Czarownice....
Moderator: moderatorzy
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Czarownice....
Znalazłem
http://pl.wikipedia.org/wiki/K%C5%82%C3 ... nternetowa
Według tej definicji, nie wiem przy czym jestem uparty, ani od czego nie chcę odstąpić. Nie niosłem przesłania pokoju światu, chciałem zwrócić jedynie uwagę wizjonerowi, że jeśli to jest prowokacja, to nie sądzę, aby ktoś tutaj, włącznie ze mną, się na nią złapał. Podobnie w przypadku dania wiary w jego urojoną wersję świata, w przypadku gdy nie robi sobie tutaj jaj po prostu. Jeśli ktoś nie zrozumiał i się poczuł urażony, to jest mi przykro.
http://pl.wikipedia.org/wiki/K%C5%82%C3 ... nternetowa
Według tej definicji, nie wiem przy czym jestem uparty, ani od czego nie chcę odstąpić. Nie niosłem przesłania pokoju światu, chciałem zwrócić jedynie uwagę wizjonerowi, że jeśli to jest prowokacja, to nie sądzę, aby ktoś tutaj, włącznie ze mną, się na nią złapał. Podobnie w przypadku dania wiary w jego urojoną wersję świata, w przypadku gdy nie robi sobie tutaj jaj po prostu. Jeśli ktoś nie zrozumiał i się poczuł urażony, to jest mi przykro.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Kliknij w słowo, które napisałam i wyświetli Ci się definicja. Słowo jest podlinkowane.Emocja pisze:ale co to znaczy to Flejm?
To samo zrobił Przegłsoowany, tylko bez podlinkowania słowa.
Pozdrawiam.m.
zakumalam,chociaz ostatnio z kumaniem u mnie kiepsko
Dzieki
Dzieki
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Nie wiem o co wam chodzi ale chciałem napisać prawde o mnie .................moi pisze:Kliknij w słowo, które napisałam i wyświetli Ci się definicja. Słowo jest podlinkowane.Emocja pisze:ale co to znaczy to Flejm?
To samo zrobił Przegłsoowany, tylko bez podlinkowania słowa.
Pozdrawiam.m.
Umarłerm mając 9 lat na cukrzycę.Nie wiem jak to się stało ale zmartwychwstałem nie blużniąc.Do dzisiaj jestem wykorzystywany przez siły zła do rozrodu i nie wiem co z tym zrobić bo zdaję sobie sprawę że tak jest.
....
Ostatnio zmieniony pn cze 20, 2011 6:33 pm przez coty, łącznie zmieniany 1 raz.
kotka i myszke...szkoda,ze nie ma czegos takiego jak Ignore....for wizjoner
Mam dziecko z sąsiadką z góry ona gdzies wyjechała nie wiem co z sobą zrobić jest czarownicą zwariuję chyba to jest dziewczynka podobna do mnie jak dwie krople wody rodzina się zorientowała ale ona gdzieś wyjechała z mężem......musiałem o tym napisać
mysle,ze moderator mze sprawdzic po adrese Ip ktoklika z paru kont,a ptem ban na Ip
nic nie rozumiesz ...ona wie że ja wiem...Emocja pisze:mysle,ze moderator mze sprawdzic po adrese Ip ktoklika z paru kont,a ptem ban na Ip
Są wakacje i gimbus został domu. Przecież gołym okiem widać, że "drze łacha".coty pisze:Poza tym nie wiem czy akurat wizjoner musi być prowokatorem.
Rozbudzasz niezdrową ciekawośćja na przykład uważam ze jest na forum bardzo długo wszystkim dobrze znana osoba która wszyscy postrzegają jako chorą a ja uważam ze jest to właśnie taka prowokująca osoba albo bardzo zaburzona ale nie chora ale nie napisze kto to bo mnie wszyscy tu na forum zlinczują

Przepraszam nie było tematu.
Jak kogoś wizjoner denerwuje to proszę go nie czytać ani mu odpisywać będzie mniej nerwów.
Pozdrawiam Serdecznie
Jak kogoś wizjoner denerwuje to proszę go nie czytać ani mu odpisywać będzie mniej nerwów.
Pozdrawiam Serdecznie
Za co przepraszasz?
jestes wizjonerem?
jestes wizjonerem?
Na przeciwko sklep stoi zamknięty od 3 dni.
Wizjonerze, dam Ci radę: kiedy następnym razem zakradać się będzie do Ciebie jakaś czarownica, po to aby zabrać Twoje nasienie, sieknij jej z półobrotu.

goslavg pisze:Wizjonerze, dam Ci radę: kiedy następnym razem zakradać się będzie do Ciebie jakaś czarownica, po to aby zabrać Twoje nasienie, sieknij jej z półobrotu.
a ty jak będziesz miał wizje to zamknij oczy.
to byla tylko dobra rada od goslavg ,skoro Cie tak meczy rozdawanie nasienia na lewo i prawo
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Najlepszym sposobem na pozbycie się trolla z forum jest nieodpowiadanie na jego posty. Zastosujcie się do tej racy, a temat sam się wyklaruje i umrze śmiercią naturalną.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Racja Moi 

ha.ha.ha.ha.ha.......bo pęknę ze śmiechumoi pisze:Najlepszym sposobem na pozbycie się trolla z forum jest nieodpowiadanie na jego posty. Zastosujcie się do tej racy, a temat sam się wyklaruje i umrze śmiercią naturalną.
Pozdrawiam.m.
Jeśli dodacie tego użytkownika do wrogów, to jego posty nie będą wyświetlane.