Poczytaj sobie Kołakowskiego "Czy diabeł może być zbawiony i 27 innych kazań."budkatelefoniczna pisze: ↑czw kwie 12, 2018 4:44 pm szatana pomógł mi zgładzić Chrystus... ale fakt faktem sam potem zaczął mnie bić...
SAMOBÓJSTWO(wasze przezycia i mysli)
Moderator: moderatorzy
Re: SAMOBÓJSTWO(wasze przezycia i mysli)
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Ja biorąc już ho ho i trochę antydepresanty wciąż myślę o powieszeniu się, ta myśl nie przemija.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
U mnie samobójstwo jest wykluczone.
Niestety.
Niestety.
- Catastrophique
- bywalec
Mowy nie ma.
Kocham życie.
Kocham życie.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

ech...samobójstwo , bywało różnie... były tabletki w większej ilości, wtedy było już blisko...cięcie żył nic specjalnego tylko ubrudziłem sobie ubranie krwią... były inne nieudane próby...aż powiedziałem sobie, nie dam skurwielowi(życiu) szans no I rzuciłem się pod tira, kierowca nieźle wymanewrował dzięki czemu moje ciało ominęło ciągnik I wałkowałem się pod naczepą( wszyscy mi mówili że przeżyłem tylko dlatego, że była niezaładowana I porostu miałem wielkie ale to bardzo wielkie szczęście)... przeżycie nie do zapomnienia, jedno płuco mi nie pracuje I rękę mam nie sprawną, pół klatki piersiowej odczuwam jako martwą(stępione nerwy), połamane prawie wszystkie żebra...do dziś po tym wydarzeniu rozumiem,że to jeszcze nie mój czas, a myśli samobójcze oczywiście przychodzą regularnie...ale pluje im w twarz.
Post inspirowany kawałkiem: [youtube][/youtube]
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Najgorsze uczucie,że nie udało sie zabić i sie czujesz źle fizycznie przez to.Nie warto tego robić 

Takie małe info dla niedoszłych samobójców, jak napisał Danielek „...nie warto tego robić...”, gdy jest źle, BAA Fatalnie, chwytajcie się brzytwy tzn. rodzina, znajomi lekarze, drobne przyjemności...film muzyka, książka wiem że to trudno jak wszystko cie wali i chcesz po prostu zniknąć, ale jeśli się nie uda możecie zostać kalekami lub gorzej „warzywami”, przysparzacie najbliższym wiele cierpienia i kłopotów, jeśli ich nie macie to przede wszystkim sobie również, pamiętajcie że życie się ma tylko jedno, proszę w tej chwili buddystów o milczenie. Mój sposób na małe depresyjki i tym podobne, zatopić się w muzyce. Dla was... cokolwiek co Was ruszy pozytywnie.
Nigdy nie miałam próby, choć myśli o samobójstwie towarzyszą mi od najwcześniejszego dzieciństwa. Uznałam, że spróbuję pozbawić się życia dopiero wtedy, gdy moja desperacja osiągnie zenit i poniosę śmierć natychmiastową najbardziej drastycznymi sposobami, bo nie zniosłabym poniżenia powstałego z nieudanej próby. Jednak jak źle by nie było, nic nie dało mi jeszcze tego ostatecznego, finalnego pchnięcia, więc męczę się dalej, z obawą, czy jutro już to pchnięcie dostanę. Coraz bliżej, choć ściany nie widać.
Czasami myśl o samobójstwie przynosi mi ukojenie – jest jak wentyl bezpieczeństwa.
Czasami myśl o samobójstwie przynosi mi ukojenie – jest jak wentyl bezpieczeństwa.

-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Szkoda by było by ktokolwiek popełniał samobójstwo. Mi też dawały wytchnienie myśli o samobójstwie, choć nigdy tego raczej nie zrobię.
- amigo
- zaufany użytkownik
Nigdy nie mialem mysli zeby popelnic samobojstwo. Lubie moje zycie chociaz nie zawsze jest kolorowo.