To nie jest żadna prowokacja te rzeczy dzieją si ę naprawdę czarownice otaczają mnie dookła zdążyłem się do tego przyzwyczaić.Te kobiety poprostu starają się aby te dzieci rodziły się z miłości .Ija to rozumiem dlatego z tym nie walczę od lat.przeglosowany pisze:Jeśli to prowokacja, to bardzo nieładnie. Oj oj. Nie myśl sobie wizjoner, że ktoś Ci tu uwierzy w Twoją teorię. Tu sami normalni ludzie.
Jesli jednak, to nie jest prowokacja to:
Klasyka. Idź do lekarza i już więcej nie obserwuj tak bacznie. Po co? Świat podobno może być miłym i wesołym miejscem. Klaszcz razem z nami!wizjoner pisze:Zacząłem baczniej obserwowac to co się dookoła mnie dzieje.............i trafiłem na sektę szatanistów a konkretnie wszystkie osoby które miałem w otoczeniu: sąsiedzi, kumple,kobiety które kiedyś miałem nawet przygodnie itp okazały się czarownicami nawet moja córka i żona są czarownicami.![]()
A mnie się właśnie wydaje, że nie. Gdyby użytkownik wizjoner tak całkiem wierzył w moc swoich spostrzeżeń, to dlaczego by pisał o nich na forum schizofrenia.evot? Mnie jakoś w ogóle ciężko uwierzyć w taką całkowitą nieświadomość niedorzeczności wyciąganych wniosków przez osobę znajdującą się w psychozie.Panna M pisze:Coś mi się wydaje, że choćby wszyscy z tego forum powiedzieli Ci, że jesteś chory, masz psychozę a to wszystko to urojenia, to i tak byś nie uwierzył.
Ale jaki szatan wizjonerze? Uwierzyłeś w szatana? Masz rację, w takim wypadku winna nie jest głowa, tylko te opowieści z postaciami wyznawane i głoszone przez znaczną część społeczeństwa.wizjoner pisze:Szukałem na wszystkich możliwych forach ale na tym forum dopiero czuję obecność szatana który na wszelkie możliwe sposoby wyrządza ludziom krzywdę wpędzając ich w choroby.Dla swojego dobra chorzy powinni poznać ich żródło, bo winna nie jest głowa.
Czarownice....
Moderator: moderatorzy
Re: Czarownice....
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ciężko mi zrozumieć tok Twojego myślenia. A skoro nie walczysz z tym od lat, to możesz mi powiedzieć czy cały czas tak masz czy tylko czasami? Czujesz się jakoś źle z tym co widzisz/w co wierzysz? To jest groźna rzeczywistość czy raczej nie? I czemu piszesz na forum poświęconym schizofrenii?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
wizjoner
Amen
Amen
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
- antygratis
- zaufany użytkownik
Czemu "Amen"? Możesz rozwinąć? 

