Słodycze- jak radykalnie ograniczyć ??.
Moderator: moderatorzy
Słodycze- jak radykalnie ograniczyć ??.
Jak mogę radykalnie ograniczyć słodycze ( i tak prawie wyłącznie jem gorzką czekoladę i jem ją dość rzadko ??.
Re: Słodycze- jak radykalnie ograniczyć ??.
Przede wszystkim nie słodzić herbaty ani kawy. Przynajmniej ja tak robię.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Jak tak to nie ma sensu źebys ograniczał jakiekolwiek słodycze. Xd

Gorzką... taką 78- 90% masy kakaowej .
- FreshEscape
- bywalec
Zawal sprawę z kontynuacją renty. Bedziesz i to w dobrej sytuacji, jadł tylko na przemian. Makaron z margaryną i ziemniaki z margaryną. Efekt chudnięcia gwarantowany. I żadnych problemów ze słodyczami, bo po prostu nie będziesz miał takich możliwości finansowych..
Albo skarbonkę załóż na ładowanie zębów i tam wrxyucajFreshEscape pisze: ↑czw kwie 06, 2023 8:58 pmZawal sprawę z kontynuacją renty. Bedziesz i to w dobrej sytuacji, jadł tylko na przemian. Makaron z margaryną i ziemniaki z margaryną. Efekt chudnięcia gwarantowany. I żadnych problemów ze słodyczami, bo po prostu nie będziesz miał takich możliwości finansowych..
Od makaronu i ziemniaków ( zwłaszca od tego pierwszego ), też się akurat tyje i poziom glukozy we krwi wzrasta
.

- amigo
- zaufany użytkownik
Mi na poczatku bylo ciezko odstawic/ograniczyc slodycze . Ale od paru miesiecy zdarzy mi sie tylko 1-2 razy w tygodniu zjesc malego batonika albo jakies zelki. Teraz nie mam w ogole checi na slodkie. Nie slodze herbaty ani kawy, jedynie co mi pozostalo to napoje gazowane. 

18 dzień bez słodyczy