Przedawkowanie leków

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

typysport
bywalec

Re: Przedawkowanie leków

Post autor: typysport »

Poza tym w Tajlandii czuje że zyje. Jakos ten kraj sprawia ze nie mam objawów traumy bo nic nie przypomina mi traumy i chciałbym tam zamieszkac na stałe z jakas fajna tajka :D :D Tajki to naprawde dobre kobiety do zwiazku :)
typysport
bywalec

Dlaczego mam cierpieć tlyko dlatego ze jakis schizofrenik moze sobie cos ubzdurac i mnie zabic jak Adamowicza?
typysport
bywalec

Tajlandia coming soon :icon-mrgreen: :icon-mrgreen:
typysport
bywalec

A poza tym do Natalii nic nie czuje teraz, ani zauroczenia, ani złości i jakoś nie mam ochoty z nią spędzić nawet 1 minuty. Chciałbym sobie ułozyć życie z kimś innym, z jakaś dziewczyną, która będzie mnie rozumiała i która nie będzie u mnie powodować zdenerwowania.
typysport
bywalec

W końcu dostalem 19 nagrod nobla wiec mi sie to nalezy jak psu buda :angelic-flying: :angelic-flying: Ja chcę, żyć życiem i nie chce zeby mi choroba wrocila z powodu natalii.
typysport
bywalec

Kolejna sprawa to mnie denerwuje to, że mi na ego wszyscy uderzaja, żebm 11 września się ucieszył, żę dziewczna ktora chciala mnie zabic urodzila dla mnie 5 dzieci. Ale ja nie wiem, czy wy nie rozumiecie ze mi to zwisa ze urodzila nie moje dzieci. Nie jestem ojcem i nie chce z nia spedzic ani minuty. Niech spierd**** gdzie piepsz rosnie. Dosc uprzykrzyliscie mi zycie przez psychoterapie.
typysport
bywalec

Poza tym co mi to da ze nie bede mial pieniedzy i nagle bede z natalia? co mi do da skoro nie mam ukladu limbicznego, takie sranie w banie zbebym dowartosciowal sie wedlug psychologow a tak naprawde chodzi o to zebym kasy nie mial bo lubie sobie pouzywac z zycia
typysport
bywalec

Zmieniłem cały świat i ja chce sie cieszyc zyciem :) Czyli robic to na co mam ochote, tak sobie wszystko przeanalizowałem przez ostatnie 5 lat i pierdo*** babe z borderline zeby mi na nerwy dzialala cale zycie.
typysport
bywalec

Chcieli mnie zabic tylko dlatego ze ludzie sie z nich smiali , a tak naprawde z nich sie nikt nie smial. To ich urojenia. Natala tryskala eneriga a ja przechodzilem przez pieklo i cala wies sie cieszyla z mojego nieszczescia. Wydupcac fiuty jenba***. Gowni mnie obchodzi ze urodzila dzieci.
typysport
bywalec

Powinni mnie przeprosic a tego nie zrobili tylko niby beda mnie na rekach nosic, a niech zdupcaja narcyzi jeban**. Osobowosc narcystyczna to najwieksze gowno tego swiata.
typysport
bywalec

Poza tym ukrzyzowali mnie za obraze uczuc religijnych. Smiecn na sali. Jebnai katole.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”