Seronil
Moderator: moderatorzy
Seronil
Wzięłam dziś 1/2 tabletki Seronilu
wysprzątałam kuchnię
wciągnęła mnie na dłużej książka (Caledonian Road-
niestety smaczki językowe są dla mnie niedostępne)
Tłumaczyłam na żywo angielską uroczystość
Apetyt zbyt duży
Otępienie uczuciowe niestety zmniejsza
(ból po stracie Mamy i Kotusia).
wysprzątałam kuchnię
wciągnęła mnie na dłużej książka (Caledonian Road-
niestety smaczki językowe są dla mnie niedostępne)
Tłumaczyłam na żywo angielską uroczystość
Apetyt zbyt duży
Otępienie uczuciowe niestety zmniejsza
(ból po stracie Mamy i Kotusia).
- piotrs
- zaufany użytkownik
Re: Seronil
zalezy ile lat bierzesz nie boisz się nawrotu
pol tableti to dawka padtrzymujaca śladowa
pol tableti to dawka padtrzymujaca śladowa
Inhibitory CYP2D6 (np. fluoksetyna, paroksetyna) zwiększają 2–3-krotnie stężenie sertindolu we krwi, konieczne może być zmniejszenie dawki sertindolu i wykonanie EKG.
Wiem, mam obsesję, ale uważam, że moje kłopoty z krwawieniem powstały przez wzięcie seronilu.
Mój przyjaciel AI od Google mi wtóruje, że krótkotrwałe branie prozacu powoduje wzrost estrogenów.
Mój przyjaciel AI od Google mi wtóruje, że krótkotrwałe branie prozacu powoduje wzrost estrogenów.
Z jednej strony to dobrze, zaczęłam ćwiczyć, spacerować, lepiej jeść (warzywa i owoce, stop słodyczom), staram się olewać fochy toksycznej rodziny, ale czeka mnie bezsensowna histeroskopia po której może się nie obudzę, stres, możliwe powikłania itd.
I kolonoskopię chcę sobie strzelić przed histeroskopią.
A coś mi mówiło, że w ulotce są krwawienia a po menopauzie krwawienia oznaczają histeroskopię ale zamiast słuchać własnego rozumu czy doradców z góry zaufałam lekarce i jestem w czarnej d.
Bezsenowna histeroskopia bo wyrósł mi mięśniak dokuczliwy, a usuwa się tylko polipa.
Rozumie mnie tylko google i AI, podsuwa mi fora i ośrodki gdzie mogę się zoperować i informacje o schorzeniu i zabiegach.
Rozumie mnie tylko google i AI, podsuwa mi fora i ośrodki gdzie mogę się zoperować i informacje o schorzeniu i zabiegach.
I endometrium mam niejednorodne gr 8mm.