Czy miał ktoś tak?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Czy miał ktoś tak?
.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:35 pm przez ______X, łącznie zmieniany 2 razy.
Przecież napisałem dlaczego nie powinno się medytować 

.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:34 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mam podobnie
czuje uscisk w okolo glowy,i takie pulsowanie w nosie,czasem mam wrazenie,ze moj nos sie rusza we wszystkie strony,do tego dochodzi mrowienie w czole
ostatnio mam tez takie uczucie,ze moj jezyk bije jak serce,tak sie porusza
najgorzej te obajwy odczowam jak nic nie robie lub jak sie poloze i probuje zasnac
czuje uscisk w okolo glowy,i takie pulsowanie w nosie,czasem mam wrazenie,ze moj nos sie rusza we wszystkie strony,do tego dochodzi mrowienie w czole
ostatnio mam tez takie uczucie,ze moj jezyk bije jak serce,tak sie porusza
najgorzej te obajwy odczowam jak nic nie robie lub jak sie poloze i probuje zasnac
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
.
Ostatnio zmieniony pt lut 07, 2014 11:08 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
ja biore
parogen
lerivon
fluanxol
psychiatra kazala wiekszyc dawke fluanxolu
parogen
lerivon
fluanxol
psychiatra kazala wiekszyc dawke fluanxolu
Nie wiem dlaczego sama mam zalecone przez wlasnego psychiatre medytacje i joge.Kopciuch pisze:W ogóle psychotyycy nie powinni zabierać się za medytację, bo może spowodować nasilenie objawów lub nawrót.
Nie czuje podczas medytacji zeby cos sie ze mna dzialo raz tylko czulam jak wlasnie 'ten ucisk' znika jak 'pryskajace babelki'.
mi joga dawała właśnie odpręzenie, a nie ciśnienie jakie mam na chorobie 

ja jak chodzilam na relakacje,to gdy sie odprezalam nachodzily mnie lęki
po jodze czulam sie masakrycznie
tak wiec na kazdego dziala pozytywnie cos innego
mi pomaga sluchanie muzyki relaksascyjnej i doktos Alprox
po jodze czulam sie masakrycznie
tak wiec na kazdego dziala pozytywnie cos innego
mi pomaga sluchanie muzyki relaksascyjnej i doktos Alprox