Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

gratis
bywalec
Kontakt:

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: gratis »

Mam dosyć tego szpitala. Wyszedłbym na dwór zrelaksować się. Nie mogę. Muszę tu siedzieć. I tak to trwa juz prawie dwa lata. To są metody systemowe w Polszy. Nienawidzę tego kraju!
jagienka
zaufany użytkownik

Post autor: jagienka »

Ja chyba mam jakieś pomieszanie schizofrenia z Chad...bo mam wahania nastroju
Mariii
zaufany użytkownik

Post autor: Mariii »

Marzeń się nie spełnia!!!
Zawodzą...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
gratis
bywalec
Kontakt:

Nuda. Oni po haloperidolu musieli mi to zrobić, że nie bylem taki żywotny jak mógłbym być.
gratis
bywalec
Kontakt:

Chciałbym wrócić do przeszłości. To dobrze, że w ogóle coś chciałbym.
gratis
bywalec
Kontakt:

Zmęczyło mnie parcie na zajebistość. Kiedyś miałem takich kolegów co jarali się tylko tym co zajebiste, a nie zwracali uwagi na ciemną strefę życia i wszystko, nawet ten mrok miał być dosadnie przekabacony jakoby już na stronę, gdzie mógłby być z tego np. absurd, a przecież z tego nie można kpić. Dlatego nie wiem jak z nimi, ale mnie ten mrok pochłonął, bo nie zwracałem na niego w ogóle uwagi. Teraz jestem tego świadom, gdy trochę światła wejrzało w moją duszę. Jestem świadom, że mrok też jest potrzebny. Inaczej człowiek by się przekręcił i by tego w ogóle nie zauważył. Tak jak prawie było w moim przypadku. Co prawda mrok też może być zajebisty, ale w tym wszystkim w moim życiu po prostu było za dużo, że tak to ujmę: za dużo sztucznego światła. Co mam na myśli, że były to narkotyki. Ale dzięki temu, że mogę o tym napisać, wywalić to z siebie, czuję się lepiej i wracam do czasów z wakacji z ósmej klasy szkoły podstawowej, gdzie było rzeczywiście co najmniej zajebiście. Tego Wam życzę!
gratis
bywalec
Kontakt:

Najgorszym momentem mojego życia było to jak moje uczucia względem przeszłości i przyszłości rozciągnęły się do niewyobrażalnych rozmiarów niczym guma z lateksu i ja miałbym się po niej wspinać, nazywając to karierą. Dlatego praca i studia jawiły mi się jako jakiś koszmar i ściana, za którą nie mogłem się w żaden sposób przebić i jedynym moim pragnieniem było doznać ukojenia, czyli poczuć to, co było na wycieczce do Bieszczad w pierwszej klasie szkoły średniej, a to jak dotąd było niemożliwe i czułem się w takim zawieszeniu przez wiele lat, z czego wiedziałem, że leki nie pomogą, bo nie pomagały, a jedynym wyjściem byloby dla mnie wówczas przeczekać, mimo krytycznego stanu, i tak też robiłem, bo nie było innego wyjścia.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

dzisiaj jade na trening koszykowki, pozniej po gierce ide z kumplem do galerii zakupic sluchawki do telefonu.
gratis
bywalec
Kontakt:

Dobrze by było, gdyby mnie coś oświeciło, bo jak na razie jestem wciąż bez pomysłu na siebie.
gratis
bywalec
Kontakt:

Zaskoczenie, bo miałem napisać coś innego,, acha.

Nie rozumiem, dlaczego nie mogę spać w nocy i się wybudzam. Powinno się chyba zmienić kategorycznie podejście do tego stanu rzeczy u mnie i przynajmniej wykręcić chociaż jedną żarówkę.
gratis
bywalec
Kontakt:

Ja wiem przez co nie chce mi się spać. Przez te kurewskie metody policyjne świecenia światłem przez całą dobę i spania na deskach. A *słowo niedozwolone* im w dupe za to wszystko. Niech mi teraz płacą rentę do końca życia za takie mnie traktowanie. A jeszcze jak by tego było mało to ktoś z bliskich wywoził mnie do szpitala za każdym razem, gdy nie chciałem brać leków i byłem jak to mówili, że agresywny. Więc w szpitalu jak to w szpitalu dawali mi leki na uspokojenie, po których czułem sie co najmniej fatalnie i zamiast mnie czymś wskrzesić, bo akurat wtedy miałem co najmniej skrajną niemożność zdziałania czegokolwiek, apatię, depresję czy *słowo niedozwolone* wie co to takiego w ogóle było, ale nie nadpobudliwość...
gratis
bywalec
Kontakt:

