forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Poza tym w Tajlandii czuje że zyje. Jakos ten kraj sprawia ze nie mam objawów traumy bo nic nie przypomina mi traumy i chciałbym tam zamieszkac na stałe z jakas fajna tajka Tajki to naprawde dobre kobiety do zwiazku
A poza tym do Natalii nic nie czuje teraz, ani zauroczenia, ani złości i jakoś nie mam ochoty z nią spędzić nawet 1 minuty. Chciałbym sobie ułozyć życie z kimś innym, z jakaś dziewczyną, która będzie mnie rozumiała i która nie będzie u mnie powodować zdenerwowania.
Kolejna sprawa to mnie denerwuje to, że mi na ego wszyscy uderzaja, żebm 11 września się ucieszył, żę dziewczna ktora chciala mnie zabic urodzila dla mnie 5 dzieci. Ale ja nie wiem, czy wy nie rozumiecie ze mi to zwisa ze urodzila nie moje dzieci. Nie jestem ojcem i nie chce z nia spedzic ani minuty. Niech spierd**** gdzie piepsz rosnie. Dosc uprzykrzyliscie mi zycie przez psychoterapie.
Poza tym co mi to da ze nie bede mial pieniedzy i nagle bede z natalia? co mi do da skoro nie mam ukladu limbicznego, takie sranie w banie zbebym dowartosciowal sie wedlug psychologow a tak naprawde chodzi o to zebym kasy nie mial bo lubie sobie pouzywac z zycia
Zmieniłem cały świat i ja chce sie cieszyc zyciem Czyli robic to na co mam ochote, tak sobie wszystko przeanalizowałem przez ostatnie 5 lat i pierdo*** babe z borderline zeby mi na nerwy dzialala cale zycie.
Chcieli mnie zabic tylko dlatego ze ludzie sie z nich smiali , a tak naprawde z nich sie nikt nie smial. To ich urojenia. Natala tryskala eneriga a ja przechodzilem przez pieklo i cala wies sie cieszyla z mojego nieszczescia. Wydupcac fiuty jenba***. Gowni mnie obchodzi ze urodzila dzieci.
Powinni mnie przeprosic a tego nie zrobili tylko niby beda mnie na rekach nosic, a niech zdupcaja narcyzi jeban**. Osobowosc narcystyczna to najwieksze gowno tego swiata.