Moim marzeniem......
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Moim marzeniem......
x
Ostatnio zmieniony ndz lut 05, 2012 3:57 pm przez Mniejuzniema, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chcę przyjaciół, a z wrogiem sobie poradzę.
Re: Moim marzeniem......
Moim małym marzeniem jest przestać palić
.

ja przestalam palic na dwa lata z dnia na dzie,zaczelam 3 miechy temu,zmiana pracy,stres,teraz jaram jak smok
moim marzeniem jest miec maly domek z ogrodkiem,i duza kuchnia takby mogl tam stac duzy rodzinny stol,zupka w wazie,i duze okno w tej kuchni
drugie mrzenie to chcialabym sie zakochac...
moim marzeniem jest miec maly domek z ogrodkiem,i duza kuchnia takby mogl tam stac duzy rodzinny stol,zupka w wazie,i duze okno w tej kuchni
drugie mrzenie to chcialabym sie zakochac...
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
przestać być tak sadystyczna, dysfunkcyjna, krytyczna być silna.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Zobaczyć tornado
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
jeszcze,,nauczyc sie grac na gitarze
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Wyjść cało z operacji kręgosłupa, a najlepiej z dobrym jej wynikiem.
Dom z ogrodem też by się przydał. Przygarnęłabym wtedy kilka psów i kotów ze schroniska, żeby miały swój azyl na ziemi.
Pozdrawiam.m.
Dom z ogrodem też by się przydał. Przygarnęłabym wtedy kilka psów i kotów ze schroniska, żeby miały swój azyl na ziemi.
Pozdrawiam.m.
niech sie spelni Moi!!!!!
ja mam w domu dwa kociaki i psa
co one wyprawiaja razem to masakra
biegaja jakby po amfie byly,a najlepsze jest jak cala trojca biega za jedna mucha
ja mam w domu dwa kociaki i psa
co one wyprawiaja razem to masakra
biegaja jakby po amfie byly,a najlepsze jest jak cala trojca biega za jedna mucha
- moi
- moderator
- Kontakt:
To musi być komiczne. Gratuluję wesołej gromadki!Emocja pisze: a najlepsze jest jak cala trojca biega za jedna mucha

Pozdrawiam.m.
Jest mieć własny pokój ..
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
Wygrać kilkanaście milionów w lotto, potem wyjechać do jakiegoś cywilizowanego, europejskiego kraju. Tam założyć schronisko dla bezdomnych kotków i piesków. I cały dzień od świtu do nocy je tulić, przytulać, całować, głaskać i bawić się.
Przydało by się też schudnąć (tak z 80 kg) i rzucić palenie. A już zupełny byłby raj jakby ktoś pokochał mnie i moje zwierzaki.
Ale się rozmarzyłam... a teraz powrót do rzeczywistości

Przydało by się też schudnąć (tak z 80 kg) i rzucić palenie. A już zupełny byłby raj jakby ktoś pokochał mnie i moje zwierzaki.

Ale się rozmarzyłam... a teraz powrót do rzeczywistości

- JestemZerem
- bywalec
Maly domek z ogrodem, gdzies gdzie jest chicho, bez bliskich sąsiadów ktorzy by narzekali, taka wolnosc w 100%
W domu Kotki, pieski, byc niezależnym finansowo, zainwestować w coś i czerpać z tego zyski bez codziennej pracy, chcialym tez miec bratnia dusze, ktora mnie rozumie (pozdrawiam Emocja
) , bo ze zdrowym czlowiekiem bym chyba oszalal. Chcialbym tez zeby moje objawy przynajmniej osłabły bo strasznie ciezko tak zyc.

To co teraz jest normalne, dziś byłoby nie do zaakceptowania gdyby od początku człowiek myślał inaczej, bo to on narzuca myślenie przyszłym pokoleniom
Denerwują mnie ludzie którzy mnie nie rozumieją, dlatego będąc sam nie ma kto mnie nie rozumieć
Denerwują mnie ludzie którzy mnie nie rozumieją, dlatego będąc sam nie ma kto mnie nie rozumieć
- moi
- moderator
- Kontakt:
Mnie by do szczęścia wystarczył skromny milionFujikoo pisze:Wygrać kilkanaście milionów w lotto

Pozdrawiam.m.
to ja poproszę jeszcze o zorzę polarną.
... poczuć sens życia, zrozumieć siebie, poukładać to, co niepoukładane, nie martwić się o jutro, czerpać to, co najlepsze z życia, mieć 100-procentową kontrolę nad sobą, widzieć w ludziach to, co najlepsze, być najlepszym przyjacielem dla siebie i dla kogoś, móc podróżować bez ograniczeń, czyli mieć kasy w brud; spokój wewnętrzny i pogoda ducha.

Ten wpis mi się najbardziej podoba, podpisuję siępiotr6 pisze:... poczuć sens życia, zrozumieć siebie, poukładać to, co niepoukładane, nie martwić się o jutro, czerpać to, co najlepsze z życia, mieć 100-procentową kontrolę nad sobą, widzieć w ludziach to, co najlepsze, być najlepszym przyjacielem dla siebie i dla kogoś, móc podróżować bez ograniczeń, czyli mieć kasy w brud; spokój wewnętrzny i pogoda ducha.

Mieć kochającą dziewczynę 

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
być lepszym człowiekiem
- moi
- moderator
- Kontakt:
Ale co to właściwie znaczy?atunia pisze:być lepszym człowiekiem
Pozdrawiam.m.
w swoim odczuciu jestem niczym. chciałabym czuć się jak człowiek, znać swoją wartość. Zaakceptować to co mogę i zmienić to czego nie mogę. Być lepszą dla siebie. jeśli ja będę lubić siebie to może i inni mnie polubią, ludzie wyczuwają takie "nic'" jak ja. z czymś takim nie chce się przebywać.
Chciałabym jeszcze posiąść umiejętność beztroskiej rozmowy
i...
chciałabym kiedyś zatańczyć. nigdy tego nie robiłam.
Chciałabym jeszcze posiąść umiejętność beztroskiej rozmowy
i...
chciałabym kiedyś zatańczyć. nigdy tego nie robiłam.