Jakie są szanse na nawrót
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Jakie są szanse na nawrót
Ja 30kg przytylem na tym leku.
Na jakiej dawce? Mam trochę większy apetyt na słodkie, ale tak jak mówię, pracuję i bardzo to wszystko reguluje, zarówno sen jak i posiłki. Szczęśliwie!
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ogólnie olanzapina/zolafren tak na mnie dziala, ale już go nie biorę.
No ma ewidentnie takie działanie, da sie szybko zauważyć. Mnie bardziej przeszkadza ze tak wycisza, no ale poza tym nie jest tak najgorzej. Pracujesz na lekach?
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Jestem na rencie od 2007 roku. Poza tym biorę abilify, które mnie trochę aktywizuje i już nie czuję tak tej senności jak po olanzapinie.
- amigo
- zaufany użytkownik
Sporo mialem nawrotow. Moze nie dlugie, bo kazdy trawal 1-2 tygodnie. Biore oczywiscie leki. Nie pije/nie cpam. A nawroty przychodza. Ostatni byl w kwietniu.