Co zrobic
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Co zrobic
Co zrobic zeby spac w dzien po obiedzie? Mam za duzo stresu i nerwow nie moge uciac sobie pol godzinnej dzemki po obiedzie
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
Re: Co zrobic
popros lekarza o cos na spokoj i sen, polecam tez prace z oddechem i inne cwiczenia relaksacyjne
na przyklad to
na przyklad to
-
- zaufany użytkownik
Ile śpisz w nocy?TriumfalnaTurkawka pisze: ↑ndz lut 02, 2025 2:40 pm Co zrobic zeby spac w dzien po obiedzie? Mam za duzo stresu i nerwow nie moge uciac sobie pol godzinnej dzemki po obiedzie
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Za silna nerwice mam i trening jacobsona mi nie pomaga
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
no to tylko leki zostały albo moze jeszcze psychoterapia
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
nie warto jeszcze w benzo sie dodatkowo wpakowac. tylko kolejny klopot do kompletu. lepsza jest hydroksyzyna, ewentualnie z naszych lekow ketrel dobry na sen i olka
relanium moze pomoc, jak bedzie uzywał z glową. kolega pisal nie tylko o snie, a takze o relaksie, tego antypsychotyki mu nie dadzą,a relanium tak
-
- zaufany użytkownik
Jak sobie to wyobrażasz? Śpiąc 12 godzin zostaje ci 12 godzin funkcjonowania, a ty jeszcze byś chciał po południu spać?
No tak to się nie da..co do leków to fakt, że można wziać i pójść spać.. ale to wegetacja.
- amigo
- zaufany użytkownik
Moze sproboj sie polozyc i puscic jaka muze, zamknac oczy i byc moze usniesz.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑ndz lut 02, 2025 2:40 pm Co zrobic zeby spac w dzien po obiedzie? Mam za duzo stresu i nerwow nie moge uciac sobie pol godzinnej dzemki po obiedzie
Ja wlasnie mam odwrotnie. Nie wyobrazam sobie nie spac w dzien na sieste. Juz od kilku lat praktykuje taki zwyczaj.