Jakie tanie afrodyzjaki polecicie?
Czy któraś z Was testowała hiszpańską muchę Gdzieś czytałam, ze jest skuteczna, widziałam na allegro za 15 zł i zastanawiam się czy nie wyprobować.....
Afrodyzjaki co polecacie?
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Afrodyzjaki co polecacie?
Odradzam hiszpańską muchę, bo ponoć trudno odróżnić dawkę leczniczą od dawki śmiertelnej. A dodatkowo kupując z niepewnego źródła, ryzyko jest duże. Jest dużo innych afrodyzjaków, był już na forum wątek o tym.
viewtopic.php?t=37558
viewtopic.php?t=37558
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Re: Afrodyzjaki co polecacie?
No raczej wiele po środku za 15 zł nie masz się co spodziewać.... Będzie to jedynie sama woda. Oryginalna hiszpańska mucha jest sprzedawana w Polsce pod nazwą Sex Elixir i zawiera w sobie wiele składników, które mogą polepszyć podniecenie. Ponizej lista którą skopiowałam z ich strony firmowej:
L-arginina
większa ukrwienie narządów płciowych, co prowadzi do intensyfikacji wrażliwości miejsc intymnych oraz silniejszych orgazmów. U mężczyzn zwiększa erekcje.
tribullus terrestris
zwiększa poziom testosteronu. Wspomaga osiągnięcie podniecenia seksualnego.
salvia officinalis
zwiększa apetyt na seks. Przyśpiesza osiągnięcie orgazmu u kobiet. Dodatkowo działa antyseptycznie i uspokajająco.
Lepidlum Meyenll
znacząco zwiększa pożądanie seksualne u kobiet i mężczyzn. Oprócz tego, zwiększa objętość nasienia u mężczyzn.
witamina C
regularne stosowanie przyczynia się do wzrostu stosunków seksualnych.
L-arginina
większa ukrwienie narządów płciowych, co prowadzi do intensyfikacji wrażliwości miejsc intymnych oraz silniejszych orgazmów. U mężczyzn zwiększa erekcje.
tribullus terrestris
zwiększa poziom testosteronu. Wspomaga osiągnięcie podniecenia seksualnego.
salvia officinalis
zwiększa apetyt na seks. Przyśpiesza osiągnięcie orgazmu u kobiet. Dodatkowo działa antyseptycznie i uspokajająco.
Lepidlum Meyenll
znacząco zwiększa pożądanie seksualne u kobiet i mężczyzn. Oprócz tego, zwiększa objętość nasienia u mężczyzn.
witamina C
regularne stosowanie przyczynia się do wzrostu stosunków seksualnych.