rozjuszenie
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
rozjuszenie
mam taki power taka energie ze nie wiem w co lapy pchac, oczywiscie powinnam w to co powinnam ale tego nie robie, bo muzyka ciekawa, bo jeszcze ciekawsze przemyslenia ludzi. dawki wciaz zwiekszane, a styuacja w sumie jest jaka byla. raz dolina raz ooo wyzyna Olimpu bym nawet powiedziala.
Re: rozjuszenie
a co na to lekarz? czy to nie jest stan maniakalny? a może to pogoda?\
ja sie boje górek, bo u mnie po nich następuje bolesny spadek w dół.
czego Ci oczywiście nie życzę.
ja sie boje górek, bo u mnie po nich następuje bolesny spadek w dół.
czego Ci oczywiście nie życzę.
ostatnio powiedzial - ciezki przypadek. ja mam gore i doline w ciagu dnia. co jest bardzo rozbijajace. myslalam, ze zamkniety pomoze. jednak doszlam do wniosku, ze dolina w tym miejscu osiagnela byglebokosc rdzenia ziemi. co sam lekarz stwierdzil.
relanium zaczyna dzialac. na szczescie, bo juz zaczyna sie autoagresja ;/ brakuje mi juz pomyslow co z tym calym syfem zrobic.
relanium zaczyna dzialac. na szczescie, bo juz zaczyna sie autoagresja ;/ brakuje mi juz pomyslow co z tym calym syfem zrobic.
znam ten stan,a po nim zawsze doły jak cholera,ja bralam na to alprox,troche pomagal.
wiem,ze to nie przyjemne uczucie taka góra
wiem,ze to nie przyjemne uczucie taka góra
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Dla mnie te wzloty i napęd, to przyjemne stany, ale wiem, że po każdym takim hiper świetnym nastroju niespodziewanie przychodzi ciężki dół i to jest najgorsze, bo wtedy już nie chce się wracać do świata.
Napiszcie proszę, jakie leki pomagają na takie stany maniakalno depresyjne.
Słyszałam, że lit jest bardzo dobry, niech ktoś mi odpowie bardzo proszę, bo już sobie nie radzę, a sam Cital nie pomaga.
Słyszałam, że lit jest bardzo dobry, niech ktoś mi odpowie bardzo proszę, bo już sobie nie radzę, a sam Cital nie pomaga.
mam kolezanke ktora na to bierze wlasnie lit
mam kolezanke ktora na to bierze wlasnie lit