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Uwazam.,ze to prowokator
chce wkrecic polowe forum w swoje opowiesci o dzieci czarownic,szatana..
nudzi mnie to...
Wizjonr Idz i Plodz
nudzi mnie to...
Wizjonr Idz i Plodz
- antygratis
- zaufany użytkownik
Tak właśnie myślałem, że dlatego "Amen"
[quote="Emocja"]Uwazam.,ze to prowokator
nudzi mnie to...
Wizjonr Idz i Plodz[/qu
Jaki prowokator a niby do czego.
Szukam tylko zrozumienia bo wiem że czynię zło.
nudzi mnie to...
Wizjonr Idz i Plodz[/qu
Jaki prowokator a niby do czego.
Szukam tylko zrozumienia bo wiem że czynię zło.
jakos mnie to nie przekonuje
- Błaznowaty wiesniak
- bywalec
To był gruby nietakt.Emocja pisze:Wizjonr Idz i Plodz
nie wyciągajmy pochopnych wniosków.przeglosowany pisze:Jeśli to prowokacja, to bardzo nieładnie.
o, to było niegrzeczne.przeglosowany pisze: Oj oj. Nie myśl sobie wizjoner, że ktoś Ci tu uwierzy w Twoją teorię. Tu sami normalni ludzie.
Persona non grata.
Nie chcecie mi wieżyc to nie wasza sprawa ....ale jak chcecie być mówiąc tak wiarygodni dla innych..... nie wiem?Emocja pisze:jakos mnie to nie przekonuje
Tesknota Ty...juz tak masz,ze szukasz zwady,albo sie masz za Matke Terese
MAM PRAWO DO SWOJEJ OPINI,OBSERWACJI!!!!!!!!!!
nie pierwszy raz jest z Toba zatarg
MAM PRAWO DO SWOJEJ OPINI,OBSERWACJI!!!!!!!!!!
nie pierwszy raz jest z Toba zatarg
- antygratis
- zaufany użytkownik
Tak jest. Zapewne strzeliłeś sobie przeze mnie facepalma. Moja intencja była całkiem inna, ale jeśli kogoś uraziłem swoją wypowiedzią, to przepraszam i proszę się wpisywać, słać PW i w ogóle, a Zbyszka poproszę o udzielenie mi ostrzeżenia.tesknota za umyslem pisze:o, to było niegrzeczne.przeglosowany pisze: Oj oj. Nie myśl sobie wizjoner, że ktoś Ci tu uwierzy w Twoją teorię. Tu sami normalni ludzie.
no i wizjonerowi sie udalo...po czesci,ale sklucic forumowiczow...
Albo Matka Teresa
ja tez moge dostac ostrzezenie..
nie nabluzgalam,a wyrazilam swoja opinie
Albo Matka Teresa
ja tez moge dostac ostrzezenie..
nie nabluzgalam,a wyrazilam swoja opinie
- antygratis
- zaufany użytkownik
A dlaczego mamy być wiarygodni dla innych? To Ty jesteś tu nowy i musisz się postarać i zamiast rozstrząsać to, czy jesteś wiarygodny czy nie, napisałbyś coś więcej o tym, co się u Ciebie dzieje. Przynajmniej mi się tak wydaje, że tak się zachowuje osoba szukająca pomocy. A jeśli nawet nie szukasz pomocy, to czego oczekujesz, że uwierzymy w to, co starasz się przekazać? No proszę... Co to jest? Jak to jest, że żyjesz z tym od 45 lat?wizjoner pisze:Nie chcecie mi wieżyc to nie wasza sprawa ....ale jak chcecie być mówiąc tak wiarygodni dla innych..... nie wiem?
- Błaznowaty wiesniak
- bywalec
cóż mogę napisać spotykając się z taką falą niezrozumienia.

to tyle w tym temacie.
czy to już flejm?
Masz rację, ale czy w tym kraju nie można wygłosić własnego "innego" zdania bez "dostania w pysk".Emocja pisze:MAM PRAWO DO SWOJEJ OPINI,OBSERWACJI!!!!!!!!!!

Chyba sobie pochlebiasz. W pewnym sensie mnie przekonałeś. Nie za bardzo wiem co Ci teraz odpisać. Wybacz, że nie doszukałem się Tej głębi i wzniosłego przesłania niosącego pokój światu w twojej wypowiedzi.przeglosowany pisze:
Tak jest. Zapewne strzeliłeś sobie przeze mnie facepalma. Moja intencja była całkiem inna, ale jeśli kogoś uraziłem swoją wypowiedzią, to przepraszam i proszę się wpisywać, słać PW i w ogóle, a Zbyszka poproszę o udzielenie mi ostrzeżenia.
to tyle w tym temacie.
czy to już flejm?
Persona non grata.
ja zakonczlam temat z wizjonerem....
- antygratis
- zaufany użytkownik
Co to jest "flejm"? Nie łapię się w tych ponowoczesnych sformułowaniach w rodzaju lol, rotfl, facepalm itd.
pewnie jakis nowy slogan mlodziezowy 

- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Flejmprzeglosowany pisze:Co to jest "flejm"? Nie łapię się w tych ponowoczesnych sformułowaniach w rodzaju lol, rotfl, facepalm itd.
Pozdrawiam.m.
ale co to znaczy to Flejm?