Z premedytacją..!

Moderator: moderatorzy

Meduzola
zaufany użytkownik

Re: Z premedytacją..!

Post autor: Meduzola »

Jak obwieścić grupie, by mnie nie prowokowała dziś do żadnych rozmów? Z powodu afazji nie umiem za bardzo głośno mówić i muszę oszczędzać szczękę.
Meduzola
zaufany użytkownik

Penetruję język polski, starając się z niego wycisnąć jak najwięcej. Na razie zgiełk.
Meduzola
zaufany użytkownik

Dobrze, że tu są niskie łóżka. Mogę opuścić nogę i kołysać nią, bo stopa ma kontakt z ziemią. Takie powinny być w szpitalach.
Ostatnio zmieniony pt mar 28, 2025 9:26 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 2 razy.
Meduzola
zaufany użytkownik

Z tą afazją to jednak zmiennie: Michał wyrecytował ze mną na palarni na dworzu Tuwima ("Absztyfikanci Grubej Berty..."), a na wykładzie udało mi się powiedzieć na głos, że orzechy włoskie zawierają lecytynę i że białko się dłużej trawi, niż cukier.
Ostatnio zmieniony pt mar 28, 2025 9:12 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 2 razy.
Meduzola
zaufany użytkownik

Na Facebooku odwiedził mnie, albo tylko mi się wyświetlił włoski psycholog, psychiatra i terapeuta, filozof umysłu Vincenzo Di Nicola. Nie zbieram tam wirtualnych znajomych, ale posiadając konto, i tam mogę napisać od siebie komentarz, więc może mnie wyklikał i z ciekawości zajrzał na mój (pusty) profil.
Ostatnio zmieniony sob mar 29, 2025 10:54 am przez Meduzola, łącznie zmieniany 2 razy.
Meduzola
zaufany użytkownik

Zazwyczaj marznę nawet w ciepłym pokoju, tak napromieniowują moje wzgórze (thalamus). Oprócz pojedynczych ukłuć w stopach i palcach u ręki na razie nic nie szykują. Ograniczenie pamięci operacyjnej to standard. Pewnie zrobią bezdech. Niewidzialny oprawca. Niemniej uważam, że ten mój raport trzyma się kupy. Najdalsze wspomnienia to motyw z "Dziadkiem do orzechów" i ten specyficzny ból w lewej nodze, czasem też prawej, który się odezwał po tylu latach.
Ostatnio zmieniony ndz mar 30, 2025 12:18 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 2 razy.
Meduzola
zaufany użytkownik

Kto tu ma treściowe zaburzenia myślenia? Chyba pan doktor. Przypadkowo mnie spotkał i pyta o termin u dentysty, a na zebraniu społeczności przedwczoraj poinformował dwie osoby, że w ów dzień mają wizytę u dentystki, do mnie się w żaden sposób nie odnosząc.
Ostatnio zmieniony sob mar 29, 2025 3:25 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Meduzola
zaufany użytkownik

Nie jem i nie piję. Jak mnie postraszą psychiatrykiem i sondą do żołądka, to zwątpię w całą istniejącą logikę, bo ja apetyt mam i zjadłabym prawie wszystko. Co do wątku "Z premedytacją..!". Aktualnie to długi ciąg informacji. Rozumiem, że można mieć problemy z czytaniem tego raportu, ja też mam czasem problemy z rozumieniem tekstów z różnych dziedzin. Moja mama, jeszcze żyjąc, pomogała mi w kompletowaniu dokumentów do ZUS-u i je wypełniać. Bo "analfabetyzm wtórny" może dotknąć każdego, nawet kogoś po studiach. Może jednak ktoś wydrukuje cały ten tekst i się na spokojnie zapozna z tym, o czym ja tu piszę?
Awatar użytkownika
Ciri
bywalec

Post autor: Ciri »

Nie możesz się głodzić!!! I proszę Cię, pij.

