Przedawkowanie leków

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

typysport
bywalec

Re: Przedawkowanie leków

Post autor: typysport »

W ogóle mnie śmieszy to, że proboszcz chciał mnie zabić bo niby wstyd dla Kościoła przynosiłem. I jak tutaj wybaczyć 10 osobom, które chciały mnie zabić i w dodatku zostałem wykorzystany do pseudopsychoterapi.
typysport
bywalec

W ogóle z tego co wiem to wielki król borderline poinstalował programy szpiegowskie w domach w całej mojej rodzinie, wójkach, dziadkach itd.. I ten król borderline dalej jest na wolności!!!!!!!!!!!
typysport
bywalec

W ogóle ze ST.pl mam nie jeździć nie dlatego ze tam ateisci jezdza i maja do mnie problem tylko natala ma problem z st.pl bo wie ze to biuro upadlo przez jej rodzine. I co ja mam jezdzic non stop na pielgrzymki? pogrzalo ludzi
typysport
bywalec

Nie mogę doczekać się dnia w którym powiem, żeby rodina borderline w dupe mnie pocalowala.
typysport
bywalec

Kto to widzial ze mam zdychac do konca swiata tylko dlatego ze borderline poczul sie odrzucony!! Jakby ludzie tacy byli to byloby pieklo na zimei. Na szczesci borderline zdarza sie raz na tysiac urodzen.
typysport
bywalec

Wojna rozpoczęta!! Alimenty będę płacił dopiero po sprawie sądowej jak natala wygra sprawe, bo jestem bezploidny i czemu niby mialbym placic jebane alimenty ? :angelic-green: :angelic-green: :angelic-green:
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

typysport pisze: sob sty 18, 2025 4:08 pm Obecne warunki:
- 9 miliardów złotych,
- pol roku w tajlandii i tam chce miec 3 zone,
raju, na co bys wydal 9 milardow? :shock: wiesz ze z taka kasa jest tylko klopot. pewnie by cie porwano dla okupu albo twoje dzieci albo jeszcze co gorszego. na bank zainteresowala by sie toba mafia pruszkowska albo inna ruska. serio 900 kafli to max. wiecej to ino same klopoty

na co ci 3 zony? i pewnie wszystkie by byly z borderline. masz jedna co cie tak wpienia, a gdzie dopiero cale trzy?!
wez to chopie wszystko dobrze przemysl i przekalkuluj, bo potem mozesz zalowac tych warunkow
tajlandia jest spoko tak mysle, reszte odpusc
typysport
bywalec

Ja nie mam układu limbicznego, więc nie jestem w stanie żałować swoich decyzji. Jednak mnie wszystko denerwuje i denerwuje mnie ten borderline, to że zostałem wykorzystany i wiele innych rzeczy i nie podoba mi się wychowywanie nie swoich dzieci.
typysport
bywalec

Same nieszczęścia na mnie spadaja przez borderline. Za jakie grzechy trafił mi się ten borderline. Muszę zrobić co w mojej sile aby sobie borderlin eodebrał życie. Nie bede sie z nial pierdoli**
typysport
bywalec

Poza tym nie podoba mi sie wojna z psychologami. Nie po to ryzykowałem kilka razy zyciem zeby walczyc z psychologami. Dobrze wiem, że zdobyłem 19 nagrod nobla i dziewczyne to ja moge sobie wybrac jaka chce i nie bede sie uzeral z borderline!!
typysport
bywalec

Poza tym Kamil miał wyrzuty sumienia, że Przemek odebrał sobie życie. A gdybym ja sobie odebrał życie z powodu dożywocia w więzieniu to cała wieś by sie cieszyła. Każdy każdemu robiłby loda przynajmniej przez pół roku. Sram na takich ludzi. Ja sobie powiedziałem, że psychologiwe przekroczyli barierę/granicę i teraz to sram na hudecka.
typysport
bywalec

Poza tym psychologowie myślą, że dadzą mi miliard zlotych i bedę happy. Ale fakty są takie, że nie chce mi się już jeździć po świecie i pieniądze to mi tylko nieszczęście przynosią. Carpe diem psycholodzy. Alimenty na nieswoje dzieci t eż nie zamierzam płacic.
typysport
bywalec

Borderline to najwieksze zło na swiecie!!!!!!!!!
typysport
bywalec

W ogóle widze ze natala niby zapisala sie na silownie zeby pokazac ze zalezy jej na tym zeby mi loda zrobic. A widzialem video i niestety nie podoba mi sie juz. Mnie kreca laski ktore maja power a u natalii widac ewidentnine ze ledwo sapie i widac po twarzy ze ma trume bo ja liudzie spizgali za to co zrobila. Ahoj wojno!
typysport
bywalec

W sumie sobie tak mysle ze gdyby spadl kurs dolara o 20% to od razu by mnie zamkneli i nikt by nie chcial zebym przyjal sie do krakowa do roboty. Wiec nie ma co sie spinac o ten kurs dolara, bo to jest fikcja.
typysport
bywalec

Tak się zastanawiam czy 9 miliardów to nie za mało. Skoro uzbierali kilkadziesiąt bilionów to co za problem 1% dać mi?
typysport
bywalec

Pieprzony borderline. Denerwuje mnie to ze nikt we wsi nie wspolczol mi tylko wszyscy szydzili ze mam wymyslonego brata. Co za patologia. Co za pseudo katolicy. Jakos nie ciesze sie z tego powodu ze dostalem 19 nagrod nobla. Jakos mi to zwisa pewnie dlatego ze nie mam ukladu limbicznego. Ale pomimo ze nie mam ukladu limbicznego to bede stawia konkretne warunki przy negocjacjach z psychologami ktorzy mnie irytuja
typysport
bywalec

Kto to wymyślił, żebym resztę życia spędził z babą chorą na borderline. Przecież jak tylko ją zobaczę to mnie coś trafi.
typysport
bywalec

Jeśli osoba narcystyczna poczuła się urażona lub osłabiona przez osobę chorą, może działać z chęci zemsty. Narcyzi często mają tzw. „narcystyczną furię”, która uruchamia się, gdy ktoś naruszy ich iluzję wielkości lub sprawi, że poczują się słabi. Prześladowanie może być sposobem na „odegranie się” i odzyskanie poczucia władzy.
typysport
bywalec

Denerwuje mnie to, że zostałem wykorzystany, przechodzę przez jakąs pseudoterapie zeby poprawic sytuacje kosciola a ludzie ktorzy mnie chcieli zabic ciesza sie zyciem na maksa. Myslalem ze moze dostane miliard zlotych to przymkne na to oko, ale pierd*** stracilem 10 lat non stop sie stresujac bez zadnego celu bo i tak mi gowno psychoterapia dala. Widze ze natala tryska zyciem, jak nowo narodzona a ja nie mam ukladu limbicznego i nie moge sie niczym cieszyc i nie moge po swiecie zbyt czesto jezdzic bo moze miec jakis schizofrenik zabic.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”