Panowie nadajecie na trochę innych falach ;), wy jeszcze nadajecie z krótkofalówki, on jest już na etapie ultradźwięków, a ja po prostu jestem ironiczny jak zawsze ;) Więc jeśli macie ciężki dzień poproście mamę, niech wam zrobi kakałko i przyniesie do łóżka na stres związany z konstruktywną krytyką, której doznaliście na forum dla obłąkanych :lol:
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Nazwanie niektórych tutaj "przegrancami" (bo pewnie o to chodzi) to nie obraza tylko fakty. Nazywam rzeczy po imieniu. To slowo nie brzmi dobrze, ale jest bardzo adekwatne.
O czym wszyscy wiemy.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Trickster pisze: śr lip 21, 2021 8:29 am bo nie umiecie w żaden inteligentny sposób mu dogryźć
Ale po co dogryzać nieuczciwemu kłamcy i prowokatorowi?
Niech się uczy posługiwać kłamstwem, szkalowaniem innych, umniejszaniem, obłudą, manipulacją, jak nic innego nie umie. Kiedyś w życiu samo się rozwiąże.
Najlepiej go całkowicie ignorować.
cezary123
zaufany użytkownik

Próbuje się tu bawić w marketing szeptany, bo szuka klientów.
Kto pójdzie do chorego psychicznie kołcza, do chorej psychicznie dentystki, do schizofrenika chirurga, który może ma właśnie atak psychozy?
cezary123
zaufany użytkownik

Już to, że się ujawnia wszem i wobec z chorobą, to jest właśnie objaw choroby. Naiwność, brak krytycyzmu wobec siebie i zjawiska chorób psychicznych.
Później i Fkropka go nie wyciągnie z bagna.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Cezary napisal wywod na moj temat jednocześnie radzac w nim innym aby calkowicie mnie ignorowali :D.
Kolejna porcja dobrego humoru dzisiaj :D.
cezary123
zaufany użytkownik

Nie ignorowali, tylko popatrzyli rozsądnie i z krytycyzmem na manipulacje, prowokacje i nieuczciwość.

Reklama i pranie mózgu już od rana:
- A jakie jest twoje życie? Idź do trenera to cię dopiero uszczęśliwi jak zapłacisz całym swoim mieniem.
- A jakie są twoje włosy? Kup nasz szampon bo bez niego będziesz paskudą.
- A jakie są twoje buty? Bez naszych butów nie osiągniesz sukcesu.
- Nie pocałuję cię, bo masz krosty! Dopiero jak użyjesz tego a tego produktu, to zdobędziesz lalunię.
- Wziąłeś kredyt? Kup ubezpieczenie na życie, bo unieszczęśliwisz całą swoją rodzinę. I wtedy spokojnie możesz się zabić. (A w umowie przypadku samobójstwa nie było i ....dostaną).

Pójdą po ratunek do prawa polskiego i państwa i konstytucji, żeby wziąć spadek z dobrodziejstwem inwentarza. A firmom to wisi, one i tak zarobiły już.

Bywają jeszcze mocniejsze techniki oddziaływania na klienta. Nieuczciwość, zakłamanie, obłuda i ignorancja. Cały świat zakłamany i niegodziwy, trudno żeby coś wartościowego było w jednostkach. Więzienia przepełnione takimi cwaniakami.
Fundacje oskarżone, nieuczciwe, procesy sądowe, defraudacja składek, krok do marzeń.
Najgorzej nie znam takich metod. :icon-mrgreen:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Pisales wyzej wlasnie dokladnie o ignorowaniu, a teraz to negujesz? Troche to niepowazne.
Piszesz o rozsadnym patrzeniu wczesniej wyzywajac mnie i obrazajac. To bardzo rozsadne i konstruktywne. Podziwiamy Twoj spokoj i opanowanie ;).
Moze juz skoncz z opowiadaniem dowcipow, co? ;)

Co do reszty, ciekawe, ale bezuzyteczne ;).
cezary123
zaufany użytkownik

Zasada PR:
"Nieważne czy mówią dobrze czy źle, ważne żeby nazwiska nie przekręcali"

Inna zasada PR:
"Nieważne czy mówią dobrze czy źle, ważne żeby jak najwięcej mówili, żeby firma zdobywała popularność".

Inna zasada marketingu:

"Jeden zadowolony klient pójdzie i rozpowie pięciu innym osobom i będzie pięciokrotny zysk. Jeden niezadowolony klient pójdzie i rozpowie dziesięciu innym osobom i będzie dziesięciokrotna strata".

Bezużyteczne to jest Twoje wyważanie otwartych drzwi. Ja coacha nie potrzebuję, sam wiem jak mam sobie poradzić z istnieniem.
cezary123
zaufany użytkownik

Trickster pisze: ndz lip 18, 2021 11:30 am A i oczywiście najważniejsza jest praca nad sobą, by żyć jak zdrowy człowiek ;)
I nie złapać syfa w tych burdelach u profesjonalistek, bo później AIDS, kiła i mogiła :mrgreen:
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

To są Wasze prywatne sprawy, które powinny być rozpatrywane indywidualnie.
Może nasze sprawy nie powinny być rozgrywane na drodze sądowej, ale przydałoby się ubieranie nawet krzykliwych treści w odpowiednie słownictwo.

Od 2008 roku jestem masochistą, więc codziennie słucham wiadomości w radiu, gdzie słyszę polityków.
Podsumowując to przypadkowe wtrącenie, to absolutnie nikt nie wie, że jestem masochistą. Myślą raczej, że ja się tym po prostu interesuję.
Zablokowany

Wróć do „nasze środowisko”