Napiszę tylko, że do pewnego stopnia wiem, przez co przechodzisz. I mnie też (w psychiatryku) straszyli karmieniem na siłę, za to, że nie mogłam jeść, wylądowałam w pasach :roll:
Meduzola
zaufany użytkownik

Każdy kęs jedzenia grozi tym, że mi ta siódemka pęknie. I to musi być niewyobrażalny ból. Ja potrzebuję realnej pomocy, nie istotne dla mnie, jaka to opcja polityczna, choć jestem ateistką i nikt mnie nie podciągnie do religijności. Tak pisać, to można w nieskończoność, a ja akurat rozmach w pisaniu mam. Niewłaściwie zaczyna się ten wątek. Bo nie chcieli mnie od razu zabić/ zgładzić, tylko wywołać stan niepokoju poprzez wpływ na pracę serca. I nie chodziło o zwarcie prądu, tylko o broń elektromagnetyczną. Cały nasz organizm, wszystkie narządy łącznie z mózgiem wibruje i wytwarza fale, które tworzą koherencję z falami broni oprawcy.
Ostatnio zmieniony pt mar 28, 2025 9:00 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Meduzola
zaufany użytkownik

Ciri pisze: pt mar 28, 2025 6:54 pm I mnie też (w psychiatryku) straszyli karmieniem na siłę, za to, że nie mogłam jeść, wylądowałam w pasach :roll:
To przykre wspomnienie.
Meduzola
zaufany użytkownik

Przyczyny schizofrenii: 1. warunkowanie genetyczne, 2. hipoteza neurorozwojowa, 3. hipoteza wirusowa, 4. schizofrenogenna matka, 5. używki, 6. zdalne oddziaływania bronią elektromagnetyczną na CUN z mózgiem na czele.
Meduzola
zaufany użytkownik

Co z tymi, którzy nas czytają, ale nigdy nie założą tu sobie konta?
Meduzola
zaufany użytkownik

Przetwarzanie danych osobowych to wielki biznes, który doprowadził do odczłowieczenia niektórych zawodów. - M.
Meduzola
zaufany użytkownik

Peter Gotzsche, Dania.
Meduzola
zaufany użytkownik

Osoby ze schizofrenią mają te same cechy, co inni ludzie. Potrafią być złośliwi, zawistni, egoistyczni, ale też serdeczni i hojni.
Iwanka
bywalec
Status: Ksiegowa

Post autor: Iwanka »

Meduzola pisze: pt mar 28, 2025 6:15 pm Nie jem i nie piję. Jak mnie postraszą psychiatrykiem i sondą do żołądka, to zwątpię w całą istniejącą logikę, bo ja apetyt mam i zjadłabym prawie wszystko. Co do wątku "Z premedytacją..!". Aktualnie to długi ciąg informacji. Rozumiem, że można mieć problemy z czytaniem tego raportu, ja też mam czasem problemy z rozumieniem tekstów z różnych dziedzin. Moja mama, jeszcze żyjąc, pomogała mi w kompletowaniu dokumentów do ZUS-u i je wypełniać. Bo "analfabetyzm wtórny" może dotknąć każdego, nawet kogoś po studiach. Może jednak ktoś wydrukuje cały ten tekst i się na spokojnie zapozna z tym, o czym ja tu piszę?
Możesz jeść jedzenie w słoiczkach dla niemowląt. Nie jest drogie, a bardzo dobre. Ja tak robiłam jak nie mogłam jeść po wyrwaniu zęba. Na kupiłam słoiczków i nie głodowałam.
Meduzola
zaufany użytkownik

Dobre rady zawsze w cenie, ale mnie jest potrzebny chirurg dentystyczny...
Ostatnio zmieniony ndz mar 30, 2025 12:12 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Alchemik Fioletu
bywalec

Post autor: Alchemik Fioletu »

7. diabeł się mści
Meduzola
zaufany użytkownik

Potrafią sprawić, że mi nagle zimno, że nie mam wcale siły w mięśniach, że jest blokada w przedniej części kory mózgowej!
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”