Trudno nie zwariować w takim stanie i nie nabawić się rzeczywiście jakiejś choroby psychicznej, bo leki to ja akurat później już brałem, bo pomyślałem sobie: zniszczycie czlowieka, ale skoro tego chcecie, to dobrze ja leki będę brał, więc brałem, mimo że w ogóle mi nie pomagały i to nie zasługa leków, że czuję się lepiej, bo ja przed nimi urojeń nie miałem, jedynie lęki i brak motywacji do działania, a teraz, gdy odstawiłem leki na jakiś czas to okazało się, że urojenia się pojawiły, a z tego co pisał chatgpt mogło być to związane ze zbyt szybkim odstawieniem leków przeciwpsychotycznych, czyli coś co się określa jako psychozę odstawienną czy jakoś tak.
gratis
bywalec
Kontakt:

Evot - forum bezmyślnych istot.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

w czwartek byl kosza, ladna gierka byla. Przegralismy, ale liczy sie zabawa i poruszanie sie. kupilem tez fajne sluchawki JBL, ladnie graja.
Dzisiaj mam w planach meczyk pilki noznej do ogladania, daja za darmo w TV o fajnej godzienie to musowo musze obczaic. pogram tez na switchu, poslucham muzy i poczatuje i taki bedzie dzien.
Bylem na spacerze, umylem sie i jest w miare, tylko troche klotnie w domu, ale mam nadzieje, ze sie uspokoi.
gratis
bywalec
Kontakt:

Do szpitala trzeba dać kota który będzie znaczyl teren bo jeden pacjent pryska się feromonami i myśli ze to fajne a te sa w takim stezeniu ze smierdzi spermą
gratis
bywalec
Kontakt:

Chyba nie będę chciał pracować, bo jestem zmęczony, smutny i zły, a do tego panienka mnie rzuciła i widzę zero perspektyw by poznać nową, która i tak pewnie będzie taka sama jak reszta tych penienek co poznałem je do tej pory, poza jedną, ale z tą jedną też nic nie będzie, chociaż wnosi jakąś wartość w moje życie, więc może już nie będę taki rozchwiany emocjonlanie, gdy tylko zobaczę dziewczynę, no, bo, co one sobie wyobrażają, że dostaną księcia na białym rumaku, a same będą leżeć i pachnieć?
Chciałbym mieć w sobie mnóstwo siły i motywacji, żeby tym kurwom pokazać klasę, żeby żałowały, że mnie odrzucały, przez co rezygnowałem z pracy, z życia w ogóle, a też chciałbym by były tak zazdrsone między sobą, że by się o mnie np. o mnie pobiły.
gratis
bywalec
Kontakt:

Chyba nie chciałbym pracować, bo praca jest nudna, a poza tym czułbym się w niej tak, że musiałbym kombinować na przyszłość co tu zrobić, żeby nie pracować z powodu braku sił i mieć jeszcze z tego pieniądze, przecież to niemożliwe, a taka myśl odbiera siły na przyszłość, bo się chce takie coś mieć i nie widzi się możliwości rozwoju, bo cały ten czas, co mógłby być przeznaczony na rozkminianie na temat produktywnego zajęcia jest zajebany pracą, która nie ma żadnego sensu poza tym, że te kilka groszy się dostanie, a jeszcze jak się spojrzy, ile wysiłku się w nią włożyło, to te kilka groszy to jest po prostu uwłaczanie godności ludzkiej na tym świecie. Np. amlux daje w tej chwili 1000 zł za sprzątanie za pół etatu, przecież to wola o pomstę do nieba!
gratis
bywalec
Kontakt:

Muszę tak to sobie poukładać, żebym miał czas na hobby oraz na jakąś naukę, czyli zajęcia bardziej wymagające...
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

W skrócie mówiąc, serce się ma od matki, a mózg od ojca.
nic
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

wstalem kolo 3-4 rano. nie moglem spac, dzsiaj jade na trening koszykowki, bedzie nas 5-6, a moze nawet 7 graczy. pogoda dzisiaj ladna ma byc to sobie poopykamy w baskecika. W domu jak na razie wszystko spokojnie, bardzo sie z tego ciesze. Zaraz ide znow do lozka, moze mi sie uda usnac na chociaz godzinke.
pozdro 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”