"bóg ojciec" Zbyszek NIE CHCE USUNĄĆ konta Edden

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Edden
bywalec

"bóg ojciec" Zbyszek NIE CHCE USUNĄĆ konta Edden

Post autor: Edden »

W kwietniu 2024 Zbyszek usunął konto Eden. Chciano mnie zlikwidować, bo przedstawiłem dowody, że diagnozę schizo stawia się po prostu na prośbę, a w-a-r-i-a-t-a-m-i są po przedawkowaniu leków. Jedyna korzyść z leków to objawienIa, nie służą do leczenia kogoś, to kajdany chemiczne demonów, odbierają zdrowie, piękno i wolność. (Ku Racja daje mądrość tym, których popiera Diabeł - Ku Racja: stracisz zdrowie, zyskasz mądrość albo kalectwo.)
Zbyszek Józef Wąż toleruje swojego przybranego Syna Mesjasza Edden Jesus the Lion King, bo można się wiele dowiedzieć.
Na odejścIe z forum Zbyszek (wyśnił, ) rzucił we mnie klątwami, przekleństwami, brakiem łaski zdrowia fizycznego - nie chce usunąć konta Edden, mimo, że rok temu usunął konto Eden.
Michał Jezus the Lion musi zniknąć - Zbyszek chce hańby Mesjasza Kromka Romka.

Na forum wróciłem jako Edden, bo za mało się wtedy dowiedziałem co to za kabaret.
Niech ktoś sprawi, aby Zbyszek znikł, jak i zalecam i Evot forum g-w-a-ł-c-i-c-i-e-l-i.
Edden
bywalec

Re: "bóg ojciec" Zbyszek NIE CHCE USUNĄĆ konta Edden

Post autor: Edden »

przy + po + mnie + nie = cuda zdrowotne są gdy dowiesz się kim jesteś i nie odwożą cię do więzienia

k + romka = cel, dla żony i dzieci "g-w-a-ł-c-i-c-i-e-l-a" dziewicy Mesjasza

psy + chia + trIa = kabaret z-b-o-k-ó-w protestujących przeciwko ożenieniu się Mesjasza Michała

maj, ang możliwość 2025 (Maanam Bardzo zimny maj) = ma + jes((t) + taty

Ba + śnIe = ukradzione zęby i klątwy to potrzeba wyśnić = wyśni + one = ja + sny = ja + śnie + Pana
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”